s e v e n

973 47 8
                                    

h a i l e y

Když jsme jeli vytáhnem, úplně až nahoru, podívala jsem se na sebe do zrcadla a uvědomila si jednu věc. Vypadám hrozně! A to se jdu podívat na focení toho nejkrásnější může ve Státech, prestižní značky Calvin Klein. Bude tam spousta dalších lidí z fashion oboru a pak tam budu Já, brambora.

,,Justine, nemůžu tam jít." vyhrkla jsem s pohledem na něj.

,,Proč ne?" nechápavě mě sledoval.

,,Podívej se na mě jak vypadám. A určitě tam bude několik lidí, kteří-"

,,Vypadáš krásně. Jsi krásná." chytl mě za ruce, kterými jsem kolem sebe máchala. Díval se mi upřeně do očí a za chvíli pohledem sklouzl na mé rty. Já jako bych oněměla. Náhle cinkl výtah a dveře se otevřely. Justin mě vzal za ruku a vedl mě.

Přišli jsme do místnosti plné lidí, kteří na nás hned přemístili všechnu jejich pozornost, což mi nedělalo moc dobře.

,,No to je dost, že jdeš." žena ve středním věku Justina spražila pohledem. Justin nad ní jen protočil očima a pustil mou ruku.

,,Tohle je Hailey. Moje kamarádka." všichni mi věnovali milý úsměv, kromě té jedné ženy, která se netvářila moc nadšeně.

,,Justine, na slovíčko." kývla hlavou a šla do nějaké další místnosti.

"Počkej, prosím." zašeptal mi do ucha. S protočením očí Justin a odešel za tou ženskou.

Stála jsem tu jako solný sloup, zatímco na mě všichni pořád zírali.

,,Lidičky, co na ní všichni tak koukáte? To jste ještě neviděli boží dílo?" ozval se výrazný hlas usměvavého, energetického a extravagantního černocha, který ke mně přispěchal, a začal si mě pohledem přeměřovat. Vůbec se neostýchal na mě sáhnout nebo se mnou udělat otočku, aby mě viděl z každého úhlu, ,,s tebou by se pracovalo úžasně." vyjekl a potichu si tleskal. Musela jsem na něj koukat docela vyděšeně, protože se mi hned začal omlouvat.

,,Musel jsem tě vyděsit, zlato. To se moc omlouvám. Jsem Alexander, Justinův módní návrhář a stylista, ale říkej mi Alexi, kočko." mrkl na mě a ladně mi nastavil jeho, už na pohled, jemnou ručku, o kterou velmi dobře pečuje.

,,Hailey, Justinova kamarádka."

,,Ale jdi ty. Stačil mi jeden pohled toho nezbedníka na tebe. Úplně zářil." Alex moc přehrával a byla až moc energetický. Měla jsem pocit, že je jiné orientace. Ale byl velmi milý, což mě k němu nějak táhlo a zapovídala jsem se s ním.

Ukázal mi obrovskou šatnu, kde byly snad všechny nejnovější kousky z tohoto roku. Hodně jsem si s ním rozuměla, hlavně ohledně módy. Dokonce se mi svěřil i o své orientace a řekl mi, že má úžasného přítele, se kterým mě určitě musí někdy seznámit.

,,Á, koukám, že už jsi se seznámila." něčí ruka se omotala kolem mých ramen. Podle hlasu jsem poznala, že ta něčí ruka byla Justinova.

,,Hailey je super holka! Takovou ti absolutně schvaluji." sledovala jsem Alexovy ruce, kterými neustále dělal nějaká gesta. Vážně byl až moc hyperaktivní. Musela jsem se tomu uchechtnout, zatímco Justin vedle mě nad jeho slovy kroutil, taktéž se smíchem, hlavou, ,, a má absolutně skvělý vkus na módu." vychvaloval mě dál Alex.

Justin se na mě zvláštně podíval. ,,Ještě ses mi nesvěřila, že máš ráda módu."

,,Nebyl čas." usmála jsem se.

,,Máte, co dohánět." zachichotal se Alex. Justin nad ním opět protočil očima, ,,a my dva taky. Už si měl být dávno na place, chlapče." dramaticky si povzdechl a vzal Justina za ruku. Ještě, než ho zatáhl do šatny, mi Justin stačil říct, ať se někam posadím, klidně si vezmu z ledničky vodu a chovám se jak doma.

Usadila jsem se do pohodlné pohovky, z které jsem měla nádherný pohled na pózujícího Justina jen ve spodním prádle. Ale po chvíli na mě pomalu začala padat únava, jelikož jsem v noci moc nespala a za pár minut jsem vůbec nevěděla o světě.

j u s t i n

Když jsem dofotil všechny série fotek, bylo téměř jedenáct hodin večer. Hailey usnula někdy v sedm hodin.

Vzal jsem ji opatrně do náruče a šel s ní k výtahu, kde mě zastavila moje manažerka, Margaret.

,,Justine, víš co jsem ti říkala?" připomněla mi ten nepříjemný rozhovor, který se mnou vedla, když jsem sem odpoledne přišel s Hailey. Snažila se mi vtlouct do hlavy, že se nemůžu jen tak scházet s lidmi, které znám někde z baru a už vůbec je tahat na focení. Vedla řeči o tom, jak by mě Hailey mohla využít, obrat o peníze a další sračky, které jsem neměl náladu poslouchat. A rozhodně ji neposlechnu v tom, abych se s ní přestal stýkat.

,,Udělám to, co si myslím, že je pro mě nejlepší." zašeptal jsem, abych Hailey nevzbudil a vešel do vytáhnu, který se s Margaretinným zavrčením zavřel.

Položil jsem ji na sedačky v mém pohodlném Range Roveru, připoutal ji a posadil se na ten zbývající kousek vedle ní. Auto se zatím rozjelo a můj řidič nás dovezl až do podzemních garáží budovy ve kterém bydlím.

Opět výtahem jsme vyjeli až do posledního patra, ve kterém se nachází můj penthause.

Hailey jsem odnesl do pokoje pro hosty. Opatrně, aby se nevzbudila, jsem ji položil do měkoučké postele. Trochu se pomrvila, něco zamrmlala, ale dál spala.

Pozoroval jsem ji a pak jsem si uvědomil, že je stále oblečená. Začal jsem ji opatrně svlékat. Přece ji nenechám spát v nepohodlné mikině a džínách.

Čím více vrstev oblečení ztrácela, tím více jsem objevoval nepěkných modřin.
Vykulil jsem oči nad jejím modro-fialovým bříškem.

Až se dozvím, kdo ji tohle udělal, tak ho zabiju.

THE BEST CALVIN KLEIN MODELWhere stories live. Discover now