Capitolul 10. Z

970 105 5
                                    

Mă trezesc brusc si privesc în jur. X conduce de vreo câteva ore fără oprire. Ar trebui să ia o pauză.

-Unde suntem?

Mă uit pe geam și tocmai am trecut pe lângă orfelinat.

-Trebuie vorbesc cu cineva de aici. spune serios

Rămân tăcut la locul meu. Ceva s-a schimbat la el. Nu am pus nicio întrebare de când am plecat din casa acelor nebuni. Am o senzație ciudată, ca nici nu ar vrea întreb ce s-a întâmplat acolo. Însă curiozitatea omoară...

-Cum ai reusit să scapi nepedepsit?

Mă privește scurt apoi virează la stânga.

-Xander!
-Suntem liberi acum. Chiar mai contează? zice deranjat si strânge volanul in mâini
-Voiam doar să știu...

Dă din umeri plictisit apoi dă volumul mai tare la radio. Mă sprijin cu cotul de portieră si imi întorc privirea spre geam. Oare chiar sunt liber cu adevărat?

-Întrerupem programul pentru o stire de ultimă oră, au aparut noi dovezi din cazul celor 7 femei ucise în urma cu 18 ani. Vă reamintim femeile au fost ținute captive într-un subsol, în același timp. Au dat naștere unor copii apoi au fost ucise cu bestialitate. Criminalul lor a fost descoperit...

X închide radioul si in urmatoarea secundă îl aprind si ii prind mâna înainte să îl atingă.

-...preotul a fost găsit mort în biroul său. A fost torturat, însă nu asta i-a cauza moartea. Medicii legiști vor stabili cauza morții după autopsie. Datorită dovezilor se pare că preotul ar fi tatăl copiilor, ADN-ul lui fiind compatibil cu cel al copilului gasit mort în urmă cu 18 ani. Cat despre copii găsiți în casa criminalului, ei se vor întoarce fie la familiile mamelor, fie in căminele de copii. Conform dovezilor găsite în biroul acestuia soția lui a fost complice la această oroare, femeia va fi supusă unor teste pshihologice, iar dacă se va stabili că a fost lucidă în tot acest timp va fi închisă.

Își smulge mâna apoi lovește cu putere butonul de închidere. L-a ucis?

-Spune-mi ce se petrece! strig nervos
-L-am ucis! Sunt un criminal! Ti-am spus voi face orice ieșim de acolo, asta am si făcut! Asta vrei auzi?! As mai face-o încă odată dacă ar fi nevoie!
-Dar să îl ucizi... șoptesc fără glas
-A omorât șapte femei, Z! Asta înseamnă nimic pentru tine!?

Dacă el le-a ținut captive în urma cu 18 ani si noi avem...

-Suntem frați? intreb nesigur
-Yeah... zice indiferent
-Asta înseamnă noi doi...
-Pentru mine asta nu înseamnă nimic! Crezi ca dacă suntem frațivoi opri din a te săruta? Sunt deja îngropat în iad până la gât, nu mai conteaza nimic din ceea ce fac atâta timp cât nu ajung la închisoare. Nu e vina mea ca m-am născut din cauza unui criminal psihopat și... la naiba, Z. Dacă vrei fim doar frați, e in regulă.

XZ (boyxboy)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt