2.1

27.5K 1.6K 200
                                    

Cenk'ten

Afra bir süre sessiz kaldıktan sonra düşünmek için yere diktiği bakışlarını gözlerime çıkarmıştı.

"Neden bana yalan söyledin? Neden Yağız olduğunu söyledin?"

"Kim olduğunu bilmek, seni tanımak istedim ama seçtiğim bu yol yanlış olan tek yoldu. Sana yalan söylemek acı verdiği için konuşmayı kesmek istediğim zamanlar bile oldu ama o zamanlarda hep sen yazdın ve ben seninle konuşmayı ne kadar sevdiğimi fark ettim. Üzgünüm en başından böyle bir şey yapmanalıydım."

Gözlerim yerde bir yere odaklanmıştı ve istemsizce parmaklarımla oynuyordum. Hatalıydım ve bunu biliyordum ancak hatamı bilmem bir işe yaramıyordu. Afra'nın kırılan kalbini iyileştirmiyordu ve hatamı da telafi etmiyordu.

"Biriyle sadece mesajlaşarak onu sevebileceğimi düşünen biri değildim, zaten tam olarak da öyle olmadı. Senin Yağız'a baktığın her an bakışlarım senin üzerindeydi. Hatta bir keresinde sana bakmaktan yemek almayı unutup Yağız'ın yanına dönmüştüm ve bana bu kadar süre ne yaptığımı sorup kızmıştı." dedikten sonra kendi kendime gülmüştüm. Yemek yemeyi çok seven bana yemek almayı unutturmuştu.

"Seni seviyorum, gerçekten çok seviyorum. Seni üzdüğüm için kendimden nefret edecek kadar, mutlu olup güldüğünde tüm gün sırıtacak kadar ama sana olan bu sevgim sana bir yük olsun istemiyorum. Zaten asıl amacım bunu burada söylemek de değildi, ani gelişti biraz."

"Özür dilerim Cenk." dedikten sonra bir süre sustu.

"Ama senin sevgine karşılık veremem, şu an başkasını severken sana şans veremem. Sevdiğim kişi en yakınınken senin 'acaba unutmadı mı?' şüphesiyle yaşamana izin veremem. Seni sevemem, hâlâ Yağız'ı sevebiliyorken senin için hiçbir şey yapamam." derken gözlerini benden kaçırmıştı. Bir süre daha yanımda oturduktan sonra ayağa kalkmış ve beni orada kendimle baş başa bırakmıştı.

Kesin olarak reddedileceğimin zaten farkındaydım ama şu an Turunç'u tamamen kaybetmiş gibi hissediyordum. Onu sevdiğimi bile bile benimle arkadaş olabilir miydi? Bana soğuk davranmadan, umutlandırdığını düşünmeden yanımda kalabilir miydi?

Turunç'u bir daha etrafımda göremeyecek miydim?

Onun yanında kalmayı çok istemiştim, ona destek olabilmeyi çok istemiştim ama beni gördüğü her anda kendini kötü hissedeceğini çok iyi biliyordum.

Neden canım acıyordu? Reddedileceğimden bu kadar eminken neden gözlerim yaşarıyordu? Sadece arkadaşı olarak yakınında kalmak istemiştim ama şimdi neden onu da kaybetmiştim?

Sahi, ben hiç Turunç'u kazanmış mıydım ki?

Turunç'un gözünde Yağız'ın arkadaşı dışında bir şey olmamıştım bile. Şimdi kimin neyi kaybetmesinden bahsediyordum ki?

~~~~~

Bugün sadece acı var

Turunç | TextingWhere stories live. Discover now