t w o

1K 44 0
                                    

h a i l e y

Položil mě na postel. Mé srdce bilo o sto šest, žaludek jsem měla až v krku a celé tělo jako kdyby ochrnulo. Nešlo mi hnout ani jednou částí mého těla.

,,Děje se něco?" promluvil starostlivě ten, jehož jméno jsem neznala a díky té tmě ani tvář vidět nemohla. Najednou mě polil strach. Co když mi něco udělá? Rychle jsem se postavila a odskočila od postele. Instinktivně jsem sáhla u dveří po vypínači, abych rozsvítila, ,,sakra." zanadával, když se rozsvítilo neonové světlo po celém pokoji a tak jsem mohla vidět, kdo mě tu celou dobu sváděl. Byl to Justin Bieber. Nejznámější a nejvíc sexy model ve celé Severní Americe, ne-li v celém světě.

,,O tomhle nikomu nesmíš říct," dodal po chvíli a ze své peněženky vyndal tisíc dolarů. Byla jsem v transu a pořád hleděla na jeho holou hruď. Tohle byl sakra můj sen. Miluju modeling a on je to nejlepší na tom, ,,zaló," zamával mi těmi penězi před očima, což mě probralo.

Hlasitě jsem polkla. ,,Dám ti ty peníze, i když žádnej sex nebyl, ale nikomu o tomhle neříkej."

,,Nemusíš mi je dávat. Nikomu o tom neřeknu ani tak."  konečně jsem promluvila. Bylo mi takové divné vzít si od něj peníze za nic. Vlastně ani za ten sex bych si je nevzala. Nevím, co mě to zase popadlo. Ještě, že mi to mé svědomí nedovolilo a postavilo mě nohama zpátky na zem.

,,Ale no tak. Určitě ty peníze potřebuješ," strčil mi je více před obličej, ,,proč by ses jinak k něčemu takovému jako je sex za peníze snížila?"

Povzdechla jsem si a sklopila pohled. ,,Tohle jsem udělala poprvé. Nevím, co mě to popadlo." zamumlala jsem. Cítila jsem se jako nějaká děvka.

,,Vím, čeho je člověk schopný, když je vážně zoufalý. Podívej se na mě. Chodím po tmě šukat děvky do baru, aby nezjistily, kdo jsem a ještě jim za to platím." koukala jsem na něj překvapeně, když se mi spontánně svěřil.

Posadil se na postel a já udělala stejně tak. V tichosti jsem seděla vedle něj. Justin promluvil a tím ticho narušil. ,,Můžu vědět tvé jméno? Ty to mé určitě znáš. Teda usuzuji podle tvého výrazu." zasmál se. Taky jsem se uchechtla.

,,Jsem Hailey," podala jsem mu ruku, abychom si potřásli, ,,Zajímavé seznámení." zasmála jsem se.

,,To teda," také se zasmál. Odmlčel se a pak opět začal mluvit, ,,ty peníze ti dám. Sice nevím důvod, ale určitě je potřebuješ." zastrčil mi je za šaty.

,,Ale já ti to nikdy nedokážu vrátit." vyndala jsem je a vrátila mu je. Nemohla jsem si je od něj vzít.

,,Hailey." povzdechl si.

,,Jsem tvrdohlavá a tohle bylo moje poslední slovo. Ty peníze si od tebe prostě vzít nemůžu." kroutila jsem hlavou.

,,A zítra ven bys se mnou jít mohla?" zeptal se docela nejistě. Zastavil se mi celý svět. Nemohla jsem uvěřit, že ten nejkrásnější muž, podle celé Severní Ameriky, mě právě pozval ven.

,,J-já, myslím-" nemohla jsem ze sebe nic dostat.

,,Co myslíš?" zasmál se a snažil se ze mě něco dostat. Možná se mnou i bavil. Ale to mi bylo jedno, já si ze sebe totiž uměla udělat srandu a vůbec nepochybuju o tom, že jsem teď musela vypadat směšně, ,,víš, nebaví mě jet pořád podle pravidel, který sice nikdo neurčil, ale znáš to. Slavní by měli randit se slavnými a nikoliv s obyčejnými lidmi. Ale mě už to kurva nebaví. Nebaví mě se schovávat, přetvařovat a jezdit píchat děvky do klubu ze zoufalosti. Já chci jít ven s tebou, protože se mi kurva líbíš a je mi naprosto jedno, co si budou myslet ostatní," sledovala jsem ho s otevřenou pusou. Jeho tvář byla celá rudá od vzteku, což si asi po chvíli uvědomil, ,,promiň. Moc jsem se rozvášnil," uchechtl se. Jen jsem kývla, ,,ale to, co jsem řekl, byla naprostá pravda. Už jen ten první dojem. Získala sis mě," usmál se na mě. Já to celé pořád nechápala.

,,Ale asi to zatím neber jako rande. Jen bych tě prostě chtěl poznat. Potřebuju někoho ve svém životě jako jsi ty. Nemám moc kamarádů, kteří by nebyli slavní a já bych to chtěl změnit, protože mě už to nebaví."

,,Samozřejmě, že bych to tak nebrala. Ráda s tebou půjdu ven a ukážu ti normální život," zasmála jsem se, ,,ale budu moct až po práci,"

,,To budu moc rád. Ty děláš i o víkendu?" pouze jsem přikývla, ,,aha, no a v kolik končíš?" zeptal se.

,,Zítra mám krátkou, takže v pět, ale budu se snažit to ukecat už na půl třetí, abychom z toho dne vůbec něco měli." usmála jsem se.

,,To by bylo super. Ale doufám, že z toho nebudeš mít v práci nějaký problém."

,,Ne, to ne. Mám hodnou šéfouvou."

,,A kde vůbec pracuješ?" líbilo se mi, jak se o mě zajímal. Ale to bylo asi tím, že mě neznal a byl trochu opilý, jiné vysvětlení to nemá.

,,V kavárně Na rohu. Vážně se tak jmenuje." zasmála jsem se.

,,Opravdu? Tam posílám Martu pro kávu," neměla jsem tušení, kdo byla Marta, což mu došlo, ,,ah promiň, Marta je moje hospodyně,"jen jsem přikývla a chvíli bylo příjemné ticho, než ho přerušil svým hlasem, ,,je to divné, ale cítím se, jako bych tě znal už několik let. Krásně se mi s tebou povídá a cítím se být svůj." tohle bylo to nejkrásnější, co mi kdy kdo snad řekl. Cítila jsem být aspoň k něčemu dobrá.

,,To mě vážně těší. Mám to podobně. Taky se cítím jako bychom se znali už dlouho." usmála jsem se. Byly to krásné chvíle, ale jednou to prostě skončit muselo.

,,Hele už je pozdě. Měl bych jet domů a ty taky. Pojď, svezu tě." byl vážně hodný. Ne takový, jak o něm psali v médiích.

,,Ne, to je v pohodě. Dole mám kamarádku. Někdy tě s ní určitě seznámím. Je super."

,,Dobře." usmál se na mě. Pomohl mi vstát a společně jsme šli dolů, kde se se mnou rozloučil a pak odešel. Cítila jsem se skvěle. Jako po sexu, což bylo vtipné, když k němu ani nedošlo. Šla jsem najít Justine, která taky vypadala jako po sexu.

,,Tohle je ta nejlepší noc v mém životě." skočila mi kolem krku. Zasmála jsem se a obmotala kolem ní ruce.

,,Ten kluk, Patrick, jak si pro mě přišel, zná Justina Biebera a zítra s ním jdu ven. Povídala jsem si s ním celou tu dobu a dozvěděla se, že je to herec."

,,Wow. Já se zase seznámila právě s Justinem a zítra s ním jdu ven. Tohle je moc velká náhoda." zasmála jsem se. Justine vykulila oči a znova mě vzala do objetí.

,,Aaa, to je boží!" zapištěla mi do ucha, ,,jak? Povídej, přeháněj." posadila mě na pohodlný kožený gaučík, který tu byl.

,,Ale pak i ty." ukázala jsem na ní prstem.

,,Samozřejmě." zasmála se a tak jsem jí všechno řekla.

THE BEST CALVIN KLEIN MODELWhere stories live. Discover now