Capitolul 9. X

947 104 14
                                    

          Imi leg mai bine bucata de cearcraf in jurul mâinii. Idiotul de Louis chiar a crezut ca e in stare bată?! I-as fi spart farfuria aia de cap! La dracu cu el si cu toți sfinții in care crede! Privesc pata de sânge pe care o am în palmă apoi mă ridic. E noapte, asta înseamnă e cazul să acționez. Ies din cameră si trec pe lângă ușa lui. Încă e liniște acolo. Imi continui drumul pana ajung la telefon. Îl iau in brațe și mă dau după colț apoi incep să formez un număr si mă las ușor în jos.

-Alo? zice Ergon buimac
-Hei, am nevoie de tine sa cauti ceva. spun in șoaptă si mă uit în jur
-Xander?! De ce suni la ora asta?
-Caută ce iti spun, Ergon! E o chestie importantă! zic nervos
-In regulă... zice nesigur
-Caută tot ce poti găsi despre șapte femei moarte, de acum aproape 18 ani.
-Îți bați joc de mine la ora asta?
-Caută! zic disperat și mă uit în jur să nu vină cineva
-Bine...

          Îl aud tastând apoi scoate un sunet ciudat.

-Mai ești?
-Da. Ce ai găsit?
-Acele femei au fost găsite in centrul orasului, toate abia născuseră si una dintre ele avea un prunc în brațe. Nimeni nu știe cum au ajuns acolo. Nu au putut găsi probe ADN ca să poată afla criminalul. Cazul a rămas neelucidat.
-Există suspecți? intreb in timp ce imi masez tâmplele gânditor
-Toate femeile mergeau la aceeași parohie si erau foarte religioase, principalul suspect ar fi un preot care ar fi făcut avansuri mai multor femei. Totuși nu au avut dovezi ca să îl acuze. Ar mai fi un tip care abia a iesit din închisoare si...

             Preot.

-Ce se întâmplă, Xander? Esti in pericol?
-Mersi de ajutor, Ergon. Raman dator!
-Nu o să ne mai întâlnim niciodată...
-Știu. zic ironic și închid

              Pun cu grijă telefonul la loc apoi mă ridic și mă asigur că nu văd pe nimeni. În regulă, de fapt nu e deloc in regulă. Mâine se întoarce. Nu pot să stau aici si să cuget tot ce mi-a spus Ergon. Revin in camera mea si încui ușa. Mă așez pe podea în poziție turcească și inspir adânc. Șapte femei moarte care abia au născut, toate erau ținute captive de preot. Înseamnă ca el le-a lăsat însărcinate. Le-a ținut 9 luni in viață, iar după ce au dat naștere copiilor le-a ucis. Sapte femei, un copil mort, preotul e tatăl. Noi suntem șase. Nu se poate! Replica preotului din momentul în care au venit după mine "Sunteți sigură el este?". Probabil a scăpat de copii in momentul in care a fost adaugat pe lista de suspecți. Eu si Z eram la orfelinate diferite. De asta l-a luat pe el încă de când era mic, pentru ca stia unde l-a lăsat! Eu abia mă mutasem. Probabil s-a asigurat nu vom fi niciodată adoptați. Eu si Z... suntem frați. Lovesc podeaua cu pumnul apoi mă la pe spate și îmi pun mânile pe față. Cum ii voi explica toate astea?! Dacă îi voi spune adevărul și o să renunțe la mine?! Dacă... Nu, ăsta e ultimul lucru de care trebuie îmi fac griji in momentul ăsta. Trebuie scăpăm de psihopatul ăsta. Scotocesc prin ghiozdan si gasesc niste pastile. Astea puse în mâncare sau în băutură si in cateva ore esti mort. Trebuie doar ajung la el. Acum am nevoie de odihnă. Nu am dormit deloc in ultimul timp. Mâine se întoarce monstrul ăla. Sper să reușesc. Pun o pastilă în buzunar imediat ce am rupt-o în două  apoi mă întind pe podea pentru ca nu vreau să știu ce a murit pe salteaua aia.

XZ (boyxboy)Where stories live. Discover now