Rani supurande

154 6 0
                                    

Credit to the owner of the photo

La media, Edek Nowak

Perspectiva Brita

-De ce nu ne-ai sunat? Puteai sa o faci! tuna revoltat Domenico in continuare. Si il vad cum izbeste cu piciorul in canapea. Inchid ochii si incerc sa nu las ca lacrimile sa imi curga din ochi. Timp in care trebuie sa ma asigur ca nu scap nici cana cu ceai verde din mana.

-Crezi in timpul unei lupte, mai avea timp sa scoata un telefon si sa iti trimita fix tie mesaj? il intreba Noah calm. Nimic nu pare sa il irite pe acesta, in afara de problemele vietii sale private. 

-Nu vorbi de parca e atat de usor. Inchipuie-ti ca era Eve! 

-Eu sunt aici. simti nevoia sa il anunte Eve. Si Domenico marai un raspuns vag.

-Brita, vreau ca data viitoare sa nu se mai repete asta.

-Suna de parca e tot vina mea. ingaim amuzata si il pironesc cu privirea. Am fost batuta de o fosta iubita de-a ta Domenico. Nu de un strain. Se pare ca ne-a vazut prin oras, cand ieseam impreuna. 

-Pai uite o alta chestie, ti-a tinut bine minte fata. De a stiut sa bata fix persoana care trebuia.

-Noah, poti sa fii serios o clipa? il ataca Mabel iritata. Nu e deloc o gluma, ci o treaba serioasa.

-Eu sunt mereu grav, voi nu ma vedeti. Uitati ce am zis eu...

-Ma lasi cu sangele tau? marai Mabel. Domenico cine e asta? 

-Numele ei...murmur scurt si incerc sa imi amintesc. Tot ce pot sa vad insa e chipul ei furios. Plin de gelozie. Sa ii aud pasii cand ma urmareau si veneau dupa mine, cand am pornit spre casa. 

-Cred ca stiu cine e fata.

-Numele ei este Sarah. Sarah Jones. raspund atunci pe loc. Si pufnesc scurt. Nu cred ca ar ajuta asta cu nimic acum. Faptul e deja implinit.

Imi amintesc cum mai aveam doar putin pana acasa, cand m-am simtit trasa de umar si smucita cu forta. Ca apoi sa fiu apucat de par si trasa de Sarah cu forta din calea altor privitori curiosi.

Ca apoi sa inceapa chinul meu.

-Tu cu batause umbli mai nou? Stie judo, sau ce?

-Daca trasul de par se poate numi judo. adauga Mabel sec. Eu ii trageam un cot, de o zburam! Sa se atinga de parul meu blond natural si minunat! Oferit mie de mama! Din generatie in generatie, tin sa adaug! 

Nimeni nu paru impresionat de comentarii.

-Trage picioare bune. tin sa adaug. Asta nu intra in categoria karate?

-Nu stiu, Spear. mormai Noah scurt. Nu-s un expert. Zi omule, e karatista? Ca doar o cunosti.

-Voi discuta cu Sarah. imi spuse atunci Domenico ferm. Si se aseza pe canapea langa mine. Nu ti se va mai intampla asta vreodata.

-Nu garanta, omule. fluiera Noah scurt. Oh, era sa cad de pe fotoliu. Ma scuzati. Daca Edek are permis de vine aici din zi in zi, de ce nu ar putea si ea?

-Daca o vad pe acea naparca aici, o bat de sare in sus. tranti atunci Mabel serioasa comentariul. Nu permit nimanui sa se poarte astfel cu tine, Brita.

-De parca ti-ar pasa. ingan stins. Si dau pe gat continutul ramas din cana. Pe care o trantesc apoi pe masa. Urc sus. Vreau sa ma culc. 

Si sa uit ca o astfel de zi a avut loc. Sa uit ca am fost victima unei foste iubite de-a lui Domenico. Sa uit ca nu am fost capabila sa ma protejez pe mine insami. Sa uit de tot...

Ochi negriUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum