NOVÝ ŽIVOT

2.8K 102 11
                                    

Alex

Mala som nejaké vlastné peniaze. Samozrejme nebolo to na taký luxus na aký som bola zvyknutá, ale momentálne jediné čo som chcela bolo sa cítiť v bezpečí.

Už pol roka bývam v domčeku s terasou a krásnou záhradou. Ešte keď som mohla, pracovala som. Ako obyčajná čašníčka. V žiadnej luxusnej reštaurácii ale v malom bistre na konci mesta. Milovala som tu prácu. Toľko milých ľudí,ktorých som za ten čas spoznala, som nespoznala za celý život. Žilo sa mi tu naozaj fajn.

Mimochodom odišla som z Ameriky úplne, teraz som v Anglicku a som po dlhej dobe naozaj šťastná. Chvíľku mi trvalo preniesť sa cez Denisa, ale nosím pod srdcom spomienku na naše chvíle.

Už pár týždňov nepracujem kvôli veľkému brušku a užívam si konečne oddych.

...

Zahmlelo sa mi pred očami. Takú bolesť som ešte asi nikdy v živote necítila a to som si už čo to prežila. Myslela som, že odpadnem keď som v tom započula hlas. Plač dieťaťa. Denisovho dieťaťa. Bolo nádherné a už teraz som vedela, že bude celé po ňom.

Bol to chlapec. Nikdy sme sa s Denisom nerozprávali o možnosti mať deti a duplom už vôbec nie o tom ako sa budú volať a preto som dlho nerozmýšľala. Bol to Denis. Ďalší dôležitý chlap v mojom živote.

Po pár týždňoch som si ho vzala domov. Milovala som ho... Viac ako čokoľvek na svete. Milovala som každý jeden centimeter jeho drobného telíčka... Každý jeden pohyb ktorý urobil... Bol naozaj krásny... Oči mal po ockovi.

Chýba mi... Čo všetko by som teraz dala za to, aby tu bol. Aby ho stretol. Videl, čo sme spolu dokázali.

Za celý ten čas som nepočula o nikom z rodiny. Keďže telefón som vyhodila z auta už dávno, nemali ani ako vedieť kde som. A presne to som chcela... Samozrejme, že mi bolo ľúto len tak odísť a nechať všetko minulosti...ale chcela som aspoň raz urobiť niečo, čo je dobré pre mňa. Bez ohľadu na to, ako to ostatných ovplyvní...

Vždy som sa spoliehala len na seba a teraz tomu nebolo inak. Verila som, že to nebude ľahké, ale už som sa dostala aj z horších situácii.

S malým mi pomáhala jedna kamarátka a zároveň kolegyňa z práce. Bola o niečo staršia a už vychovala dve krásne deti. Dala mi mnoho rád a veľa ma toho naučila. Dokonca postrážila Denisa keď som nemohla. Bola som jej nesmierne vďačná za všetko.

Dnes len taká kratučká doplnková kapitola, ktorá vás pripraví na ďalšiu. <3

Mafia v krviWhere stories live. Discover now