2.2

1.1K 45 56
                                    






Bol bol satır arası yorum lütfen aşklarımm

Öptüm 💋





HARRY;

" İşine ne zaman dönmeyi planlıyorsun? " Scarlett ağzındaki lokmayı çiğniyorken sordu, bense ağzımdaki lokmayı bitirdim ve içeceğimden bir yudum aldıktan sonra çenemi sıvazladım.
" Şuan bu kafayla doğru dürüst bir çekim
gerçekleştirebileceğimi düşünemiyorum Scarlett, kendimi çekime veremezsem eğer berbat bir çekim olur ve öyle olmasını istemediğim için şuan böylesi daha iyi. " dediğimde Jeremy yemeğini bitirip arkasına yaslanmıştı. Bana baktı ve, " İyi de dostum, hayranların aylardır senden haber alamıyor ve kimse artık bu yüzden seninle bir çekim gerçekleştirmek için teklifte bile bulunamıyor. Eğer böyle gidersen, elinde ki tekliflerden de olacaksın. " dediğinde ona baktım, " Ve bir sürü takipçi kaybediyorsun. " diye de devam etti atom.


Sessiz kaldım, ne diyebilirdim ki? Bu konuda haklılardı. Aylar olmuş, ben medyadan uzak durmuştum. Sosyal medyada bile sesimi çıkartmazken tek yaptığım Grace'i takip etmekti o kadar. Grace... O yine aklıma geldiğinde ben yutkunmadan edememiştim. Elimdeki çatal ve bıçağı bırakarak sadece içeceğimi içmeye başladım ve arkama yaslanarak dışarıyı izlemeye başladım.
Şuan ne yapıyordu? Güldüm. Ne yaptığı ortada değil miydi zaten? Biricik sevgilisiyle tatile gitmiş ve herkesten uzak vakit geçiriyorlardı. Aylardır hasret kaldığım gülümsemesini Liam'a sunuyor, kulaklarımın hasret kaldığı sesiyle ona sesleniyor ve Liam'ın ona dokunmasına izin veriyordu... Yutkundum boğazımın acısıyla. Onu, öpmüştür değil mi?

Aptal olma Harry dedi o an iç sesim. Sevgilisi, tabiki öpmüştür diye devam ettiğinde iç sesim gözlerimi yumdum. Çok acıtıyordu, bu durumda olmak dışarıdan göründüğü gibi değildi. Kolay değildi, ne kadar acı çektiğimi sadece ben biliyordum. Bir de, Tanrı. Gözlerime bakarken bile gözleri bana olan sevgisiyle dolan Grace'in bile ne kadar acı çektiğimden haberi yoktu. Eğer olsaydı, bana bu acıyı yaşatır mıydı? Yaşatmazdı. Bana kıyamazdı ki, nasıl kıyabiliyordu o halde? Yeterince cezalandırmamış mıydı beni? Yetmemiş miydi bu kadar ayrı kalışımız? O halde, nesne geri dönmüyordu artık bana?


" Yine daldın, Harry. " Scarlett benim düşüncelerimden sıyrılmamı sağladığında ona baktım. Derince bir nefes alıp garsonu çağırdığımda ve yeniden içecek bir şeyler istediğimde Tom,
" Grace'in bu kadar çabuk başka biri ile birlikte olacağını hiç düşünmemiştim. " demişti. Tom'a baktım, onlarla hiç görüşmediğim için Grace hakkında da çok fazla konuşamamıştık.
" Bence bu konuyu açmayalım, Harry'nin iyiliği için." Dediğinde Daniel güldüm. " Her gün gözlerimin önünde yaşıyorlar zaten musmutlu ilişkilerini Daniel, ortada benim iyiliğim diye bir şey kalmadı anlayacağın. " dediğimde sessiz kalmıştı.


" Gerçekten bazen aşk yetmiyor. " dediğinde Scarlett dudaklarımı birbirine bastırdım ve saçlarımı ellerimle arkaya yatırdım. " Ama Grace'in hala daha Harry'e aşık olduğunu biliyoruz, fakat o yalnızca Harry'yi affedemedi. " dediğinde Jeremy buğulanan gözlerimle masanın üzerini izlemeye başladım.
" Onunla en son konuştuğumuz da, bana artık güvenmediğini söyledi. " dediğimde yanağımdan akıp giden yaşı hissetmiştim. " Harry ağlama, lütfen" dediğinde Scarlett, uzanıp elimi tutmuştu. Dişlerimi sertçe birbirine bastırdım ama hayır, engel olamıyordum. " Bilmiyorsunuz, canımı en çok yakan da bu oldu, bana artık güvenmeyişi. " yutkundum ve dudaklarımı yaladım, ardından göz yaşlarımı sildim ve, " Demek ki, Liam'a güveniyor. " dediğimde umursamaz gibi davranarak omuz silktim ama hayır, umursuyordum.


O esnada Scarlett yeniden ellerimi tuttu ve konuşmaya başladı. " Harry, artık kendini bu kadar fazla perişan etmemelisin. Arkadaşlarını düşün, en önemliside aileni düşün. Onlar seni böyle gördükçe senden daha fazla üzülüyorlar. Lütfen artık, geri dön. Geri dön ki, en azından yanında olan kişilerin seni sevmesine izin ver. Evet, belki bizim sevgimiz asla Grace'im sevgisinin yerini almayacak fakat, emin ol sen iyi olacaksın. Ne kadar, içinde Grace'in burukluğunu yaşasan da. "








Slowly || harrystyles.Where stories live. Discover now