2.4

1.2K 47 70
                                    






Bölüme geçmeden önce gelecek bölümün üzülerek final olduğunu söylemek istiyorum :(

Bir de bol bol satır arası yorum istiyorum aşklarımdan, muck 💋






GRACE;

GRACE;

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

98.060 beğeni
gracebill O, geri döndü. @harrystyles

     Bu gönderi yorumlara kapatılmıştır.








Paylaştığım fotoğrafa bakıp tebessüm ettim, bu fotoğrafı dün çekimlerde Harry dans ederken yakaladığım en güzel anıydı. Normalde çekimlerden bir fotoğraf paylaşmam gerekiyordu fakat bu hali benim o kadar çok hoşuma gitmişti ki, ben bu fotoğrafını paylaşmadan duramamıştım. Çünkü bu, tam da gerçek Harry'di. Sürekli gülümsemesiyle ışık saçan, haylaz, herkesle iyi anlaşabilen ve ortamı neşelendiren kişiydi. Bunu da, en iyi ben biliyordum. Hala gülümsemem yüzümdeyken telefonumu kapatıp çantama koydum. Gönderiyi yorumlara kapatmıştım çünkü az çok gelecek yorumları biliyordum, sanırım böylesi daha iyiydi.


Ardından gözlerim uzun uzun daldığında, dün Harry'le yaşadıklarım geldi aklıma. Biz onunla, dans etmiştik. Hem de bu, ilk dansımızdı. Yutkundum, engel olamamıştım işte. İkimizde engel olamamıştık o an hislerimize. O an ki atmosfer öyle güçlüydü ki, biz engel olamayarak birbirimize çekilmiştik. Sanki vücuduma ipler bağlanmıştı ve beni başka biri yönetiyordu. Kimin yönettiğini biliyordum aslında, kalbim yönetiyordu. Kalbime ve hissettiklerime söz geçiremiyordum. Ama yapmalıydım, ona sadece yardım ediyorken onunla hangi anlamda olursa olsun bu şekilde yakınlaşmamalıydım. O esnada Liam'ın varlığıyla kendime gelmiş ve bana doğru ilerleyen ona gülümseyerek bakmıştım.


" Çok bekletmedim, değil mi? " dediğinde beni belimden tutarak kendine çekmiş ve dudaklarıma kısa bir öpücük kondurmuştu. Gülümseyerek başımı iki yana salladım hayır anlamında. " Hadi o zaman, gidelim. " dediğinde Liam elimi tutmuştu. Onunla kahvaltı yapmaya gidiyorduk ve Liam arabasıyla gelmemişti, çünkü gideceğimiz yer yakınlarda olduğu için yürümeyi tercih etmiştik. Hem böylesi çok daha iyiydi. Hafifçe esen rüzgar saçlarımı hafifçe dağıtmaya başladığında Liam sessizliği bozarak konuşmuştu. " Çekim nasıldı? " dediğinde gülümsemiştim kendime engel olamayarak.
" Güzeldi, herkes oldukça memnundu. " dediğimde Liam başını bana çevirmişti.


" En çokta, sen memnun görünüyorsun. " dediğinde bana, ona baktım. Yüzünde hala memnun olmayan bir ifade vardı. Yüzümdeki gülümseme silindi ve ben dudaklarımı birbirine bastırarak bir süre sessiz kaldım. Ardından yeniden önüme döndüğümde konuştum. " İşimi severek yapıyorum sadece. " dediğimde, Liam seslice derin bir nefes almıştı.
" Paylaştığın fotoğrafı gördüm, cidden. Paylaşmak zorunda mıydın? Altına yazdığın yazıda gerçekten görülmeye değer. " dediğinde yürümeyi durdurarak yeniden ona baktım. " Liam, neden böyle konuşuyorsun? Kiminle çekim yaparsam yapayım, o çekimden bir fotoğraf paylaşıyorum zaten. Bunu biliyorsun. " dediğimde sessiz kalarak yüzüme bakmıştı öylece.


Slowly || harrystyles.Where stories live. Discover now