ALEX

16.5K 320 50
                                    

Čo by ste chceli o mne vedieť?
Ja mám úplne nudný život, mám 19 rokov a bývam v Los Angeles.

Oooo a vlastne som dcérou obávaného mafiána v celej krajine, super však.?

Do školy už nechodím, otec to zakázal, vraj je to moc nebezpečné, vzdelávam sa teda doma, ono to ani nie je tak dom ako obrovská vila s ešte väčšou záhradou. S bazénom, saunou, terasou....proste so všetkým.

Pomáham otcovi riešiť problémy mafie, keďže moje sestry sa od toho držia ďalej. My sme ani není sestry, každá sme úplne iná. Vždy sme spolu vychádzali a boli nerozlučné ako trojčatá, ale teraz sme sa všetky zmenili a každá máme svoj život.

Emily má 25 a žije so svojím manželom Adamom v Miami, majú 2 rozkošné deti a malý domček so psom, typická šťastná rodinka.

A potom tu je ešte Nell, večne opitá Nell, má 17 a vymieta bary každý večer, vždy príde opitá a ja ju ukladám do postele skôr ako zobudí otca,on totiž tieto jej nálady netoleruje, už len čaká kedy ju niekto nabucha a ona sa konečne spamätá.

A ja? Nič nezvyčajné, vždy som zapadla do chaosu ľudí na ulici. No vnímala som svet úplne inak, akoby som videla len to zlé. Od maminej smrti ubehlo už mnoho rokov, no ona je stále tu, stojí pri mne aj v tých najťažších chvíľach. Viem to. Je hlúposť čo sa vraví, že chlap je hlavou rodiny. U nás to bola a vždy aj bude mama. Ona nepotrebovala počuť čo sa ti stalo, keď si bol smutný, nahnevaný...ona to už vedela. Keď zomrela, všetci sme sa zmenili, najviac to ale schytal otec. Ja som si sľúbila že mu pomôžem nech sa deje čo sa deje. Ten sľub som dala mame a nehodlám ho porušiť.

Okrem toho mám dlhšie bledohnedé vlasy a modré oči. A ako dobrý kriminálnik musíte mať kondičku a silu. Takže moju postavu si môžete domyslieť. Bola síce dosť dobrá no nikdy som sa ňou nechválila. A všetko čo som na sebe dosiahla som si musela vybojovať len ja sama.

Milujem autá, hlavne rýchle. Celkom sa v nich aj význam a nerobí mi problém ich opraviť, mám doma v garáži aj takú malú dielňu, taktiež chodím na strelnicu, som tam častejšie ako doma a fitko tiež nezanedbávam, ale to máme aj doma.

Mám 9 ročnú fenku, v papieroch má napísané, že sa volá Falaris, ale otec je dal prezývku: Molly, a odvedy ju tak voláme, možno ste čakali malú čivavu na gauči, ale nie. Molly je čistokrvný austrálsky ovčiak, je to dáma na dôchodku, ktorá si už odslúžila svoje, ikeď je už staršia tak má stále lepšiu kondičku ako ja a dokáže kohokoľvek roztrhať v zuboch len tým, že jej to ukážem, je proste úžasná.

Niekedy keď ju pustím na dvor sa vybehať, donesie mi v ústach krvácajúcu mačku, ona vie že ich nemám rada a zbiera si ich ako mince, najprv sa s ňou pohrá a potom si ju niekam zakope.

Otec Molly miluje ikeď si to neprizná, zo začiatku mu naozaj prekážala, ale po čase si na ňu zvykol a teraz si už život bez nej nevie ani predstaviť.

Ó áno a vlastne ešte otec, vôbec by ste to do neho nepovedali už mu ťahá na 50, ale vôbec to nie je na ňom vidieť, vždy chodí upravený a v na mieru šitom saku asi aj spáva, ale aj tak je to najúžasnejší otec na svete, nikdy nám nič nechýbalo, teda okrem mamy, ale zato on nemôže, bola to hlúpa autonehoda. No od maminej smrti sa zmenil, odvtedy som ho nevidela sa úprimne usmiať a celý deň trávi v jeho pracovni, kde pomaly začne aj bývať, vždy si naloží veľa práce len aby nemusel na ňou premýšľať. Veľmi ju ľúbil.

Ja som jediná, ktorá je ochotná otcovi pomáhať ohľadom práce, nikdy mi nevadilo niekoho zabiť či zmrzačiť, bolo mi to jedno, všetko mi bolo jedno, ale nikto mi nemohol siahnuť na rodinu, to znamenalo jeho koniec, tým by si podpísal rozsudok smrti.

Mafia v krviजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें