5 // jongin'in gülümsemesi

1.2K 208 76
                                    

Bölüm 5 // Jongin'in Gülümsemesi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bölüm 5 // Jongin'in Gülümsemesi

"Sence ben kırılgan biri miyim?"

Melezler akşam karanlığında herzamanki kamp ateşlerini yakmış, tanrı ebeveynlerine adak adayıp ateşin etrafına dizilmişlerdi. Chanyeol Yixing ve Jongin için biraz şekerleme pişiriyordu şimdi.  Arkadaşının sorduğu soru beklenmedik olduğundan şaşkınlıkla yüzünü ona dönmeden edemedi. "Bu da nereden çıktı şimdi?"

"Merak ettim sadece." Sehun'un kendisine dediği o cümleden bu yana iki gün geçmişti ama sarışın bunu kafasından atabilmiş değildi. Kötü bir şey de dememişti aslında, ama alınmıştı işte. Bir bakıma zayıf yanı gibiydi bu konu. Çevresinde bütün arkadaşları savaşçıyken kendisinin kılıç tutmaktan aciz oluşu belki de Sehun'un onu küçük görmesine neden olmuştu.

"Gerçekten bunu cevaplamamı istiyor musun?" Chanyeol pişmiş olan bir şekerlemeyi solundaki Yixing'e verirken konuştu. Afrodit'in oğlu kibarca teşekkür edip ateşi izlemeye devam etti. Şimdi tekrar Jongin'e dönmüştü. "Elbette."

"Yüzündeki gülümsemeye bir bak." İşaret parmağını kaldırıp sarışının kalın alt dudağının üstüne koydu. "Yaşadığı onca şeye rağmen böyle güzel gülümseyen başka kimse görmedim." Yanlarına doğru yaklaşan gölge duraklamasına neden olsa da devam etti. "Bu senin kırılganlıktan ne kadar uzak olduğunu gösterir." Cümleleriyle Apollon oğlunun içini sıcacık etmişti. Jongin minnet dolu gözleriyle arkadaşının gözlerine baktı, içi şimdi daha rahattı. Keşke daha önceden söyleseydi ona.

"Bu gece çok güzel görünüyorsun Xing." Ancak daha bir şey demesine fırsat kalmadan Chanyeol'ün dikkati dağılıverdi. Baekhyun hep böyle anlarda gelip koca oğlanı üzmeyi adet edinmişti. "Özel bir şey mi yaptın?"

"Teşekkür ederim Baek. Hayır, yapmadım." Baekhyun diğer ikisinin yüzüne bile bakmadan Yixing'in diğer yanına sokuldu. Saçları darmadağındı ve terlemişti. Savaştan yeni çıkmış gibi bir hali vardı. Chanyeol tüm hayalkırıklığına rağmen görüntüsü karşısında içini çekmeden edememişti. Kendisine asla ait olmayacak kadar güzeldi.

"Benimle biraz yürümek ister misin?" Onların olduğu tarafa bakmasa bile sesindeki flörtöz tavır gözardı edilecek gibi değildi. Chanyeol gözlerini ateşe dikip ortamdan soyutlanmaya çalıştı, fakat kendisinin aksine arkadaşı böyle bir durumda sessiz kalacak biri değildi.

"Bizimle olduğunu görmüyor musun Byun?" Chanyeol'ün sesi çıkmazdı ama Jongin ne zaman bu tür bir olay yaşansa Ares'in oğluna patlamadan yapamıyordu. Çocuğun sürekli kendilerinin yakınlarında birileriyle flörtleşmesinden bıkmıştı artık.

"Seni farkedeceğim kadar önemli olduğunu mu sanıyorsun sen?" Baekhyun'un keyifli yüzü tamamen değişip sert bir hal aldığında bu sarışın olanı pek etkilememişti. "İşine bak. Yixing bizimle."

güneşin oğlu geceye tutulmuş] sekaiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin