Capitolul 1. X

1.9K 130 9
                                    

3 ani mai târziu

-De câte ori ți-am spus să stai departe de lucrurile mele?!strig nervos si îl bag iarăși pe puști cu capul în toaletă apoi trag apa, ținându-l imobilizat

Îi dau drumul după câteva secunde și îl privesc cum respiră greu în timp ce își sterge fața, tremurând tot. Îl lovesc cu piciorul in stomac de câteva ori apoi mă calmez si ies din baie. Toți cei care ascultau la ușă se fac dispăruți în toate direcțiile posibile, lovind-se unii de alții.

-Dobitocilor!strig printre dinti

Intru in cameră si îl privesc pe Ergon, care încă trasează linii pe perete. Tipul face asta in fiecare seară de cand a ajuns aici, el i-a ocupat patul lui Zero in ultimul an. Nu e o companie la fel de plăcută ca el, asta pentru ca timpul petrecut cu Z era mult mai prețios pentru mine. Absența lui m-a omorât încă din prima zi. Încă îmi amintesc cum abia l-am convins își ia lucrurile si să coborâm. Câteodată blestem pentru ceea ce am făcut. Dar privindu-mi vânătăile si zgarieturile realizez că a fost o idee bună, pentru el. Sper ca e bine!

-Iar l-ai batut pe Rayn.spune si isi dă ochii peste cap 

-Nimeni nu se atinge de brățara mea! I-am mai zis odata si vad ca e deosebit de prost!

Mă urc in patul de deasupra si privesc tavanul. Brățara asta e tot ce mi-a rămas de la familia mea. Nu i-am intalnit niciodată sau nu imi amintesc îi fi întâlnit. O am la mână de când știu, rareori o dau jos.

-Toată lumea la culcare!

Ergon sare din pat si stinge lumina apoi se bagă înapoi. Ușa se deschide si imi închid ochii. Văd o lumină albă prin pleoape. Când ușa se închide pot răsufla ușurat. Dacă nu m-a trimis la camera de pedeapsă înseamnă bătaia pe care i-am dat-o pustiului chiar are efect. După plecarea lui Z totul s-a schimbat pe aici, inclusiv eu. Dacă înainte imi era frică de cei mai mari si spuneam că atunci când o să ajung in locul lor niciodată nu o să îi bat pe cei noi veniți sau cei slabi, acum am ajuns să îmi încalc propriile cuvinte. Cât timp eu si Z eram împreună nu eram o țintă, ne protejam unul pe celălat. După plecarea lui am încasat o bătaie îngrozitoare, una care m-a dus să fac lucruri... "rele". Nu cred ca ăsta e cuvantul potrivit prin care pot descrie faptul am sufocat pe cineva până si-a dat duhul apoi am făcut totul să pară o sinucidere si am scăpat. Am făcut lucruri foarte rele de atunci! Lucruri pentru care am fost pedepsit, într-o oare care măsură. Pentru aceea crimă, pedeapsa e aplicată de propria conștiință. Ii văd chipul înainte să adorm si înainte să trezesc... mă bântuie de doi ani! Dar am învățat să îi fac față. Cred că mint singur. Faptul îi bag în sperieți pe ceilalți distrage, imi oferă o satisfacție aparte.

-Noapte bună, X. 

-Ți-am spus de atâtea ori nu vreau să îmi spui așa!zic nervos

XZ (boyxboy)Where stories live. Discover now