Capitolul 13. X

866 94 4
                                    

Simt cum încearcă să scape din brațele mele însă îl trag mai aproape si imi afund nasul in parul lui moale. Somnul mă fură din nou fără să îmi dau seama.

Mă întorc pe partea cealaltă de pat apoi realizez ca sunt singur. La naiba, o îl revăd abia diseară când se întoarce de la lucru. Mă ridic si merg in baie. Imi fac rutina apoi merg în bucătărie si imi fac o cafea. Deschid frigiderul si imi iau ceva de mâncare de acolo. După imi pierd timpul pe canapea in fața TV-ului. Mă plictisesc. Merg să îi țin companie lui Z la bar. Poate mă fac si cu ceva băutură gratis. Mă îmbrac cu un hanorac negru apoi imi bag portofelul in buzunarul de la blugi, imi iau telefonul si plec. Merg liniștit pe stradă și când ajung in fața localului îl văd, fumând. Așa deci? Mă apropii de el fără să fiu observat și mă opresc in dreptul lui. Se întoarce brusc si presupun ca l-am cam speriat. De ce are buza spartă? Îmi trec degetul peste rană simțind cum tot sângele mi se urcă la cap.

-Cine ti-a facut asta? intreb printre dinți
-M-am lovit singur...

Glasul lui e diferit, ceea ce înseamnă că mă minte cu nesimțire.

-Esti un mincinos teribil! Spune-mi cine sau...
-Hei, păpușel! Ce spui de una mică? Poate nu o mai faci pe inabordabilul.

Râsul care se aude în spatele meu mă face să turbez de furie. Mă întorc mecanic spre el și merg până mă opresc in fața lui. Tipul asta pare să aibă vreo 30 de ani, dar duce lipsă gravă de creier.

-Măi să fie, dar ce blond drăguț am...

Îi prind mâna instant înainte să mă atingă. Zâmbetul lui dispare si devine încruntat. In mai putin de o secundă ii dau un pumn în gură cu mâna dreaptă si cade pe jos, scuipând sânge. Îl lovesc cu piciorul in abdomen de câteva ori apoi mâinile lui Z imi cuprind abdomenul si mă trag de lângă noua mea victimă, strigând ca e de ajuns. E de ajuns când spun eu! Îi dau mâinile la o parte si mă las in jos apoi îl prind pe individ de guler si ii întorc capul spre mine.

-Îți rup oasele dacă îl mai atingi vreodată. șoptesc printre dinți

Tipul închide ochii icnind de durere. Îi dau drumul apoi mă întorc spre Z. Se ridică de pe jos si isi scurtă palmele murdare, privindu-mă.

-Plecăm. zic serios
-Încă nu mi-am terminat tura și ăla era șeful meu...

Mă pufnește râsul apoi mă întorc spre individ. A reușit să se ridice în picioare. Își tine mâna stângă pe coaste si stă strâmb. Probabil i-am rupt ceva oase.

-Tu! strigă si se uită la Z. Esti concediat! Iar tu... mormăie si geme de durere. O ajungi pe mâna poliției!
-Înainte sau după ce ajungi tu? intreb sarcastic. Ăla nu e comportamentul unui angajator, iar buza lui spartă e o dovadă destul de bună. Sau mă înșel eu?

Analizează situația pentru câteva secunde apoi se uită urât la noi si pleacă, urlând că asta nu o să rămână așa.

Mai târziu


Aud soneria. Probabil a ajuns tipul cu pizza. De cand il astept! Sunt lihnit! Mă ridic din brațele lui si merg pe hol, spre ușa de la intrare. O deschid fix înainte să bată din nou. Deja simt mirosul delicios si nici nu am pus mâna pe cutie. Tipul se înroșește la tot față. Se asorteaza cu tricoul roșu pe care îl poartă. Probabil ar fi trebuit imi iau si eu un tricou pe mine.

XZ (boyxboy)Where stories live. Discover now