3 // sen canımı yakmazsın

1.4K 222 65
                                    

Bölüm 3 // Sen Canımı Yakmazsın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bölüm 3 // Sen Canımı Yakmazsın

"Eğer ölseydin yeraltına inecek, seni tekrar ve tekrar öldürecektim." Ares'in oğlu kamplarının hastane odasında sabahın erken saatlerinde belirmiş, Sehun'a çemkiriyordu. Ama kömür gözlü hastanın bundan pek etkilenir gibi bir hali yoktu, Baekhyun'un onun için endişelendiğini ve kendini ancak bu şekilde ifade edebildiğini biliyordu.

"Hakkımda kurduğun daha hoş fanteziler de var mı?" Bu nedenle onu daha da kışkırtmaktan çekinmedi. Hemen ötelerinde onları izleyen Jongin'in söyledikleriyle kaşlarını çattığından bir haberdi. "Bilmek istemezsin." Baekhyun yan yan sırıttı. Ruh hallerine ayak uydurmak her yiğidin harcı değildi.

"Diğer herkes nasıl? Kyungsoo da benim gibi diğer kiklop tarafından savrulmuştu." Sehun son hatırladığı şeyleri hoşnutsuzlukla gözlerinin önünden geçirdi. Mağaranın tam çıkışında tek gözlü herifleri uyandırmak neredeyse canlarına mâl olacaktı. Zaten o ana kadar planın pürüzsüz ilerlemesinden anlamaları gerekiyordu, yarı tanrılar kampın dışında pek şanslı olmazlardı çünkü.

"Adam rüzgarı kontrol edebiliyor." Baekhyun sert sesiyle konuştu. Anlaşılan o anları hatırlamaktan o da hoşlanmamıştı. "Senin gibi kayalara yapışmadı. Herkes gayet iyi."

Sehun başıyla anladığını belli edercesine gözlerini kırpıştırdı. Kendisinin abuk subuk yeteneklerindense arkadaşlarının sahip olduğu baba/anne miraslarını tercih ederdi. Jongin'in bile üç büyük tanrıdan birinin oğlu olmamasına rağmen sahip olduğu güç onunkinden kat be kat iyiydi. Hayat veriyordu.

Düşündükleriyle birlikte gözlerini arkadaşından çekip ötede ona bakmakta olan sarışına çevirdi. Göz göze geldiklerinde herzaman yaptığı gibi tatlı tatlı gülümsemişti. Sehun bunu dün geceden sonra ikinci kez düşündü. Tatlı.

Gece ona sorduğu sorudan sonra yaşadığı şaşkınlık da sarışını tatlı göstermişti. Hades'in oğlu kendisini böyle gafil avlamayı beklememişti ama Jongin birkaç saniye duraksamış, sonra da "Bunu bana soracak kadar yakın değiliz." demişti. Ardından uykusunun geldiğine dair hızlı hızlı bir şeyler söyleyip yatağına gitmişti. Sehun onun kendisine arkasını dönmüşken uyumaktan çok uzak olduğunu hissetmişti ama.

Baekhyun nereye baktığını farketmiş gibi arkasını dönüp Jongin'e baktı. Bu çocukla pek fazla samimiyeti yoktu, savaşçı bile değildi. "Sehun ayağa tahminen ne zaman kalkar?"

"Yarası kapanmaya birkaç güne başlar. İki haftada da tamamen iyileşeceğini düşünüyorum." Sarışın olan gözkerini Hades'in oğlunda gezdirirken bir doktor edasıyla mırıldanmıştı. Ancak doktor olmaktan çok daha öteydi kendisi.

Baekhyun etkilenmiş olduğunu çok fazla belli etmek istemedi. "Güzel." Dedi onun yerine. "Onu daha fazla bu yatakta görmeye dayanamazdım zaten."

güneşin oğlu geceye tutulmuş] sekaiWhere stories live. Discover now