Capitolul 17. X

685 81 4
                                    

          E atât de speriat de mine. Nu pot cred ce am ajuns fac! Imi bag mâinile în păr si mă întorc cu spatele la el. Oricum sunt un om mort! Tipul ăla cred ca deja le-a spus polițiștilor si au început caute peste tot!

-La dracu! strig nervos apoi mă întorc si lovesc peretele cu pumnul, fix lângă capul lui. Imi pare atât de rău, Z! E doar vina mea! Eu sunt de vină pentru tot!

              Nu pot cred am cedat! Speram că o îl fac urască sau macar sa ii fie frica de mine si sa plece cat mai departe! Nu vreau sa il trag după mine in închisoare. Își așază palmele pe obrajii mei si mă face să îl privesc.

-Vorbește cu mine, X! spune calm
-Am încurcat-o.

              O îl pierd, pentru totdeauna. Doar din cauza mea si a nebunului din capul meu ce vrea doar vadă sânge si oameni murind. Îmi sterge lacrimile fiind confuz.

-Tipul de mai devreme avea de gând șantajeze cu faptul are dovezi că  am ucis pe cineva. Am refuzat să îl plătesc pentru a păstra tăcerea, de câteva zile bate la cap si acum a spus merge la poliție. Sunt un om mort!

               Mă întorc si merg direct spre ușă.

-Unde te duci?! strigă panicat
-Cat mai departe de tine, nu vreau te trag in necazuri!
-Nu! zice si mă oprește.

                  Mă tine strâns de braț cu ambele mâini.

-Putem trece si peste asta, X! Dar împreună! spune apoi isi lasă privirea in jos spre mâinile noastre. Nu am de gand rămân iar singur! Nu pot!
-Poliția mă caută, Z! spun disperat
-Atunci plecăm de aici. Nu imi pasă dacă ajung la închisoare, atâta timp cât sunt cu tine! 
-Ai luat-o razna, Z?! Nu o vii cu mine in închisoare!

           Mă privește supărat si mă eliberează. Aud o bătaie în ușă și mă panichez.

-Deschide dracului ușa, Xander! Asta e ultima ta șansă!

            Pufnesc amuzat. Asta e ultima ta șansă de fapt. Z mă privește confuz. Îl sărut pentru câteva secunde apoi fac un pas în spate și incep să râd ca un psihopat. Mă întorc si deschid brusc ușa.

-O să le spun tuturor, Xander! strigă intrând în apartament ca la el acasă. Am videoclipul chiar aici și...

               Se opreste in fața lui Z. Trântesc ușa în spatele meu si o încui odată.

-El cine e? întreabă si tot curajul parca i-a dispărut

              Mă apropii de el încet privind podeaua. Mă opresc in fața lui si in scanez de jos in sus. Nu știu de unde are tipul ăsta filmul, dar când mi l-a arătat am crezut ca sunt pierdut. Din pacate e prea prost ca facă ceva cu el.

-Cât de mult tii la viața ta? intreb sarcastic si imi pocnesc degetele unul cate unul
-Nu...

                Încearcă să fugă pe lângă Z, dar îl împinge înapoi spre mine. Îl prind de umeri apoi îl izbesc de perete si îl lovesc cu genunchiul in stomac de câteva ori. După vreo două minute în care i-am colorat ochii si coastele tipului ii dau drumul. Z se uită la tip fără să clipească măcar. Ii mai dau un picior in stomac si Z tresare si se uită la mine speriat.

-Mergi in cameră si adună-ți lucrurile. zic serios

            Pleaca nesigur si mă pot întoarce la cadavrul de la picioarele mele. Mă las pe vine si încep să îi controlez buzunarele. Gasesc stick-ul si îl bag in buzunarul meu. Tipul se vaită si incepe să geamă de durere încercând să îl  recupereze. Continui să cotribăi prin buzunarele lui si găsesc un telefon interesant. Mă uit prin mesaje apoi oftez nervos. Lucrează pentru cineva. La dracu! Speram să fie naibii pe cont propriu!

-Când ei te vor găsi o fii un om mort! șoptește si ii mai dau un pumn în moacă
-Pana mă vor găsi ei tu deja o să fii pachete si o ajungi în mare. zic razand si ma ridic după ce ii iau cheile de la mașină. Păcat că nu am timp să tranșez ca la carte.

           Brunetul revine si isi lasă bagajul pe podea. Merg in bucătărie si imi iau tot armamentul de pe podea. Imi iau si lucrurile din dormitor apoi le las lângă cele ale lui Z.

-Ce facem cu el? întreabă in șoaptă

              Mă uit în jur apoi văd ușa de la balcon. puteaîl arunc de acolo. Balconul ăla e in spatele blocului, nimeni nu trece pe acolo de obicei. Îl târâi de picioare chiar dacă se străduia să scape. Când ajung pe balcon ii mai dau un pumn si îl las inconștient.

-Ajută-mă, Z! spun si mă uit peste balustradă

               E liber, sunt doar niste tomberoane si posibil vreo cativa câini. Îl iau de picioare si el de maini.

-La 3 il aruncăm. spun si ii fac semn
-Xander...
-O plecăm imediat după asta! zic serios
  
                 Îi zic odată numele printre dinți și se conformează. Ii facem vant tipului peste balustradă apoi ștergem rapid toate urmele de sânge de pe jos. Ne luăm bagajele si plecam. Bag cheia apartamentului prin cutia poștală a proprietarei si niste bani. Cand ajungrm in parcare arunc toate lucrurile in portbagajul mașinii după care plecăm cu viteză. Imi mut privirea pe el si îl văd cum strânge centura de siguranță în mâini privind in gol pe fereastră.

-Chiar trebuia sa facem asta? Poate am fi facut o înțelegere cu el si...
-Să nu ai niciodata încredere în străini, Z. Nu contează dacă pare că au intentii bune. În momentul în care faci ceva greșit te vor da in gât. Priceput?
-Da, dar dacă ne vor căuta pentru că am dispărut prea brusc și...

               Strâng volanul in mâini și inspir adânc. Să ne caute, nu au nimic despre noi. Fiecare act pe care îl avem e fals. Nimic nu e real. Dacă vreau maine avem alte nume si prenume.

-Unde vom merge acum? întreabă stresat

                 Drace! De ce trebuie fiu eu cel care hotărăște totul aici?! Uneori chiar mi-as dori ca Z sa fie ca mine. Poate nu chiar un criminal fără control, dar cineva pe care m-as putea baza în situații de genul ar fi minunat!

XZ (boyxboy)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz