1.2

29.8K 1.6K 630
                                    

Yağız'dan

"Bu konuları mesajla konuşsam çok da doğru olmaz değil mi?" dediğimde Cenk benden iğrenircesine yüzünü buruşturmuştu.

"Korkak mısın sen? Daha ne hissettiğini bile kızın yüzüne doğrudan söyleyemeyecek ve mesajların arkasına mı saklanacaksın?"

"Hayır öyle de-" derken kendimi açıklamama izin vermeden Cenk konuşmaya devam etmişti.

"Nefret mi ediyorsun? Yüzüne söyle. Ona hiç mi ilgin yok? Yüzüne söyle. Ondan tamamen soğudun ve görüşmek mi istemiyorsun? Yüzüne söyle. Mesajla ayrılırsan üzülmeyecek mi sanıyorsun? Sadece kaçıyorsun."

"Neyden bahsediyorsunuz?"

Cenk'in konuşmasının ardından Lara'nın sesini duyduğumda ne diyeceğimi bilememiştim. Sanırım Cenk'in tüm konuşmasını duymuştu ve Cenk istemeden de olsa benim için bu konuşmayı başlatmıştı.

"Benden hoşlandığını ve bu yüzden birlikte olabileceğimizi söylemiştin? Duyguların bu kadar çabuk değişebilecek kadar sahte miydi?" dedi Lara. Sesinde öfke yoktu, sadece bana çok kırılmıştı ve sesindeki bu kırgın tonu gizlemeyi başaramıyor, belki de gizlemeyi bile denemiyordu.

"Üzgünüm, senden gerçekten hoşlandığımı düşünüyordum ama belki de kendimi yanlış yorumladım. Seninle sohbet etmeyi gerçekten seviyorum ama ikimiz arasındaki bir ilişki bizi mutlu edecek gibi gelmiyor, gerçekten özür dilerim."

"Keşke kendinden emin olmadan birine ondan hoşlandığını veya sevdiğini söylemeseydin. Yaptığın umut verip gitmekten başka bir şey değildi."

Lara'nın benim bir şey dememi beklemeden sınıftan çıkmasıyla oflamadan edememiştim. Haklıydı, ona karşı çıkamazdım. Tek yaptığım onun duygularıyla oynamaktı. Belki de başarılı olduğum tek konu birilerini üzmekti.

"Telefonunu verir misin?" dediğimde Cenk bir şey sormadan telefonunu cebinden çıkarıp bana doğru uzatmıştı. Telefonu elinden alıp telefonumdan bakarak Turunç'un numarasını girmiştim.

Ona kendimi açıklamak istemiştim bu yüzden Cenk'in telefonundan ona engeli kaldırmasını istediğimi söyleyen birkaç mesaj atıp numarayı silmiş ve telefonu Cenk'e geri vermiştim.

"Kim bu kız?" diye sorduğunda sesi oldukça meraklı çıkıyordu

"Ne?"

"Engel yediğin kişi kim diye sordum?"

"Neden sordun?"

"Mesaj geldi, engeli kaldırmayacakmış."

"O numarayı sil, sende olmasını istemiyorum."

"Silerim silmesine de kim olduğunu neden söylemediğini merak ettim." derken telefonundan bir şeylerle uğraşıyordu. Numarayı sildiğini tahmin ediyordum.

"Güzel kızmış." diye mırıldandığını duyduğumda telefonu Cenk'in elinden çekip baktığı resme bakmıştım. Turunç beni engellediği için fotoğrafını koymuştu.

Ya da artık kim olduğunu bilip bilmemem onun için bir anlam ifade etmiyordu.

Güzel kızdı.

Cenk telefonu elimden çekerken bana göstererek numarayı silmişti.

"Kim olduğunu inan bilmiyorum ama çok da umursamıyorum."

"Senin bu kadar düzgün bir kişiliğe sahip olduğunu bilmiyordum." dedim sesimdeki şaşkınlığı gizleyemezken.

"Emin ol senden daha iyi bir kişiliğe sahibim." dediğinde sesi hiç olmadığı kadar ciddi çıkmıştı. Bu sayede şaka yapmadığını, söylediklerinde son derece ciddi olduğunun farkına varmıştım.

Belki de haklıydı.

~~~~

Turunç aşağıda

Turunç'un modelini değiştirdim bu arada haberiniz olsun

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Turunç'un modelini değiştirdim bu arada haberiniz olsun

Turunç | TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin