0.5

1.5K 63 48
                                    





HARRY;

Elimdeki tepsiyle mutfaktan çıkıp salona giriş yaptığımda içinde içkilerin olduğu tepsiyi ortada ki sehpanın üzerine bırakmıştım, arkadaş grubumla benim evimde toplanmıştık bugün. Hepsi tepsinin içerisindeki içkileri alırken bende aldım
ve koltuğa yayılarak oturdum. İçkimden içmeye başlarken Jeremy'nin sırıtarak, " Senin ki neden gelmedi? " dediğini duydum. Oflayarak bakışlarımı ona çevirirken, " Çünkü son geldiğinde onun yanında neler yaptığınızı gördüm. " dedim.

Hepsi aynı anda kahkahalarla gülmeye başladığında elimdeki şişeyi sertçe masaya bıraktım, " Ama Harry, seninki de gerçekten çok safmış. " dediğinde Tom,
" Yeter, kesin artık şunu. " dedim, çok fazla sinirli çıkmış olacak ki sesim, bu hepsinin şaşkın bakışlarla bana bakmasına sebep olmuştu. Scarlett bacak bacak üstüne atıp elini çenesinin altına koyduğunda, " Yoksa ona aşık mı oldun, Harry? " dediğinde önce hepsi kahkaha atmış ardından bebek sesiyle ağlama taklidi yapmışlardı.

Scarlett'ın sorusuna sessiz kaldığımda, " Tanrım, gerçekten bu olmuş olamaz. " demişti Tom, derin bir nefes alarak içimden Tanrı'dan sabır dilerken,
" Harry, gerçekten aşık mısın? " ona diye tekrardan sormuştu Scarlett. Bakışlarımı onlardan çekip öylece yeri izlerken, " Sadece o hala benim sevgilim ve onun hakkında böyle konuşmanız doğru değil. " demiştim.
Jeremy hemen, " Ha yani bu davranışlarının sebebi sadece onun senin sevgilin olması, öyle mi? " dediğinde yavaşça başımı sallamıştım.

" İyi de Harry, sadece iki gün demiştik? " dediğinde Daniel bunu demesiyle sıkıntılı bir nefes vermişti, geldiğinden beri sessizdi ve ilk defa konuşmuştu. Bakışlarımı Daniel'e çevirdiğimde gözlerinde sıkıntılı bir ifade vardı, " Halledeceğim- " Lafımı keserek konuştu Scarlett, " Halledeceğim diyorsun ama neredeyse ikinci haftaya giriyoruz Harry, gerçekten bu işin eğlencesi kaçtı. " Ofladım, o sırada Tom, " Belkide ona gerçekten aşık oldun ve şimdi de ondan ayrılmak istemiyorsun. " dediğinde yeniden sessiz kaldım.

Daniel, " Artık bu konuyu kapatalım bence. " dediğinde herkes homurdanarak onu onaylamış ve kafalarına göre takılmaya devam etmişlerdi. O sırada elime telefonumu almış ve telefonumun ekran resmi yaptığım Grace ile olan fotoğrafımıza bakıp baş parmağımla ekrandaki onun yüzünü okşamıştım.
O sırada Elena'nın sesini duymamla gözlerimi devirmiştim. " Selam! " diye içeriye girdiğinde herkes ona aynı şekilde karşılık vermişti. Ona evin anahtarını verdiğim güne lanet olsun. Gelip benim yanıma oturduğunda yanağıma bir öpücük kondurmasıyla sert bakışlarımla ona bakmıştım.

" Neden haber vermeden geliyorsun? EvdeGrace olabilirdi. " dediğimde oflamış ve, " Harry, o kızdan artık gerçekten sıkıldım. " dediğinde dalga geçerek güldüm ve ondan uzaklaşarak, " Git başımdan. " dedim. Beni takmayıp sehpanın üzerinde duran benim içkimi alıp içmeye başladığında başımı iki yana sallayarak ayağı kalmış ilerliyordum ki hepsinin, " Nereye? " dediğini duymuştum.
Ceketimi alıp giymeye başladığımda, " Siz takılın, ben Grace'in yanına gidiyorum. " dediğimde arkamdan söylenilen şeyleri takmadan evden çıkmıştım.


***

GRACE;

Duştan çıkmış, üzerimi giyinmiş ve saçlarımı havluyla kuruladığım sırada evin kapısını çalmasıyla kaşlarımı çatmıştım, birini beklemiyordum ve Harry'de geleceğine dair bir şey söylememişti bana. Elimdeki havluyu koltuğun üzerine gelişi güzel atıp kapıya ilerlediğimde ilk önce delikten bakmıştım, karşımda Harry'i görmemle yüzümde anında bir gülümseme belirirken kapıyı açmıştım.

Kapıyı açtığımda bana gülümsemiş ve, " Gelebilir miyim? " demişti. Anında, " Tabiki. " deyip kenara çekilirken içeriye geçmiş ve bende kapıyı kapatmıştım. " Seni beklemiyordum, arkadaşlarınla olacağını söylemiştin. " dediğimde ayakkabılarını çıkartmış ve salona doğru ilerlerken omzunu silkmişti. " Sıkıldım, seni özledim ve sevgilimin yanına gelmek istedim. " dediğinde bana dönüp dudaklarıma kısa bir öpücük kondurmuştu.

Slowly || harrystyles.Where stories live. Discover now