ly [40]

8.2K 586 182
                                    

''Ne otelde kalması ya, burası ne güne duruyor çocuğum otele harcayacağın parayı gezerken harcarsın hem!'' diyen annemi şaşkın gözlerle izliyordum. Yaklaşık 10 dakikadır ben artık kalkayım diye sayıklayan Egeberk'i burada kalmaya ikna etmeye çalışıyordu. Evde kalmasını önerecek kadar benimsediğini düşünmemiştim. Hoşuma gitmiş miydi? Evet.

''En azından bugün için kabul et Egeberk yoksa annemi ikna etmen çok zor olacak.'' diye atladım en sonunda.

Egeberk bir anneme bir bana bakarak en sonunda kafasını sallayıp kabul etti. ''Tamam, ama sadece bir günlüğüne yarın öğlen geçerim otele.''

Kabul etmesiyle birlikte içimdeki kıvılcımlar iyice arttı. Tanrım bu ne demek oluyordu? Aylar önce varlığımdan haberi olmayan çocukla kız istemelere gidiyorduk, lunaparklarda geziyorduk ve şimdi de evimde kalıyordu. Biz bu duruma ne zaman ve nasıl gelmiştik bilmiyordum ama iyi ki de gelmiştik. Egeberk'in yumuşayan tavırları falan aşırı hoşuma gidiyordu artık. Haklı olarak dedikleri şeyler üzmüştü beni ama dediğim gibi haklıydı. Fakat şu anda olduğumuz bu durum o zamanların bir getirisiyse keşke o şeylerin yüz katı falan şeyler yaşasaydık. Belki daha yakın olabilirdik.

''Uykun var mı evladım, Atahan açsın mı yerini?'' diyen anneme kafasını sağa sola sallayarak olumsuz cevap verdi. ''Hayır efendim, gelince de siz bana yerini gösterin ben açarım size daha fazla yük olmak istemiyorum.''

Annem onaylamaz bir şekilde kafasını sallayıp cık cıkladı. ''Efendim ne oğlum bana anne de demedim mi ben sana! Hem ne yükünden bahsediyorsun sen ben dedim sana burada kalmanı.''

Anneme kocaman sarılmak istiyordum şu an. Böyle kocaaaamaaan.

Hafif bir tebessüm kondurmuştu dudağına Egeberk. Onu görünce ben de hafifçe gülümsemiştim. Çok güzel bir herifi sevmiştim ben kendime bir plaket vermem gerekiyordu valla.

Laf lafı açıp konu benim çocuklukta yaptığım salaklıklara gelmişti. Damat adayına çocuğuna rezil etme merasimini atlamak istememişti demek ki annem. Canım anamı çok sevdiğimi söylemiş miydim?

''5 yaşına kadar emdin mi cidden Atahan!'' kahkaha atarak kurduğu cümle sinirlerimi bozmuştu. Ne vardı ya ben sütü çok severdim.

''Evet bu kadar yeter annecim Egeberk yoldan geldi uykusu vardır utanıyordur söyleyemiyordur. Biz odama geçiyoruz. Sana iyi geceler!'' yanacımlarına öpücük kondurup Egeberk'i ite ite odama soktum. Biraz daha orada otursaydık neler neler derdi daha benim canım anneciğim.

"Ben seni oradan apar topar çıkardım ama uykun var mı gerçekten?'' dedim üzerim için rahat bir şeyler çıkartırken. ''Biraz var galiba, gece uyuyamadım pek.''

Neden diye sormak istesem de bir şey demedim. ''Tamam o zaman ben yerini hazırlayana kadar sen valizinden üzerine rahat bir şeyler çıkart. Banyoda giyinebilirsin.'' Kafasını sallayarak birkaç saat önce odamın köşesine koyduğum valizine yöneldi. Temiz çarşaf ve yastık çıkartıp odamdaki koltuğu açmaya kuruldum. Misafir olduğu için yatağımda yatmasını teklif etmiştim ama o koltuğun daha iyi olacağını söylediği için kabul etmek zorunda kalmıştım. Annemle odaları değiştiğimiz için ebeveyn banyosu benim odamdaydı. Kapının kapanma sesini duyunca giyinmek için banyoya girdiğini anlamıştım. Ne olurdu gözümün önünde giyinseydi sanki. Neyse ileriki günlerde o da olurdu. Evlendiğimiz zamanlarda falan.

Yatağına son olarak da üzerine örtebileceği bir şey bırakıp ben de hızlca üzerimi değiştirdim. Hâlâ Egeberk ile aynı evde hatta aynı odada -benim odam olduğu gerçeğini görmezden gelmeyin- olduğumuz gerçeği bana uzak geliyordu. Ama o buradaydı, benim odamdaki banyoda üzerini değiştiriyordu. Aklıma çok daha farklı şeyer gelince kendime hızlı bir tokat atıp kendime gelmeye çalıştım. Başka bir nedenden dolayı banyoda olduğu fikri beni heyecanlandırmıştı. Kendime gelmem lazımdı hem de hemen. Hızlıca yatağa girip ince bir çarşaf gibi olan örtüyü kafama kadar çektim. Sakin olmalısın Atahan!

Banyonun kapısı açılınca hızla gözümü kapattım. Uyuduğumu sanması benim için daha iyiydi şu an. Açık bıraktığım ışığı kapattı ben yatağına geçer sanarken o hiç beklemediğim bir şey yaptı.

Saçımı okşayıp yanağımdan öptü.

''İyi geceler içimi ısıtanım.'' diyerek hem de.

HELLLOO ITS ME...NASILDI BÖLÜM ARKADAŞLAR UMARIM SEVDİĞİNİZ BİR BÖLÜM OLMUŞTUR. NASILSINIZ NELER YAPIYORSUNUZ BİRAZ SOHBET EDELİM...UMARIM İYİSİNİZDİR TATİLİNİZ İYİ GİDİYORDUR BİR ÖNCEKİ BÖLÜM ÇOK AZ YORUM YAPTINIZ GİBİ GELFI BANA LÜTFEN BOLCA O GÜZEL YORUMLARINIZDAN YAPIN VE DİĞER KURGULARIMA DA BAKMAYI UNUTMAYIN SİZİ SEVİYORUM MUAH👄

laz yarim [boyxboy texting]Where stories live. Discover now