1.1

29.4K 1.5K 772
                                    

Yağız'dan

"Aşkım neden yüzün düştü birden. Bir sorun mu var?"

Başımı sıraya yasladığımdan beri bir elin saçımla oynadığını hissediyordum ve kim olduğunu tahmin etmek benim için asla zor değildi.

"O elini kırmamı istemiyorsan saçımdan çekersin Cenk."

"Ama kırılıyorum aşkım."

"İstediğin kadar kırılabilirsin." dedikten sonra başımı yasladığım sıradan kaldırmış ve Cenk'e bakmıştım. Cenk boğazını temizlediğini belli eden bir ses çıkarmış ve ince sesiyle konuşmayı bırakıp kendi sesiyle konuşmaya başlamıştı.

"Bir sorunun varsa söyle de birlikte çözelim, gözümün önünde çöküyorsun resmen."

"Senin çözebileceğin bir sorun olsaydı paylaşırdım zaten."

"Sorun ne ki?"

Ona hiç Turunç'tan bahsetmemiştim ve bahsetmeyi de düşünmemiştim. Turunç, Cenk'in eğlenebileceği bir kız değildi. Gerçi Cenk Turunç'u umursar mıydı ondan bile emin değildim.

"Galiba Lara ile bir ilişki yürütemiyorum."

"Neden?"

"Olmuyor, ondan hoşlandığımı sandım ama normal olan çoğu davranışı bile beni rahatsız etmeye başladı. Neden ondan bu kadar ani bir şekilde soğudum onu bile bilmiyorum."

"O zaman bu konuda gerçekten yardım edebileceğim bir şey yok. Lara ile aranda olanlara karışmak istemiyorum, ben olabildiğince ara yaparım, ara bozmam."

Haklıydı, Cenk ilişki bozmayı da kalp kırmayı da sevmezdi. Lara ile konuşup ayrılmaya ikna etmesini istesem bile bunu yapmazdı çünkü aramızı bozan kişi olmak istemezdi

Bu kendi başıma halletmem gereken bir şeydi.

Cenk'in fotoğrafı aşağıda

Koymak için başka bir fotoğrafını aradım ama kullandığım model tüm fotoğraflarını kaldırıp puf diye ortadan yok olmuş

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Koymak için başka bir fotoğrafını aradım ama kullandığım model tüm fotoğraflarını kaldırıp puf diye ortadan yok olmuş...

Turunç | TextingWhere stories live. Discover now