ly [45]

6.8K 456 105
                                    

''Lan, cidden yaşandı mı bu? Allah'ım sana şükürler olsun bugünleri de gördük ya.''

Berkan'ın kolunu çekiştire çekiştire heyecanla konuşan Duhan'a bakıp göz devirdim. İnsanı anlattığına anlatacağına pişman ettiriyordu. Evet, o mükemmel kazayı onlara anlatmıştım ki zaten paylaşım yaptığımda da görmüşlerdi. Hâlâ hatırladıkça o yumuşak deriyi dudağımda hissediyordum ve alt tarafı bir dokundurma dahi olsa her hatırlamama karıncalanıp uyuşuyordu. O günden son bir buçuk gün geçmişti ve benim Egeberk ile konuşacak yüzüm yoktu. Hiç utangaç bir yapım yoktu aslında, Egeberk ile tanışmadan önce desem daha doğru olur tabii. Artık hayatımı Egeberk'ten öncesi ve sonrası diye ayırmam lazımdı.

''Yeter lan, kolumu felç ettin resmen bırak artık!'' diyerekten kolunu Duhan'ın kıskacından kurtarmaya çalışan Berkan başarısız olmuştu çünkü Duhan şu an iki boğa gücündeydi, on Berkan gelse baş edemezdi onunla.

''Ya Berkan az buz bir şey mi ulan, minik Atahan'ımız büyümüş de hoşlaştığı çocuklarla mı öpüşürmüş ay hâlâ inanamıyorum. Şuna da bir bak Berkan,'' göz yaşlarını siliyormuş gibi yapıp ''..sence de çok hızlı büyümedi mi? Daha dün altını bezlediğimi hatırlıyorum. Ah ah ne kadar hızlı geçiyor zaman!''

Duhan'ın kafasına vurup ''Geri zekalı ben senden iki ay büyüğüm ne demek çok çabuk büyümedi mi?'' dedim o ise geri zekalı gibi kıkırdayıp kafasını tuttu. ''Ama ben senden daha uzunum?'' diyerek kıkırtısını eşek anırmasına çevirdi ve hayır mecazi olarak söylemedim bunu Duhan gülünce eşek anırması gibi ses çıkartıyordu. Bu bilmem kaçıncı kez boyumla dalga geçişiydi alışmıştım artık.

''Hay ben senin kişnemeni bilmem ne yapayım tamam mı Duhan!'' diyen Berkan'a hak verdim. Bir başladı mı iki gün anırıyordu salak çocuk.

''Off tamam be iki dakika kahkaha attırmadınız. Neyse yavrum şimdi siz Egeberk ile nesiniz''

''Gelin görümceğiz, teyze enişteyiz, bacanak kayınbiraderiz, sevgili vb. şeyler hariç her şeyiz işte kısacası.'' Umutsuzsa nefesimi dışarı verdim. Şu aralar bana oldukça ılımlı ve yakın davransa da başta böyle değildi sonuçta. Gayet haklı olmakla birlikte oldukça mesafeli ve heteroydu. Ki homo olsaydı dahi benimle çıkmak gibi bir zorunluluğu yoktu. Hetero olmadığını homofobik olmadığı kadar biliyordum emindim hatta ama dediğim gibi şu an oldukça yakın dahi olsa bu benimle sevgili olmak istediği ya da hoşlandığı anlamına gelmiyordu sonuçta.

''Bayramlarda yanlışlıkla olan öpüşmeleri saymazsak kankacığım ben eniştemle teyzemle ya da bacanağımla öpüşmüyorum.''

''Geri zekalı bizim öpüşmemiz  -ki buna öpüşme de denmez öpücük  diyelim- de yanlışlıkla oldu.''

''Lan o da doğru, açık açık söyle sen de şimdi biz neyiz diye falan?'' dedi yatağımda yarı uzanır şekilde duran Berkan'nın bacaklarına başını koyarken.

''Ya ufacık bir dudak değmesinden hemen nem mi kaptın derse? O zaman ne diyebileceğim çocuğa?''

''Abi bu çocuk ondan deli gibi hoşlandığını bilmiyor mu zaten? Ne diyebilecek sanki hadi boşa kuruntu yapma. Direkt beni öptün artık namusum demezsin de alttan alttan öğrenirsin düşüncelerini.''

Aramızda hep mantıklı olan Berkandı ve yine mantıklı tarafını konuşturmuştu. Ama içimde hâlâ bir şeyler vardı. ''Ya evet, orası öyle de..off ne bileyim ya geriliyorum abi. Egeberk ile bu tarz konuşmalara girince gerim gerim gerinip sacmaliyorum. Ya yine mi başladın derse ve benimle konuşmayı keserse?''

''Ooo oğlum sen hep bu 'Ya'larla' 'Eğer'lerle' yaşayacaksan erken yaşlanırsın ben söyleyeyim. ''

''Tamam düşünmeme izin verin!''

''Tamam, dediğim gibi pat diye söyleme havadan sudan konuşurken belli et hafif hafif.''

1 saat sonra

atahan: egeberk...

atahan: şey...

atahan: egeberk şimdi biz seninle neyiz?



HELLO...WHATS UP MY MİNİKUŞLARIM? UMARIM İYİSİNİZDİR BEN İDARE EDİYORUM SAYILIR...BAKTIM UZUN ZAMANDIR ATMAMIŞIM YENİ BÖLÜM ATAYIM DEDİM UMARIM BEĞENDİĞİNİZ BİR BÖLÜM OLMUŞTUR. GEÇEN SEFERKİ BÖLÜMDE BANA YORUMLAR ÇOK AZ OLMUŞ GİBİ GELMİŞTİ BU BÖLÜMDE EFSANE GÜZEL YORUMLAR BEKLİYORUM SİZLERI SEVİYOR ÖPÜYOR VE DİĞER KURGULARIMA DA BEKLİYORUM.💋

HA BU ARADA ATAHANLA EGEBERK DE SİZİ SEVİYOR VE ÖPÜYOR💋💋

laz yarim [boyxboy texting]Where stories live. Discover now