n i n e t e e n

1K 55 11
                                    

n o b o d y p o v ' s

Uběhlo několik dní od toho večera, kdy Hailey seděla naproti Jamesovi a povídala si s ním před zraky x lidí. Tolik lidí mohlo vidět její reakci na Justinovo tajemství. Přespávala v jednom motelovém pokoji daleko od Justina.

Její život teď zahrnoval jen práci. Brzo ráno odešla a vrátila se večer naprosto vyčerpaná. A Justin na tom nebyl jinak. Práce a práce, ale jakmile nastal večer, zhroutil se na svůj kožený gauč a s flaškou tvrdého alkoholu v ruce přemýšlel nad dívkou, která mu popletla hlavu. Věděl, že udělal chybu, když jí něco takového zatajil. A taky věděl, že to posral.

Jeho sestra ho nenáviděla za to, čeho se dopustil. Měla Hailey ráda a viděla v ní svou opravdovou kamarádku, které mohla věřit a svěřit se s čímkoliv. I Ariana ten večer sledovala The Late Late Show a když z Jamesových úst vyšla otázka ohledně malé Sam, bylo jí hned jasné, že to nedopadne dobře.

f l a s h b a c k

Ještě ten večer zabouchla dveře od svého bytu a jela k Justinovi. Nenamáhala se s napsáním mu zprávy, že za pár minut je u něj. Celá zadýchaná vtrhla do jeho bytu a našla ho sedět na gauči. Na malém stolku byla vylitá tmavá tekutina a na zemi ležela téměř prázdná flaška Jacka Danielse.

„Ona se už nevrátí." v hlase se mu odrážel smutek. Ariana si k němu přisedla a objala ho.

„Ale bráško, já ti říkala, ať jdeš s pravdou ven dřív, než se to dozví od někoho jiného. A to se před pár hodinami stalo." cestou k němu si v autě několikrát přehrála monolog, který řekne. Chtěla na něho řvát a obviňovat ho, z toho jak moc sobecký je. Chtěla mu vyčíst vše, co se týkalo toho tajemství, které skrýval před někým jako je Hailey. Ale neudělala to, když si všimla, jak moc zklamaný je sám ze sebe.

„Nikdy jsem si ji nezasloužil," nadechl se, „jsem jen lhář. Zkurvenej lhář, co nemohl jít s pravdou ven, protože se bál, že zůstane sám a nikdo mě nebude chtít, že nikdo nebude chtít mě a Sam." hlavu položil na rameno své sestry.

Na tohle mu Ariana nebyla schopná odpovědět. Sledovala svého staršího brášku a do očí se jí nahrnuly slzy. To, co se stalo, se jí dotklo víc, než by mělo.

-

Dny se přeměnily v týdny. Hailey prstem najela v telefonu na ikonku kalendáře a potichu počítala kolik dní strávila v motelu. Napočítala šestnáct dní. Přátelé jí nabízeli, aby zůstala u nich, ale ona nechtěla být na obtíž. Jediné, co jí chybělo byl Justin.

Své oblečení měla stále naskládané v kufrech, které jí přivezla Justine s Patrickem. Následující den po té spoušti, jí zavolala a poprosila, jestli by jí nesbalila oblečení, které měla u Justina ve skříni.

f l a s h b a c k

Patrick s Justine vyjeli výtahem do patra, kde se nacházel Justinův byt. Chtěla Hailey vyhovět, jelikož byly nejlepší kamarádky, ale na druhou stranu litovala Justina.

„Justine?" křikl Patrick a doufal, že tu Justin někde bude. Nějakou chvíli bylo v celém bytě ticho, ale když hlasitě bouchly dveře od ložnice, naskytl se jim pohled na ještě opilého Justina. Místo upraveného Justina viděli jen trosku.

„Co tady děláte?" pomalu došel k sedačce a svalil se na ni. Patrick mezitím Justine naznačil, ať jde do ložnice sbalit věci pro Hailey a sám se posadil vedle Justina. Nějakou dobu si povídali a Patrick se vyhýbal tématu na včerejší večer.

Justin sebou trhl, když se ozval zvuk koleček od kufrů, které Justine táhla za sebou po podlaze. „Co má tohle znamenat?" vykřikl téměř naštvaně a chtěl rukojeť vytrhnout Justine z rukou.

THE BEST CALVIN KLEIN MODELKde žijí příběhy. Začni objevovat