Capitolul 4. Z

1.1K 117 3
                                    

Ora 2:43

Îl privesc de câteva ore în continuu. Chiar dacă nu îi pot distinge chipul in întuneric, faptul e aici lângă mine, nu chiar lângă mine pentru ca e in patul celălalt, oricum imi face inima să o ia razna. Mi se pare atât de ireal! Dacă e un vis nu as vrea se mai termine vreodată! Nu pot cred că după tot acest timp încă cunoaște atât de bine! Nu vreau să îl mint, dar in același timp nici nu vreaufacă ceva stupid si să fie si el pedepsit. Nu vreau să sufere din cauza mea.

-Acum putem să vorbim? șoptește si se foiește puțin

Ar putea ne audă. Oamenii ăștia dorm ca pe ace, imediat ce au auzit un pas pornesc alarma in toată casa.

-Z!
-Ce e? zic in șoaptă
-Vino aici!
-Nu pot...
-Ce? Nu te aud!

La naiba! Mă ridic încet la marginea patului și îl aud cum se mișcă. Merg pe vârfurile degetelor până la el si mă așez încet pe burtă pentru ca spatele meu încă doare al dracului de tare.

-Deci ce e cu locul ăsta ciudat si cu oamenii ăia?

De unde ar trebui să încep cu explicațiile oare? In momentul în care își așează mâna pe spatele meu imi mușc buza.

-Vreau să știu ce ti-a făcut! La naiba, Z! Omul ăla...

Imi asez palma peste gura lui si rămânem în liniște toată. De când se enervează atât de ușor?! Inainte eu eram cel cu probleme de comportament si el cel cu capul pe umeri. Presupunacești oameni chiar au reușit spele putin pe creier, dar nu destul de mult cât să ajung ca Louis si ceilalti. Mâna lui ajunge pe sub tricoul meu si imi atinge spatele. Își așeză palma încet fix peste răni. Degetele lui inspectează cu atenție stratul de piele lovit si mă privește încruntat. Imi iau mâna de pe el si privesc în gol.

-Te rog să nu faci nimic să îi enervezi! zic cedând si izbucnind în lacrimi

Sunt atât de sensibil numai din cauza lui! Nu am mai avut o astfel de izbucnire până acum, dar cred ca aș face si mai rău dacă l-as ști în situația mea. Nu pot permite ca asa ceva i se întâmple!

-Liniștește-te, Z. zice si isi scoate mâna de sub tricou ca să îmi șteargă lacrimile
-Promite-mi!

Ridic degetul mic spre el și îl aud oftând.

-Individul ăla nu o să scape cu asta, Z! zice si imi prinde degetul cu al lui

Următoarea zi

XZ (boyxboy)Where stories live. Discover now