f i f t e e n

990 46 4
                                    




h a i l e y

S Arianou jsme se zabydlely v našem hotelovém pokoji. Měly jsme ještě několik hodin k přípravám na první den FW. Do velké skříně bílé barvy jsem si postupně vybalovala oblečení z menšího kufru. Vyrušilo mě lehké zaklepání na dveře a když jsem je otevřela, nikdo za nimi nestál. Pohledem jsem zavadila o velkou krabici převázanou stuhou.

,,Ari, nejspíš ti tu někdo něco nechal.'' křikla jsem směrem ke dveřím koupelny, kde už Ariana trávila několik hodin. Cvaknutí zámku mě utvrdilo v tom, že konečně vyšla a mohla tak přijít řada na mě.

Přešla ke krabici a chvíli se na ni dívala. ,,Ale zlato, je tam přeci tvoje jméno. A já se nejmenuju Hailey Baldwin.'' s úšklebkem na tváři přešla k manželské posteli, kterou jsme měly společně  sdílet a lehla si na ni.

S krabicí jsem přešla do koupelny a se zvědavostí ji otevřela. Navrchu látky byl přehnut kousek bílého lístečku.

Užij si dnešní večer.

J

Prsty jsem přejížděla po příjemné látce bez toho aniž bych věděla, o co se vlastně jedná. A pak jsem spatřila ty nejkrásnější šaty. Štěstím bez sebe jsem stále se šaty v ruce vtrhla k posteli, abych je mohla ukázat Arianě.

,,Co myslíš? Můžu v nich večer jít?'' odtrhla zrak od svého telefonu a věnovala mi plnou pozornost.

,,Brácha docela překvapil,'' šaty jsem pověsila na jedno z volných ramínek, aby se nezmuchlaly a opět mířila do koupelny se sebou něco udělat, ,,mimochodem, měla by sis pospíšit.''

Místo odpovědi jsem na ni vyplázla jazyk jako malé dítě a vysloužila si polštář do ramene. Nikdy by mě nenapadlo, že budu mít dobrý vztah se sestrou svého přítele. A nebo, že budu mít vůbec nějaký vztah.

-

O dvě hodiny později jsme obě stály před velkým zrcadlem a dolaďovaly poslední úpravy. Z ramínka jsem popadla šaty a zamířila s nimi zpět do koupelny. Nazula jsem si podpatky stříbrné barvy a navlékla se do šatů. Připadala jsem si jako ve snu. Opatrně jsem uchopila kliku a s nejistým výrazem ve tváři otevřela dveře. Ariana vzhlédla od svého telefonu a mlčky si mě prohlížela.

,,Vypadám hrozně, viď? Měla bych radši zůstat tady.'' mlela jsem páté přes deváté, což Arianu přivedlo zpět do reality.

,,Sakra holka, tebe by si měl Justin hlídat a zamknout tě do tý nejvyšší věže, aby se k tobě žádnej chlap nedostal.'' z nočního stolku vzala můj telefon a hlavou mi pokynula ať si sednu na jedno z křesel v rohu u okna.

Líbí se to justineskye, arianabieber a 254 978 dalším

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Líbí se to justineskye, arianabieber a 254 978 dalším.'

haileybaldwin i like when u tell me i am yours


-

Byly jsme obklopeny známými lidmi, kteří si s Ari tolik rozuměli a vzájemně si vyprávěly vtipné příběhy, zatímco já si připadala cize. Periferně jsem zaznamenala vedle sebe pohyb a ještě více mě vyděsilo, když jsem byla vtažena do objetí tří slečen v mém věku.

,,Ty musíš být ta nádherná Hailey s andělskou tváří, do které se zamiloval můj nejlepší kamarád,'' podle jejích slov mi došlo, že se jedná o Kendall. Po jejím boku stála Gigi se svou sestrou Bellou, ,,tolik jsem toho o tobě slyšela, vlastně my všechny.'' holky s úsměvem přikývly a poté zmizely někde v davu.

,,Doufám, že jen dobré věci.'' společně jsme opustily hlouček lidí, jehož středem byla stále Ariana a vydaly se směrem ke stolům s občerstvením.

,,Justin se zmínil, že máš ráda módu.'' chtěla jsem jí o tom povědět něco víc, ale mé myšlenky přerušil hlas staršího muže, který se objevil vedle nás.

,,Dobrý večer dámy,'' s Kendall se letmo políbil na tvář a poté si všiml osoby vedle ní - mě, ,,a vy musíte být Hailey Baldwin.'' věnoval mi též letmý polibek na hřbet mé ruky.

,,Moc mě těší, pane?''

,,Omlouvám se. Patrick Whitesell, ředitel IMG Models,'' na tvářích se mu rozlil pyšný úsměv a mě potěšilo, že jsem se mohla seznámit s tak významným člověkem, ,,doufám, že se slečna s ničím neprořekla o té novince kterou vám musím povědět já sám.'' nabídl nám rámě a vedl nás k jednomu z prázdných stolů.

,,O ničem zatím nevím.''

,,Viděl jsem vaše fotky a musím říct-''

,,Promiňte, nechci skákat do řeči, protože je to neslušné. Ale o jakých fotkách mluvíte?'' oba dva si mě přeměřili a poté si věnovali nechápavý pohled.

,,Přece ty, které fotil Justin a poté je poslal mně, abych je přeposlala Patrickovi.'' pouze jsem přikývla a věnovala plnou pozornost muži po mé pravici.

,,Musím tedy říct dvě věci; máte naprosto skvělý cit pro módu a to má bez pomoci stylistů v dnešní době málokdo a také se v posledních pár měsících naskytl menší problém ve společnosti. Pár modelek nás opustilo a my hledáme nové tváře. Chtěla byste být součástí naší IMG rodiny?'' nastalo mezi námi trapné ticho, protože jsem byla v šoku z jeho slov. Kendall mi před obličejem luskla prsty, což mě z mého transu probralo.

,,Já- já nevím co říct. Nemáte ani tušení jak moc jsem právě teď šťastná.''  bez jakéhokoliv rozmyšlení jsem Patricka objala a když jsem si uvědomila, co vlastně dělám, s omluvným výrazem jsem se odtáhla.

Patrick vstal ze židle, kterou následně přistrčil zpět ke stolu. ,,Drahá nemusíte říkat vůbec nic. Uvidíme se v pondělí ráno na domluvené adrese. Moje asistentka se vám ozve.'' a s těmito slovy odešel.

THE BEST CALVIN KLEIN MODELWhere stories live. Discover now