⭐Final

2.5K 114 270
                                    

Keyifli Okumalar!

5 yıl sonra...

Diana💎

"Ah, elbette anneciğim. Sizden öğrendiklerimi pratiğe dökmekte bir hayli zorlanıyorum. Bundan olsa gerek, lezzeti yakalamakta başarısız olmuşum." derken gözüme doğru uzanan kahküllerimi parmaklarımla yanlara ittim. Her ne kadar yeni saç modelimi sevsem de kahküllerim epey uzadığı için görüşümü kalitesizleştiriyor ve Cho Hee annemi görmemi engelliyordu.

"Aigoo, benim keklerim kadar olmasa da lezzetliler. Kendine haksızlık etmene izin vermem." dedi o da ve kibarca güldü. "Aslında ne yalan söyleyeyim, yeni bir tat bulmuş bile olabilirsin." Karamel dolgulu olan keklerden birini aldı ve dışındaki kağıdı indirip büyük bir ısırık aldı. "Bunlar favorim."

"Afiyet olsun, anneciğim." demekle yetinerek gülüşümün tüm yüzüme yayılmasına izin verdim. "Bahçeye geçmek ister misiniz?"

Onun her ne kadar sakinlik aradığı için içeri kaçtığını bilsem de bahçedeki eğlenceye katılmasını istiyordum. Hepimiz dışarıdaydık. Her ne kadar bazı davetliler kokteylleri ile salona dağılmış olsalar da annemin bunlardan biri olmasını istemiyordum.

"Ah... Çok gürültülü. Çocuklar koşup duruyor." dedikten sonra elindeki keki bitirmeden tabağa bıraktı. "Ama olması gereken de bu değil mi zaten? Taehee doğum günü partisini yeniden ve yeniden bize anlatıp duracak." Güldü. "Bugünü asla unutmayacakmış gibi duruyor. Herkes burada, onun için. Her anlatışında bu mutlu anısı ona heyecan verecek. Neyse ki onu dinlemeyi hepimiz seviyoruz."

Kafamı salladım katılarak. "Burada değilmişiz, ilk defa duyuyormuşuz gibi biz de her seferinde merakla dinleriz onu anneciğim."

"Elbette!" dedi kahkahalarının arasından. "Pasta kesileceği için sabırsızlıkla bekliyor olmalı. Gidelim öyleyse."

"Taehyung her şeyin hazır olduğunu söyledi. Ben yine de mutfağı ve görevlileri kontrol edip öyle geçeceğim anne. Siz bahçeye çıkın lütfen."

"Pekala," dedikten sonra yanımdan ayrılıp bahçeye açılan kapıya doğru ilerlemeye başladı.

Neyse ki her şey tamamdı, kızımı mutlu edecek her bir detay bizzat babası tarafından hazırlanmıştı. Son kontrolleri yapıp buna emin olduğumda ise, muzlu ve çilekli pasta arasında asla bir seçim yapamayacağını bildiğimiz Taehee'ye iki koca pasta yaptırmış olmaktan memnundum. En azından herkesin pasta tadacağından emindik.

"Diana!" dedi heyecanlı bir ses. Topluklu ayakkabı sesleri hemen ardımda kesildiğinde arkamı döndüm. "Bu kızı daha fazla tutamıyoruz, pastayı kessek mi artık?"

Ha Neul, sıcaktan ve tahminimce Taehee'nin bunaltmalarından pembeleşmiş yanaklarıyla gözlerini sabırsızca benimkiler arasında gezdiriyordu. Onun bu haline güldüm ve elini tuttum.

"Gel, bahçeye çıkalım. Her şey hazır." dediğimde derin bir nefes verdi.

"Bir an daha fazla evcilik oynamak zorunda kalacağım sanmıştım." dediğinde bahçeye çıkıyorduk. "Tüm arkadaşlarına beni hizmetçisi olarak tanıttı. Daha sonra Minnie'nin ricasıyla soytarılığa terfi ettim. Dört yaş grubunu eğlendirmekle meşguldum yani anlayacağın."

Sağlam bir kahkaha attım. "Aigoo, ben de diyorum bu yanaklar niye pembe! Seni baya yormuşlar meğer. Ortalıkta gözükmüyordun, tahmin etmeliydim." Yeniden güldüm. "Sen hem teyze hem de hala olarak Taehee için büyük bir anlam taşıyorsun. Tıpkı Taehyung ve benim için de olduğu gibi. Seninle oynamak istiyor, onu reddedebilir misin?"

Ha Neul kafasını çaresizce salladı. "Onu asla reddedemiyorum."

"İnan bana, onu kimse reddedemiyor." dedikten sonra bakışlarımı etraftaki kalabalıkta gezdirdim.

Love Affair: Upside Down Where stories live. Discover now