19.

1.3K 100 100
                                    

Keyifli okumalar!


Ha Neul⭐️

''Basıyorum ya işte! İlerlemiyor bu...''

Elimdeki kumandaya bakıp huysuzlandım. Jungkook ise yanımda pür dikkat televizyondan açtığımız oyunda ilerliyordu. Oyunu anlamamıştım, içeriği bilmiyordum ve söyledikleri kadarıyla bir şeyler yapmaya çalışıyordum ama olmuyordu.

''Hayatım...'' dedi derin bir nefes verip bana dönerken, gözlerini kumandaya indirip dudaklarını birbirine bastırdı. Gülmemeye mi çalışıyordu o?

''Bastığın yerde tuş yok. Boşa basıyorsun. Büyük tuşa bas.'' dediğinde kafam karışırken gözlerimi kumandaya indirdim. Parmağım boşluğa kaymış... Ne var ki bunda?

Söylediği yere basmaya başladığımda ilerleyen oyuncum ile birlikte gülümsedim. Oynamaya başlamıştım işte. Jungkook da gülerek bana bakıp hızlıca ekrana döndüğünde başarmama şaşırmamız kısa sürmüş ve benim oyuncum birden kaybolmuştu.

''Ee, ne oldu şimdi?'' dedim ve kumandanın üstündeki tuşlara gelişigüzel bastım.

''Öldün, Ha Neul... Bir an yapıyorsun sanmıştım ya.'' dediğinde gözlerini ekrandan ayırdı birkaç saniyeliğine.

Gözlerimi devirerek kumandayı televizyon ünitesine bıraktım.

''Saçma sapan şeyler. Senin için oynamaya çalışıyorum işte arada bir.'' diyerek isyan ettiğimde ayaklanmak üzere hareketlenmiştim ki bileğimden tutan el beni durdurmuştu. Yerden kalkmaya giriştiğim için dengem bozulup Jungkook'un dibine doğru düşmüştüm.

''Oyun oynayamıyorken çok şirin gözüküyorsun.'' dediğinde yüzlerimizin yakınlığından dolayı gözleri dudaklarıma inip tekrar odağını geri buldu.

Elimi göğsüne koyup şakayla ittim. ''Dalga geçme!''

Gülerek geri düştüğünde ben de kıkırdamıştım istemsiz. Tek elindeki kumandayı bırakıp bileğimden tekrar tuttu ve kendine yaklaştırdı.

''Gerçekten, çok tatlı gözüküyorsun, dayanamıyorum bazen.'' derken iyice kendine çekmiş ve kucağındaki yerimi almamı sağlamıştı.

Yanağımdan başladığı öpücükleri saçlarımı çekip açtığı boynuma doğru devam ettirdi. Art arda kondurduğu öpücükler yüzünden kıkırdadım.

''Oyununu oynasana sen.'' dedim hafif triple.

''İlgimi çekmiyor.'' dedi kondurduğu öpücüklerin arasından.

Boynumda hissettiğim dudaklarının varlığıyla hafiften gıdıklanmıyor değildim.

''Aishhh... İnanamıyorum. Benim güzel karım, Ha Neul'dü değil mi?'' dediğinde kıkırdamadan edemedim.

''Ne diyorsun?'' dedim gülerek.

''Bunu sık sık düşünüyorum ki keyfim yerine gelsin.'' derken belimi sardı.

Kafamı omzuna koyup bir elimi omzuna attığımda daha sıkı sarılmıştı.

''Jungkook sen spor yapmaya devam etmiyorsun.'' dedim aniden aklıma gelirken. ''Neden etmiyorsun?''

Taehyung ile o, yeniden salmışlardı. Daha doğrusu Taehyung'un daha fazla yapabileceğine dair inancım zaten yoktu ama Jungkook'u sporsuz düşünemezdim. Onu tamamlayan bir parçası gibiydi.

''Bütün gün dans edince insan, spor yerine geçiyordur diyerek pes ediyor. Halim kalmıyor onu yapmaya.'' dediğinde boynuna öpücük kondurdum.

''Yaşlandın sen herhalde.'' dedim gülerek. ''Hemen çöküyorsun falan.''

Love Affair: Upside Down Where stories live. Discover now