0.6

1.5K 65 34
                                    





GRACE;

Taksi Harry'nin evinin önünde durduğunda ücreti ödeyip arabadan inmiştim. Yol boyunca ağlamıştım ve daha yeni yeni ağlamam durmuştu. Derin bir nefes alıp eve doğru ilerlemeye başlarken içimde biriken öfkeyi dindirmeye çalışıyordum çünkü onu kırmak istemiyordum. Bu durumda bile onu düşünüyorken o neden beni hiç düşünmüyordu?
Elimi zile götürüp bir kaç saniye bekledikten sonra zili çalmıştım. Açılmasını beklerken ayağımla yeniden ağlamamak için ritim tutuyordum.

Kapı açılmadığında yeniden çalmak zorunda kalmıştım, bir kaç kerede kapıya tıkladığım sırada kapı açılmıştı fakat karşımda Harry değil Harry'nin arkadaşı Daniel vardı. Gözleri şaşkınlıkla büyürken beklemeden içeriye girdim ve elimdeki valizimi kenara koydum. Ona yeniden bakıp, " Selam. " dediğimde başını sallayarak, " Selam. " demişti.
Hala aynı yerde dururken içeriye doğru bakmıştım.
Görünürde kimse yoktu.

Daniel ne düşündüğümü anlamış olacak ki, " Dün Harry çok fazla sarhoş olduğu için onu eve ben getirmiştim. Saat çok fazla geçti bende burada kaldım o yüzden. " diye açıklama yaptığında sadece başımı sallamıştım. Daniel'in bakışları yüzümde gezerken gözlerinde sanki pişmanlık dolu duyguların olduğunu görmüştüm. O sırada elini omzuma koyup okşadı ve, " Kendine dikkat et. " dedikten sonra başka hiçbir şey söylemeden ceketinide alıp evden çıkmıştı.

Arkasından kaşlarım çatık bir şekilde bakmıştım, dikkat etmek mi? Neye dikkat edecektim ki? Artık ne düşünmem gerektiğini bile bilmiyordum sanki. Daha fazla orada durmadım ve salona geçip koltuklardan birine oturdum, onun uyanmasını bekleyecek ve sonra her şeyi tek tek soracaktım ona.





Yaklaşık bir saat sonra adım seslerini duymuştum, bir saattir onu beklemiş ve çokça düşünmeye vaktim olmuştu. Ben ne yapıyordum? Ne ara gözüm bu kadar kör olmuştu? Ne ara ondan başka hiçbir şeyi göremez hale gelmiştim? Ne ara gözümün önünde dönen şeyi yok saymıştım? Elena ile aralarında bir şeylerin olduğunu bilmeme rağmen nasıl olur da bunu görmezden gelebilirdim? Aptal Grace, aptal Grace.

Harry mutfağa doğru gidecek ki, beni görmesiyle olduğu yerde durmuştu. Saçları dağılmış, üzerinde dün geceden kaldığı belli olan kıyafetler vardı.
" Grace. " diyerek şaşkınca içeriye girdiğinde yüzünde yine her zaman ki gülümsemesi vardı. 
Bana doğru eğilip sarılacaktı ki buna izin vermeyerek onu omuzlarından itmiş ve o bunu beklemediği için geriye doğru sendelemişti.

" Ne yapıyorsun? " diye şaşkınca konuştuğunda dudaklarımdan dalga geçercesine sesli bir gülümseme çıkmıştı. " Bilmem, ne yapıyorum Harry? " dediğimde ayakta dikilmeyi bırakıp karşımdaki koltuğa oturmuştu. " Geldiğini neden haber- " Sözünü kesip hızla, " Asıl sen ne yapıyorsun? " diye yüksek bir sesle konuştuğumda kaşlarının çatılmasına sebep olmuştum. " Grace, bebeğim neler oluyor? " dediğinde, " Bana bebeğim deme. " demiştim sert bir sesle. Yüzünde ki şaşkınlık git gide büyürken cebimden telefonumu çıkartmış ve instagrama girmiştim.

Resmi açıp telefonu Harry'e doğru uzattığımda resmi gördüğü anda dudakları arasından, " Siktir. " Kelimesi çıkmıştı sadece. Gözlerim yeniden dolduğunda kendimi sıkmaya başladım. " Grace, açıklayabilirim. " demişti hemen. " Pekala, açıkla. " demiştim göz yaşlarım yanaklarımdan akarken.
Hala daha suçsuz olmasını diliyordum içimden, hala daha mantıklı bir açıklamasının olmasını istiyordum sadece. Hala daha onunla olmak istiyordum, kokusu burnuma dolduğu andan beri ona sıkıca sarılmamak için zor tutuyordum kendimi.

Açıkla dedikten sonra rahatlamış gibiydi, çünkü çekip gideceğimi düşündüğü biliyordum. Ama yapamıyordum işte, lanet olsun ki konu o olduğunda hiçbir şey yapamıyordum. Ellerini saçları arasından geçirip derin bir nefes aldıktan sonra boğazını temizlemiş ve konuşmaya başlamıştı. " Dün yine arkadaşlarla toplanmıştık, Elena'da gelmişti. Dün gece çok fazla içtim Grace. Hatta Daniel'in beni eve bıraktığını hatırlıyorum. Herkes kendi arasında şakalaşıp gülüşürken Elena bir anda hadi beni kucağına al ve ne kadar güçlü olduğunu göster diyerek saçmalamıştı, zaten o da sarhoştu büyük ihtimalle çünkü bu fotoğrafı ayık kafayla atmaya cesaret edemez. "

Slowly || harrystyles.Où les histoires vivent. Découvrez maintenant