f o u r t e e n

1K 48 9
                                    

j u s t i n

Mezitím, co Hailey byla celé odpoledne s Justine, jsem se rozhodl pro ní připravit překvapení. Martě jsem dal pro zbytek dne volno, aby si užila svou rodinu a já mohl připravit romantickou večeři jen pro nás dva. Chtěl jsem jí udělat radost různými maličkostmi na které si holky potrpí; po celém bytě byly rozházené květy růží, na posteli obří medvěd a vedle něj obálka, ve které se schovávalo to nejdůležitější. Letenka do Paříže na Fashion Week.

Přemluvil jsem svou sestru, zda by sebou nemohla vzít Hailey a vzhledem k tomu, že se z nich staly kamarádky, nic nenamítala.

f l a s h b a c k

,,Ariano, prosím,'' stáli jsme v kuchyni a od sebe nás odděloval ostrůvek, z mého nápadu nevypadala moc nadšeně, ,,jen si chci užít víkend se Sam.''

,,Jednou to Hailey budeš muset říct. A na tvém místě bych to udělala dřív, než se to dozví od někoho jiného.'' z věšáku si vzala svou značkovou mikinu a chystala se k odchodu.

,,Bojím se její reakce. Nezvládl bych, kdyby odešla.''

,,Ona není jako ostatní.'' a s těmito slovy zmizela z mého bytu.

Nikdo z mé rodiny ani mých přátel nebyl nadšený, že jsem před každou dívkou tajil svou dceru. A má sestra, která vždy stála při mně, najednou obrátila.


Líbí se to arianabieber, patrickschwarzenegger a 1 360 323 dalším

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Líbí se to arianabieber, patrickschwarzenegger a 1 360 323 dalším

justinbieber where are u


h a i l e y

S Justine jsme se sešly kolem poledne, protože mi potřebovala sdělit novinky ohledně jí a Patricka. Zářila štěstím na míle daleko, což mi dělalo radost. Přála jsem jí to. Procházely jsme se po parku a pily naši oblíbenou kávu, zatímco mě zahrnovala dalšími a dalšími detaily.

Kolem páté hodiny jsme se rozloučily před Justinovým bytem. Počkala jsem, než ji Patrick vyzvedne a poté přešla rovnou k výtahu. Bolely mě nohy, šla na mě únava, ale těšila jsem se až obejmu Justina.

Dveře od výtahu se otevřely a mně se tak naskytl pohled na cestu vytvořenou z růží a svíček, která vedla do kuchyně k jídelnímu stolu. Přistoupila jsem blíž k Justinovi, který stále nevěděl o mé přítomnosti a objala ho kolem pasu. Pod mým dotykem se mírně zachvěl, nad čímž jsem se uchechtla a sledovala, co dělá.

,,Ahoj,'' věnoval mi pusu na tvář a dále se věnoval jídlu, ,,běž si sednout, hned přijdu.'' udělala jsem přesně, co řekl. Přede mnou se objevila lahev kvalitního šampaňského a večeře; špagety s krevetami a navrchu bazalka.

,,Čím jsem si zasloužila něco takového?'' vychutnávala jsem si výbornou večeři po boku dokonalého muže, který měl v tuhle chvíli oči jen pro mě.

,,Za to, že tu jsi,'' nahnul se přes stůl, aby mě mohl políbit a já udělala totéž. Byla jsem tou nejšťastnější dívkou. Pomohla jsem mu sklidit ze stolu a naskládat nádobí do myčky. Justin odběhl pro něco do ložnice a když se vrátil, v ruce svíral černý šátek. Než jsem stačila cokoliv namítnout, zakryl mi jím oči, ,,mám pro tebe překvapení.'' prstem přejel po mé páteři, což zapříčinilo mé zachvění.

Svou ruku vložil do té mé a opatrně se mnou šel do jiné místnosti. Sundal šátek z mých očí. To, co jsem spatřila, mě šokovalo. Stáli jsme v tichosti - on s úsměvem na tvářích vedle mě a já neschopna ze sebe vydat hlásku.

Na posteli byly poházené květy růží do tvaru srdce a uprostřed seděl obrovský medvěd s mašlí kolem krku. Pomalými kroky jsem mířila k posteli a zaujala mě obálka, která byla položena na plyšovém medvědovi.

Nejistě jsem se otočila směrem k Justinovi, který čekal až obálku otevřu. ,,Na co čekáš? Otevři to.'' uvnitř se skrývala letenka do Paříže. Po tvářích mi začaly stékat slzy štěstí. Vrhla jsem se Justinovi do náruče a začala ho líbat po celém obličeji.

,,To není možné!'' byla jsem štěstím bez sebe, ,,jak?''

,,To není důležité. Ariana říkala, že jsi se o tom zmiňovala, tak jsem to zařídil. Je to jen maličkost.'' po jeho slovech jsem se musela zasmát.

,,Maličkost? Blázníš? Tohle je ta nejlepší věc, kterou jsem mohla dostat. A ještě od kluka, který pro mě tolik znamená.'' sevřel mě v náruči pevněji a polibky mi oplácel.

Svými prsty přejížděl po mé tváři. ,,Jsem šťastný, když jsi šťastná i ty,'' věnoval mi malý polibek na čelo a pomalými kroky s námi přešel k posteli, ,,neboj, chci se tě jen dotýkat a trochu se mazlit.'' leželi jsme uprostřed květů a ani na moment se od sebe neodtrhli. Ruce jsem přemístila na lem jeho trička a než stihl něco namítnout, sundala jsem mu ho. Seděla jsem na něm obkročmo, prsty přejížděla po jeho tetováních a užívala si pohled na jeho nahou hruď. Nedostali jsme se dál než k líbání a letmým dotykům na našich tělech.





Omlouvám se, že tak dlouho nevyšla část. A také, že je poměrně krátká, ale v následujících kapitolách se to o něco víc rozjede. Myslím, že se máte na co těšit.

THE BEST CALVIN KLEIN MODELKde žijí příběhy. Začni objevovat