t h i r t e e n

999 48 2
                                    

h a i l e y

,,Čau, lidi!" náhle se ozval jemný hlas dlouhovlasé malé brunetky, která se objevila u Justina v obýváku.

,,Čau, lidi!" náhle se ozval jemný hlas dlouhovlasé malé brunetky, která se objevila u Justina v obýváku

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Postavila jsem se ze sedačky a podala si ruku s tou usměvavou, velmi krásnou a sympatickou brunetkou.

,,Jsem Hailey. Justinova přítelkyně." bylo to takové vzrušující říct, že jsem jeho přítelkyně. Uvnitř jsem se cítila jako malá holka, která dostala novou panenku, ale já pouze dala světu vědět, že jsem Justinova přítelkyně. Dobře, ví o tom zatím jen ta holka, já a Justin. Ale pořád je to skvělý pocit.

,,Ariana, Justinova mladší sestra," usmála se. Byla mi hodně povědomá a najednou mi to došlo. To je ta slavná zpěvačka Ariana Bieber. Proč mi to nedošlo dřív, že Justin má slavnou sestru? ,,no bráško, jsem na tebe pyšná," mrkla na Justina, který se jen uculil jako malej kluk a přitáhl si mě k sobě blíž.

,,Musíte mi vyprávět, jak jste se spolu poznali." zůstala jsem na ni koukat. Jak někdo může být tak plný pozitivní nálady a energie. Díky ní jsem měla chuť jít hned něco dělat, ale hádala jsem, že jí nejdříve musíme říct, jak jsme se poznali.

,,Tak to bude asi nejlepší při dobrém jídle." rozhodl Justin a tak jsme se všichni šli posadit do kuchyně. Rozbalili jsme si svá jídla, která přinesla Ariana a s chutí jsme se do toho pustili. Při tom jsme jí s Justinem povyprávěli náš trochu složitý příběh s dobrým koncem. O té věci s otcem se ale ani jeden z nás nezmínil, za což jsem byla ráda. Nechtěla jsem to teď rozebírat.

Po jídle si Justin s Arianou šli promluvit soukromě. Nevadilo mi to. Přece jen se moc neznáme a Ariana měla třeba něco, o čem přede mnou nechtěla mluvit a já to respektovala.

-

Byl čtvrtek odpoledne a právě jsem se nacházela v nákupním centru s veselou Arianou.

Za ten týden, co u na s Ariana pobývala, jsme se vážně sblížily a dovolím si říct, že jsme si sedly a jsou z nás dobré kamarádky. Rozumíme si, máme stejné zájmy, podobný vkus na módu a společný smysl pro humor.

,,O víkendu je v Paříži Fashion Week." pronesla nadšeně Ariana, když jsem řídila Justinovo auto zpátky k němu domů.

,,Miluju to sledovat přes sociální sítě. Zajímalo by mě, jaké to je na vlastní kůži, už jen na fotkách to vypadá úžasně." zasnila jsem se. Fashion Week v Paříži byl jednou z největších modelingových událostí, které mě opravdu zajímaly a bavily. Ale nikdy jsem neměla dost peněz, se na nějakou takovou přehlídku dostat.

,,Naživo je to boží! Pozítří tam zrovna letím a nemůžu se dočkat!" vypískla celá nastěšená. Tak moc jsem jí záviděla.

,,Tiše závidím," řekla jsem, načež jsme se obě zasmály.

Za chvíli jsme dojely domů, kde na nás čekal usměvavý Justin. Udělal skvělou večeři a tak jsme se společně najedli. Ariana potom musela jít ke svému příteli, Petemu, a s Justinem jsme zůstali sami.

Večer jsme strávili tak, že jsme se dívali na televizi a přitom po nějaké chvíli usnuli.

d r u h ý d e n

Dnes jsem si pro změnu vyrazila s Justine, se kterou jsem se asi přes týden neviděla, a tak jsem jí potřebovala nutně sdělit všechny ty novinky a ona zase mně ty její.

Asi dvě hodiny jsme strávily v restauraci, kde jsme to všechno probraly u dobrého jídla a potom se vydaly do centra. U té příležitosti jsem se poptala na pár místech na práci a popřípadě jim zanechala životopis, který nosím pořád u sebe od té doby, co mě vyrazili.

Zatím teda žiju z těch našetřených peněz, ale ty dost rychle mizí, proto bych potřebovala najít co nejdříve nějakou práci.

,,A Justin je teď doma sám?" zeptala se mě Justine, když jsme probíraly hromadu kousků oblečení, které byly ve výprodeji za zlomek ceny.

,,Ne, ne, má focení." odpověděla jsem.

Ani jedna si nic nevybrala, tak jsme šly zase o dům dál. Zastavily jsme se u spodního prádla, kde jsme si každá vybrala a poté koupila, alespoň jeden set. Ještě jsme oběhaly pár obchodů, ve kterých jsem si koupila jen nějaké svetry na podzim. Miluju podzim, svetry a horkou čokoládu! Nejlepší kombinace.

Kolem páté hodiny odpolední, jsme se rozdělily. Justine jela domů za Patrickem a já jela metrem za Justinem.

Před budovou, kde měl Justin focení, mě zachytili paparazzi, což bylo něco opravdu nepříjemného a něco, na co jsem si ještě pořád nezvykla, i když to máme na denním pořádku, když jdeme s Justinem kamkoliv ven.

A teď, když mě už několikrát viděli s Justinem a nebáli jsme si dát pusu na veřejnosti, tak jdou i po mně. Zní to děsivě, ale ono to i celkem děsivé je, když vás pronásledují na každém kroku.

j u s t i n

Hailey se s Arianou za tu dobu, co nás navštěvovala, dost sblížila, přesně tak, jak jsem plánoval.

Arianu jsem k nám pozval naschvál, aby mi pomohla utajit mé tajemství.

Líbí se to justinbieber, arianabieber, justineskye a 15 625 dalších

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Líbí se to justinbieber, arianabieber, justineskye a 15 625 dalších

haileybaldwin i was born to be yours❤️ @justinbieber

THE BEST CALVIN KLEIN MODELWhere stories live. Discover now