p r o l o g

2K 56 13
                                    

Hailey Baldwin (21) je obyčejnou, skromnou, milou a krásnou dívkou.

Jako každé ráno mě v pět hodin vzbudil budík a já chtě nechtě musela vylézt z postele, jít se upravit, zamaskovat všechny modřiny, celý den se přetvařovat jak moc šťastná jsem a hlavně přežít

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.


Jako každé ráno mě v pět hodin vzbudil budík a já chtě nechtě musela vylézt z postele, jít se upravit, zamaskovat všechny modřiny, celý den se přetvařovat jak moc šťastná jsem a hlavně přežít. Ne prožít, ale přežít.

Od doby, co mě máma vezla do školy a na zpáteční cestě měla vážnou autonehodu, při které zemřela, jen trpím. Můj otec se úplně zbláznil a začal mě bít, týrat hlady a dával mi za vinu máminu smrt. Kdybych ten den nezaspala, jela normálně autobusem, máma by nejela autem a nestalo by se to, co se stalo.

Díky bohu, že jen zbytky modřin na obličeji jsme zakryla make-upem, oblékla si tričko s dlouhým rukávem a černé skinny jeans.

Pomalu a hlavně potichu jsem opustila pokoj, sešla schody dolu ke dveřím a poté opustila dům. Vydechla jsem úlevou, když jsem byla pár metrů od domu a nepodařilo se mi vzbudit otce, který by mi jinak příšerně vynadal, zmlátil mě a já bych si mohla jít udělat celý make-up znova, na který mi už pomalu ale jistě docházejí peníze.

Chodím sice každý den do kavárny, abych si vydělala nějaké peníze, jelikož otec mi žádné nedává a dokonce po mně ještě chce, abych mu přidávala na dům a jídlo, které mi stejně nikdy nedá. To málo co mi zbývá používám na make-up, protože je to nezbytná součást mého přežití, něco na jídlo a ještě si dávám nějaké drobné stranou, které si šetřím na vlastní byt.

Jenže takovýmto stylem budu u otce do svých třiceti a nebo dokud mě neumlátí k smrti.

Jedině, že by přijel princ na bílém koni a vysvobodil mě z té zakleté komnaty.

Justin Bieber (23) je slavným sexy modelem.

Jako každé ráno jsem se probudil sám od sebe

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

Jako každé ráno jsem se probudil sám od sebe. Budík mě vzbudí jen tehdy, pokud mám naplánované nějaké focení či schůzku.

Z ložnice jsem se přesunul do velkého obýváku v mém penthouse, z kterého mám ten nejkrásnější výhled na celý New York.

THE BEST CALVIN KLEIN MODELМесто, где живут истории. Откройте их для себя