t e n

1K 47 1
                                    

h a i l e y

,,Měla bych jít domů nebo bude zle." promluvila jsem po chvíli, co jsme jen tak leželi.

Justin zalapal po dechu. ,,To snad nemyslíš vážně, Hailey," zněl naštvaně, ,,nikam nejdeš. K němu už se nikdy nevrátíš." řekl přísně a posadil se. Já se taky posadila a chvíli byla ticho.

,,Jenže musím. Nemám kam jít a mám tam všechno oblečení. Tady jen něco málo." podívala jsem se na tašku, do které jsem si zabalila oblečení a vlastně ani nevím proč, když se stejně musím vrátit domů.

,,Hailey, říkal jsem ti, že zůstaneš u mě a tak to taky bude. Pro zbytek oblečení zajedeme zítra a s tvým otcem si to vlastnoručně vyřídím." zatnul všechny svaly na jeho úžasném těle a úplně zrudl.

,,Ale já ti tady nechci překážet. A navíc je to blbý. Nemám ani práce, takže ti nemůžu dávat žádné peníze." sklopila jsem hlavu. Cítila jsem se vážně blbě. Jako nic. V tuhle chvíli jsem měla úplný hovno.

,,Nikomu tady překážet nebudeš. Budu radši, když budeš tady, než aby ti zase ubližoval." podívala jsem se mu do očí a vrhla se mu kolem krku. Byla jsem mu neskutečně vděčná a ráda, že se o mě tak stará, i když by vůbec nemusel.

,,Slibuju, že si co nejdříve najdu práci a byt." zašeptala jsem. Justin mě hladil po zádech a několikrát se i letmo dotkl mého zadku, ale to jsem teď nijak neřešila. Vždyť jsme se před chvílí políbili. Ale to byl podle mě jen takový utěšující polibek, nic víc v tom zatím hledat radši nebudu, abych později nebyla zklamaná. Přece jen, Justin mě určitě bere jen jako kamarádku, které chce pomoct, protože to je dobrý člověk a ne protože by mě miloval nebo tak. Justin si určitě holky hledá úplně někde jinde než v kavárně.

,,Nemusíš nikam spěchat," dal mi pusu do vlasů a vstal ze sedačky, ,,bude čas oběda, měl bych něco uvařit." prohlásil, když šel do kuchyně. Vstala jsem a cupitala za ním.

,,Marta tu dnes není?" zeptala jsem se.

,,Její syn je nemocný, tak jsem jí dal volno. Snad to tady zvládnu." uchechtl se a nahlédl do lednice.

,,Asi budeme muset vyrazit na nákup," zasmála jsem se, když jsem si stoupla za Justina a také nahlédla do lednice, ve které byl jen nějaký sýr, jablko a kečup.

,,Jo, to budem asi muset," poškrábal se nervózně na zátylku a zavřel lednici, což způsobilo to, že jsme u sebe byli zase strašně blízko, že by se mezi nás nevešel ani papír, ,,jsi nádherná." pohladil mě zničehonic po tváři, do kterých se mi hned musela dostat červená barva.

,,To není pravda." kroutila jsem záporně hlavou.

,,Neviděl jsem krásnější dívku, než jsi ty a ty řekneš tohle?" vysmál se mi, ,,viděl jsem několik žen, ale žádná neměla takové kouzlo jako ty. Jsi prostě nepopsatelná." palcem se dotkl mých rtů, které toužily jen po jednom. A to cítit ty jeho.

,,Měli bychom se jít nachystat." prolomila jsem tuto pěknou chvíli, protože jsem nevěděla, co mu na to říct, a tak jsem to zbaběle zametla pod koberec.

Justin nade mnou se smíchem pokroutil hlavou a pak odešel. Šla jsem si pro svou tašku a s ní pak do pokoje pro hosty, kde jsem se převlékla a trochu se poupravila. Taky jsem si dala lehkou vrstvu make-upu a trochu rozjasňovače, abych nebyla tak mrtvá, obočí a jinak nic.

Sešla jsem dolů, kde už čekal Justin.
,,Ještě tě před něčím musím varovat," zastavil mě, než jsme nastoupili do výtahu. Kývla jsem mu na znamení ať mluví, ,,na každém rohu na mě čekají paparazzi, tak jen aby ses nelekla. Někdy to je dost otravný, ale snaž se to ignorovat a hodně mrkat." dal mi pár rad. Jasně, že jsem věděla, že kamarádit se s modelem nejlepší značky nebude jen tak. Má to i své nevýhody a to je právě ztráta soukromí a neustálé omývání vaší osoby v médiích. Ale tak budu si muset zvyknout, když s ním teď bydlím a budu trávit dost času. Lidé si určitě vymyslí různé story, jak jsme se seznámili, co spolu máme a tak dále.

,,Dobře." přikývla jsem a nastoupili jsme do výtahu, který nás svezl úplně dolů k recepci. Mezitím jsem se Justina stihla zeptat, jak to tady funguje, když ke každému bytu vede výtah a nikdy se nikdo k nikomu nedostane jen tak. No a ono je to vlastně úplně jednoduchý. Každý byt má svůj kód, který se musí naťukat, aby ten výtah dojel do určitého patra. A když přijdou návštěvy, musí být ohlášené dole na recepci nebo jim prostě ten majitel bytu řekne jejich kód. Justin mi ten jeho řekl, takže se k němu dostanu.

,,Přeju pěkný den, pane Bieber a vám slečno také." usmála se na nás dívka za pultem, se kterou jsem tu ráno mluvila. Přišlo mi, že se snaží být milá až moc.

Justin k ní přešel a opřel se o pult. ,,Hailey u mě teď bude bydlet, tak bych chtěl, abys ji tam zapsala." řekl jí. Ona přikývla a udělala, jak Justin chtěl.

,,A příjmení slečny?" zeptala se.

,,Baldwin." odpověděl Justin.

,,Tak a je to," usmála se na něj, což se mi vůbec nelíbilo.

,,Díky Margaret," mrkl na ni a já zalapala po dechu, ,,copak?" zasmál se.

,,Ty flirtuješ se svou recepční? Vždyť jí je tak sedmnáct."

,,Ne, jen jsem chtěl vidět tvou reakci," znovu se zasmál a otevřel mi dveře jako správný gentleman, ,,a je jí dvacet tři." mrkl na mě.

Venku nás ihned začali fotit paparazzi, ale já si jich nevšímala a smála se Justinovi, který zakopl na rovině a málem spadl.

,,Měl by ses ostříhat, abys viděl." zasmála jsem se, když jsme nasedli do auta.

,,Ale no tak. Vlasy jsou moje hrdost." přejel si po jeho delších vlasech. Říkal to vážně, ale věděla jsem, že si dělá srandu.

,,Dobře, už se nebudu plést mezi tebe a tvé vlasy." zasmála jsem se a připoutala se. Justin to už nijak nekomentoval, nastartoval a vyrazil na cestu.

Za chvíli jsme dojeli do obchodu, kde jsme strávili asi hodinu a půl, protože jsem kupovali skoro všechno, abychom měli nějaké zásoby, když tam teď budu bydlet i já. Bylo mi blbé, aby to vše platil Justin, ale tak dlouho do mě hustil, že mu to nevadí a kdyby nechtěl, tak to všechno nedělá, až jsem tomu začala věřit a pochopila to, za což byl rád.

Samozřejmě, že se nakupování neobešlo bez blbostí, který jsem vymyslela buď já a nebo Justin.

Taky nechyběli paparazzi, kteří nás celou dobu fotili, ale když jsem si ty fotky doma prohlédla, tak na nich zas nevypadám tak strašně, jak jsem si myslela, že budu. Dokonce mi ihned volala Justine, co se stalo a co dělám s Justinem. Měla několik otázek, tak jsem jí vše řekla.

Byla štěstím bez sebe, že budu konečně v bezpečí a možná budu mít i lásku a její poslední věta byla, že vypadáme na těch fotkách jako pár.

Když jsem se na ně podívala podruhé, tak jsem musela uznat, že to vážně tak vypadá.

Zbytek dne jsme strávili sledováním filmů a večer nás navštívil Patrick. A jak nám řekl, tak to s Justine dali dohromady.

Láska na první pohled prý existuje.

THE BEST CALVIN KLEIN MODELWhere stories live. Discover now