SVADBA

4K 144 9
                                    

Alex

Sľuby, podpis, svedokovia, bla bla bla...

Toto všetko sme mali už dávno za sebou. Teraz sme sa presunuli do veľkej tanečnej sály so robustnými a nádherne ozdobenými stôlmi.

Mali sme obrovskú svadbu. Takú ako sa na mafiu patrí.

Boli tu všetci...otec, Sjuzn, Emily, Nell. Bola som neskutočne šťastná, že sme boli aspoň na chvíľu všetci spolu. Otec ma viedol k oltáru a sestry boli tie najkrajšie družičky aké som si mohla priať. A ani Thomas nebol na zahodenie. Všimla som si ako Nell na neho pohadzovala očkom.

Potom prišla na rad torta a kŕmenie toho druhého. Nejaké poďakovanie hosťom za účasť a prípitok.

Ak si myslíte, že všetko toto bolo stresujúce tak nie. Tá najhoršia časť bola eštelen predomnou. Prvý tanec.

Trénovala som na terase s Miou. Tá sa mi viacej smiala ako pomáhala, ale nakoniec sme obe uznali, že to nemá zmysel. Som proste drevo.

Denis vstal od stola a ponúkol mi svoju ruku. Spoločne sme kráčali do stredu sály. Všetci na nás zazerali, pevne som mu stlačila ruku a on sa na mňa pozrel. Pohľad mal starostlivý a plný lásky. Achhh, milujem ho dočerta.

Pustili tú najpomalšiu hudbu akú som kedy počula. Naozaj.

Denis mi obmotal ruky okolo pása a ja tie svoje okolo jeho krku. Bála som sa.. a dávala som to najavo svojimi spotenými dlaňami a rýchlym dychom.

Denis ma pevnejšie stisol a urobil krok vzad. Čakala som neuveriteľnú katastrofu a trapas, ale on ma viedol akoby sme to mali nacvičené. Boli sme neuveriteľne zohraní.

Trochu som sa uvoľnila a položila si hlavu na jeho hruď. On sa mi zohol k uchu a niečo mi pošepkal.

"Thomas mi poslal video ako na terase tancuješ s Miou." uchechtol sa.

Nič som mu na to nepovedala. A veď som ani nemala čo. Bolo mi neskutočne trápne.

...

Po tanci nasledovali rôzne hry. Ako prvé mi musel Denis spod šiat vyzliecť nohavičky a to so zaviazanými očami. Trvalo mu to o mnoho kratšie ako som myslela, na čo si zaslúžil úškrny a pískanie z publika.

Pri ďalšej hre som mala pre tentokrát zaviazané oči ja. Sedela som na stoličke a postupne som obchytkávala tváre rôznych mužov. Úlohou bolo zistiť ktorý z nich je môj manžel.

Prvý bol Thomas. Cítila som to podľa dokonale hladkej brade a nagélovaným vlasom.

Potom bol Chris. Bol to jeden z Denisových kamarátov povedzme. Toho som zase spoznala podľa vlasov. Mal ich dlhšie ako ja, prisahám.

Potom som cítila tvár otca. Vrásky okolo očí a vôbec, ako by som nemohla spoznať tú tvár. Tú tvár, ku ktorej som sa toľké roky tisla.

A potom prišiel Denis. Nemusela som sa ho ani dotknúť. Vedela som to podľa jeho prenikavej vône, ktorá mi kradla dych vždy keď bol nablízku. Bola som si taká istá, že som si ani šatku nedala dole z očí. A potrvdili mi to aj jeho mäkké pery, ktoré som vzápätí pobozkala...

Posledná hra bola o tom ako veľmi toho druhého poznáme. Thomas nám kládol otázky typu 'kto skôr..' a my sme mali zdvihnúť kyticu (čo značilo, že nevesta) alebo fľašu vína (tá zase značila ženícha). Boli sme k sebe chrbtom takže ešte nemohli vidieť odpovede toho druhého.

"Kto by skôr zabil toho druhého." Wau, nič lepšie tam nemohol dať.

Ja som hlasovala za seba a Denis tiež za seba. Odrazu bolo počuť samý smiech hostí. Keby vedeli, že bol o to uskutočnený aj pokus, neviem či by sa smiali.

"Kto by si skôr nechal spraviť tetovanie?"

To som chcela urobiť už veľmi dávno, ale nikdy som nenašla odvahu a keďže Denis ich už pár mal, voľba oboch bola jasná.

"Kto sa skôr opije?"

Po pár spoločných zážitkoch sme obaja zvolili mňa. Noa? Veď som žena. Nevydržím toľko čo on.

...

"Kto by skôr mal 12 deti?"

Táto otázka ma zaskočila. Nikdy som o tom nepremýšľala a myslím si, že Denis tiež nie. Vždy som vedela, že nasledovník rodu jednoducho musí byť! A to bez diskusie, ale nikdy som sa nad tým ani len na chvíľu nepozastavila. Asi som mala.

Denis rýchlo zvolil seba. Bola som si istá, že to urobil iba preto, aby nezačali pochybnosti o našom vzťahu. Ja som tiež zvolila Denisa.

Po hrách nasledoval tanec. No tentokrát poriadna diskotéka. Tancovala som asi s každým vrátane Thomasa. No aj tak sa mi najviac páčil tanec s Emily a Nell.

....

Bolo asi 5 hodín ráno a odchádzali poslední hostia. Mali sme v pláne sa v noci vypariť, ale plány nám zmarila svokrička..vraj sa to nepatrí, a tak sme čakali a čakali.. a čakali.

Od svadobnej noci si ani z nás nič nesľuboval. Vedeli sme že to bude náročný deň a hodiť sa do postele bude najväčše prianie celého večera.

No aj tak ma prekvapilo čo Denis urobil. Pred dverami hotelovej izby si ma vyšvihol do náručia a prekročil so mnou prah dverí. Vyzliekla som si šaty a zaborila hlavu do vankúša, Denis urobil to isté s oblekom. Ešte otvoril okno aby nám nebolo teplo a ľahol si hneď vedľa mňa. Na nejaký sex ani jeden z nás nepomyslel a predsa sa nám dobre spalo.




Mafia v krviDove le storie prendono vita. Scoprilo ora