Capitolul 16. Z

680 84 12
                                    

         Vântul. Picăturile de ploaie care se izbesc de geam. Ticaitul ceasului. Privirea lui așteptând îi spun ceva. Lucrurile astea se amestecă în capul meu si nimic nu iese bine. Pare foarte bolnav, dar refuzăîl ajut.

-Deci nu mai iubești. constată si surâde subtil. Poate specialiștii chiar aveau dreptate, iubirea nu tine mai mult de 3 ani.

          Lasă privirea in pământ fiind foarte dezamăgit.

-Te iubesc, X! zic si imi așez mâinile pe umerii săi
-Dar? zice pufnind si isi ridică privirea spre mine
-Dar gata mințitul si cu gelozia asta care nu își are rostul! Tu nu realizezi că eu habar nu am cum e să fii liber! Sunt blocat aici cu tine, pentru ca nu sunt capabil supraviețuiesc de unul singur! Ești tot ce am... De ce ai crede am pe altcineva când eu ti-am spus sunt îndrăgostit de tine încă de când eram mici?! De ce aș pierde iubirea vietii mele pentru o persoană necunoscută?!

            Mă opresc din vorbit si îl privesc. Mă trage brusc în brațele lui. Ii ating spatele cu degetele mele reci si oftez.

-Și eu te iubesc, Z. șoptește fara vlagă și îmi sărută umărul stâng

Dimineață

             Îl privesc cum doarme liniștit. Aseară abia am reusit să îl fac să scape de febră. Ii ating încet fruntea cu dosul palmei si văd că e mult mai bine. Ce ușurare! Îmi lipesc buzele de obrazul lui apoi mă ridic din pat fără să îl trezesc. Ies din cameră și mă îndrept spre bucătărie. Mi-e foarte foame. Trec prin living si văd unul dintre bagajele lui X pe măsuța de cafea. Nu lasă niciodată ating chestia asta. Presupun ca din moment ce am fost de acord că trebuie îmi spună tot ce se întâmplă sau tot ce ascunde pot deschid asta. Pun mâna pe micul lacăt de la fermoar apoi oftez. 4 cifre. Mă uit pierdut in jur si incerc o combinație aiurea. Nu merge! Oare ar fi posibil se blocheze dacă încerc prea multe? Renunț la ideea de a deschide lacătul ăla si ating materialul negru. Înăuntru e o cutie, una destul de grea si rezistentă. De ce ar tine asta atât de bine ascunsă? Abia astept imi spună ce are aici. Ajung până la urmă in bucătărie. Fac niște cafea apoi imi aprind ultima țigară pe care o am ascunsă în dulap. Imi asez țigara între buze apoi deschid frigiderul si mă sprijin cu cotul de ușă privind conținutul lui. Sunt un dezastru in bucătărie, probabil de asta ar trebui comand ceva. Însă portofelul meu cam urlă în momentul ăsta. Iau cutia de lapte si o pun pe masă. Închid ușa frigiderului după care ma îndrept spre fereastră și termin țigara. Nu îi place fumul de țigară, o să omoare daca îl simte. Îmi asum chestia asta. Sting țigara de marginea exterioară a geamului apoi o arunc si mă întorc spre aragaz. Opresc focul în timp ce merg spre chiuvetă să mă spăl pe mâini. Nu am mai facut de mult clătite. Nici nu stiu dacă imi mai amintesc cum se făceau. Drace, chiar nu știu fac nimic! Oftez adânc apoi imi sterg mâinile cu un prosop.

XZ (boyxboy)Where stories live. Discover now