s e v e n t e e n

1K 47 4
                                    

h a i e l e y / n á s l e d u j í c í d e n

S Justinem jsem od včerejšího večera nemluvila. Brzo ráno odešel a v kuchyňi ležel vzkaz, ve kterém stálo, že má dnes focení a neví v kolik dorazí. A mě čekalo to samé.

Původní plán byl, že vyrazím v půl šesté, ale nějak se to přehodilo a tak jsem z bytu odešla těsně po půl třetí. Zamířila do garáže ve které byly zaparkované všechny Justinovy kousky. Klíčkem jsem odemkla černé Lamborghini a vyjela směrem ke známé budově.

Zaparkovala jsem v podzemní garáži abych nemusela čelit otázkám nebo urážkám na mou osobu, které přicházeli od novinářů. Vyjela jsem výtahem do patra k Patrickově kanceláři, kde na mě čekal s dalšími důležitými lidmi, což byl stylista, fotograf a kosmetička s kadeřnicí.

„Můžeme se pustit do práce?" všichni přikývli a následně mě zatáhli do místnosti, která připomínala šatnu. Usadila jsem se do křesla a byla připravena si užívat tyhle chvíle kdy se o mě bude starat někdo jiný. Po půl hodině jsem stála před šatnou namalovaná, učesaná a oblečená.

Patrick rozhodl, že moje první focení proběhne venku pár bloků odtud, protože prostředí ulic a baráků bude nejlepší volbou. S Jackem, což byl fotograf jsme následovali Patrickovy kroky, které mířily k velké černé dodávce.

Patrick si z kufru auta vyndal dřevěnou židli na kterou se usadil a upřeně sledoval mé počínání si. Tělem mi projel pocit nejistoty, protože jsem nevěděla jak se tvářit nebo se postavit, aby z toho vznikly dobré fotky. Vzpomněla jsem si na mámu, která mi vždy říkala ať jsem sama sebou. A tak jsem se tím řídila.

Několikrát jsem odběhla do dodávky, abych ze sebe svlékla oblečení a převlékla se do toho připraveného.

-

Dali jsme si menší pauzu, abych se napila a stihla se převléknout do posledního kousku oblečení, který se skládal ze sukně a mikiny kostkovaného vzoru. Ručičky mých hodinek ukazovaly šest večer r a nám zbývalo pořídit posledních pár fotek.

Obličejem mi prolétlo několik mimických projevů o kterých jsem neměla sebemenší tušení, že bych je mohla zvládnout. Stejně tak jako mé improvizovaném pózování. Užívala jsem si tu chvíli, kdy jsem stála před objektivem a vydala ze sebe to nejlepší.

O půl hodiny později jsme se vrátili zpět a předtím než jsme se rozloučili, Jack přede mě postavil notebook s mými fotkami. Nikdy jsem se sama sobě určitým způsobem nelíbila, ale pro tentokrát jsem musela uznat že to není úplně nejhorší.

„Ještě moment Hailey," Patrickův hlas se rozlehl po celém patře, když jsem se chystala k odchodu, „musím říct, že jsem ze snímků velice nadšený

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

„Ještě moment Hailey," Patrickův hlas se rozlehl po celém patře, když jsem se chystala k odchodu, „musím říct, že jsem ze snímků velice nadšený. Začínám si myslet, že jste byla zrozená stát se modelkou." jeho slova mě natolik potěšila, že jsem se nepřestala usmívat ani ve výtahu, když jsem mířila do Justinova bytu.

Všude byla tma a jediným zdrojem malého světla byly zapálené svíčky na prostřeném stole. Do nosu mě uhodila příjemná vůně jídla a přesto, že jsem byla na Justina stále nějakým způsobem naštvaná, přisedla jsem si. V žaludku mi přestalo kručet ve chvíli, kdy přede mě Justin položil talíř s lososem a pečenými bramborami. Několik minut jsme večeřeli v tichosti, dokud se nerozhodl ticho mezi námi prolomit.

„Takže-"

„Co?" řekla jsem trochu nepříjemným hlasem.

„Mrzí mě, že jsem tady včera nebyl když jsi se mnou chtěla mluvit." vidličkou jsem se přehrabávala v jídle a odmítala se na něj podívat.

„O nic důležitýho nešlo." najednou mě přešla chuť. Bylo mi zle z toho jak jsem se k němu chovala. Odsunula jsem židli a přešla s talířem k lince. Na krku jsem ucítila jeho teplý dech, což mi způsobilo husinu po celém těle.

„Proč si mi teda neřekla teď, že jsi začínající modelka." vlasy mi odhrnul na druhou stranu a krk začal obsypávat malými polibky. Z úst se mi vydral tichý vzdech, když mě kousal do ramene a přejížděl prsty po mé páteři.

Otočil mě k sobě čelem a následně vysadil na linku. Nohy jsem obmotala kolem jeho pasu. Přitáhl si mě do polibku, který se později proměnil ve vášnivé líbání. „Ložnice?" než jsem o tom slově začala jakkoliv přemýšlet, popadl mě za zadek a šel tím směrem. Nohou zabouchl dveře a položil mě na svou velkou postel. Projela mnou vlna nervozity, když mi došlo k čemu se vlastně schyluje.

Sklonil se ke mně a zajel mi jazykem do úst v zoufalé touze mě zase ochutnat. Naše polibky nabíraly na intenzitě, zatímco mě rukou hladil po ruce a druhou se zapíral aby mě nezalehl. Začínalo mi být jasné, že dřív nebo později k tomu dojde a i když jsem si myslela, že na tohle jsem připravená, nejspíš jsem lhala sama sobě.

„Děje se něco?" styděla jsem se na něj podívat, protože jsem se bála jeho následné reakce až mu oznámím, že jsem s nikým ještě nespala a to je mi jednadvacet.

„Já jen- já-" tohle byla ta nejtrapnější chvíle. Mezi prsty uchopil mou bradu a tím mě donutil se na něho podívat, „ještě jsem s nikým nespala. A asi by bylo fér abys to věděl, protože-" umlčel mě svými dokonalými rty.

V jeho očích se odrážel chtíč. Zabořil prsty do mých vlasů a sál můj krk. Pomalými pohyby mi rukou přejížděl po boku a směřoval směrem k výstřihu mých šatů. Pod jeho dotyky jsem se ošila a následně vzdychla, když mě kousl do krku. Oba nás posadil do sedu a stále se mě dotýkal.

„Jestli chceš, můžu přestat," prohrábl mé vlasy a věnoval mi úsměv, aby mě ujistil že to myslí vážně, „protože já sám přestat nedokážu."

„Tak nepřestávej." a teď jsem byla já, kdo převzal menší velení. Uchopila jsem lem trika a pomalu mu ho přetahovala přes hlavu. Ruce se mi třásly ze strachu, že bych mohla udělat špatný krok.

Mezi zuby jsem drtila svůj spodní ret, když se mi naskytl výhled na jeho dokonale vyrýsovaný, potetovaný hrudník. Několika pohyby jsem pár z nich obkroužila a poté mu věnovala několik polibků na krk. Natáhla jsem ruce a tím mu naznačila aby mě dostal ze šatů.

„Do prdele," zašeptal sám pro sebe a hypnotizoval mé tělo. Tváře mi začaly hořet. Byl prvním, který mě takhle viděl. Rychlými pohyby mi rozepnul podprsenku a hodil ji do rohu místnosti, a pak si rozepnul pásek a skopl ze sebe rifle. Sklonil hlavu k mým prsům a jemně mi stiskl bradavku mezi zuby. Cítila jsem, jak se usmál, když mnou projela příjemná bolest a lehce jsem sebou cukla. Vzal do dlaně i mé druhé prso a mačkal moji citlivou pokožku.

Popadla jsem ho za bradu a nasměrovala ji zpět ke svým rtům, abych mohla opět cítit jeho chuť. Zasténal a líbal mě ještě vášnivěji, když jsem se svým rozkrokem otřela o jeho. Oba nás opět položil a pak se ke mně přitiskl svou erekcí a zašeptal mi do úst: „Cítíš, co se mnou dělá jen pohled na tebe?"

Sundal ten poslední kus oblečení, který mě zakrýval. Prsty mi přejel od prsou k mému rozkroku a slastně přivřel oči, když prstem obkroužil mé citlivé místo. „To co jsem řekl pořád platí." rukou jsem přejela po jeho bouli, která se stále rýsovala v boxerkách a doufala, že to pochopí. Natáhl se zpátky pro džíny, které byly pohozené vedle postele a ze zadní kapsy vytáhl peněženku a z ní ochranu. Jedním pohybem si sundal látku, která zakrývala jeho erekci a z roztrženého balíčku vyndal prezervativ který si nasadil.

Roztáhl mi nohy a poté do mě pomalu vnikl. Přimáčkl své tělo na to mé a zasypával můj krk jemnými polibky, aby mě uvolnil od bolesti, která párkrát přišla. Z úst nám oběma vycházely steny a já si to začala užívat. Po několika minutách, kdy Justinovým tělem projel orgasmus, svalil se celý na mé tělo a dlouze a vášnivě mě políbil.

THE BEST CALVIN KLEIN MODELحيث تعيش القصص. اكتشف الآن