15 // senin gibi korkak olmayacağım

1.1K 186 95
                                    


bu bölümü birkaçınıza söz verdiğim için yazıyorum, umarım hoşunuza gider

bu bölümü birkaçınıza söz verdiğim için yazıyorum, umarım hoşunuza gider

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

---

Bölüm 15 //  Senin Gibi Korkak Olmayacağım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bölüm 15 //  Senin Gibi Korkak Olmayacağım

"Bu köpek hep böyle uluyor mu?" Baekhyun aksi aksi söylendi dört melez yeraltının tenha yollarında yürürken. Kayıkta bir süre Charon ile konuştuklarından dolayı geride kalmışlardı, onlarla birlikte gelen ölüler önlerinde görünmüyordu. Neyse ki her ne kadar nefret etse de buraları rüyalarında defalarca kez gezmiş olan Sehun yanlarındaydı da, hiç olmazsa kaybolmak gibi bir dertleri yoktu. "Tanrı da olsa başı ağrır insanın."

"Sarayın içine sesi ulaşmıyor." Yarı tanrı dalgın dalgın mırıldanırken önünde yürüyen sarışına baktığının farkında bile değildi. Dostu Ares oğlu ise farkındaydı, Baekhyun en başından beri Sehun'un ne ile mücadele etmeye çalıştığını çok iyi biliyordu. Yanlış yolda olduğunu da. Ne yazık ki bunları konuşacak ne zamanları vardı, ne de ona uygun bir ortamları.

"Sanırım artık onu görebiliyorum." Elini tuttuğu sarışınsa usulca parmağını kaldırıp sislerin arında yavaşça belli olan dev, kulemsi yapıyı ve onların da yukarısında olan Kerberus'un üç başını gösterdi. Diğerleri de onun gösterdiği yöne baktığında, nefeslerini birkaç saniye tutar gibi oldular. "Gerçekten de büyükmüş."

"Büyükmüş lafı biraz hafif kalıyor."

"Asıl biraz hafif demek hafif kalıyor, bu ne lan böyle?"

Kerberus'un görünen kafalarının yanında, melezler yaklaştıkça içine girmek üzere oldukları yapıyı da görmeye başladılar. Sağ ve sol taraflarda içinde nöbetçilerin beklediği ufak kulübeler vardı. Cehennem tazısının tam ortasında durduğu binanın ise iki girişi mevcuttu. Bir kapıda kolay ölüm yazıyordu ki burası hakkında mahkeme kararını beklemeden direk Asphodel tarlalarına geçmek isteyenlerin kullandığı kapıydı. Kendi isteğinizle sonsuza kadar bomboş bir arazide durmayı kabul ettiğiniz anlamına geliyordu yani. Diğer kapıda ise yavaş ölüm yazıyordu ve tahmin edildiği gibi, burada yargıçlar seni uzun süre yargıladığından beklemesi uzun bir kuyruktu.

güneşin oğlu geceye tutulmuş] sekaiWhere stories live. Discover now