0.9

1.5K 65 75
                                    




GRACE;

" Bazen çok fazla saf olduğunu düşünüyorum. " Betty tostundan büyük bir ısırık alırken konuştu, dediği şeyle elimdeki çatalı bırakıp ona bakarken derince bir iç çektim. Betty, benim en yakın arkadaşımdı. Lisede tanışmış ve liseden beri beraberdik. Hayatımda çok fazla kişi kalmadığı zaman sadece o benimle kalmıştı ve ona sahip olduğum için şanslıydım. Çünkü sizi dinleyecek ve sorunlarınızı çözmeye çalışacak bir arkadaşa sahip olduğunuzda çokta fazla bir şey istemiyordunuz. Tabi çokta fazla korumacıydı, özellikle Harry'le olan olayları anlattığımdan beri bu korumacılığı daha da fazla olmaya başlamıştı.

Çayımdan bir yudum alırken arkama yaslandım, bugün haftasonuydu ve ikimizinde aynı anda boş olduğu nadir zamanlardan biriydi ve bizde bu yüzden dışarıda kahvaltı yapmak için çıkmıştık ve beraber vakit geçirerek bu boş günümüzü değerlendiriyorduk. " Betty, denedim ama olmuyor. Yapamadım anlıyor musun? Onsuz yapamadım ve kendimi onun yanında, yine kolları arasında buldum. " Dediğimde dudaklarını birbirine bastırmış ve masanın üzerinde ki elime uzanıp tutmuştu. Bunu yaptığında tebessüm ettim. " Sadece seni yeniden üzecek diye korkuyorum Grace. " dediğinde arkasına yaslandı ve, " Demek ki bundan önceki
ilişkilerinin bu kadar kısa sürmesinin sebebi oymuş. " dediğinde sıkıntılı bir nefes verdim.

" Betty, yapma ama. Gerçekten ne yaşadıklarını nereden bilebiliriz? Görmüyor musun? İnsanlar bizim gerçekten neler yaşadığımızı bilmeden ilişkimizin hakkında aslı olmayan bir sürü yorum yapıyorlar. Gerçekten görmediğimiz bir şey hakkında böyle konuşmayalım ve sürekli Harry'nin üzerine gidilmesinden hoşlanmıyorum. " dediğimde oflamış ve başını sallayarak, " Lafta söylettirme zaten biricik sevgiline. " demişti triple. Bu haline kıkırdadım ve, " Yoksa sen beni kıskanıyor musun? Doğru söyle. " dediğimde ellerini göğsüne birleştirmiş, " Ne? Ben mi? Hiçte bile. Neden kıskanacakmışım ki? O seni benden alamaz, sen istemediğin sürece. " diye arka arkaya konuştuğunda, " Sakin ol, nefes al. " diyerek gülmüştüm. O da bana eşlik edip güldüğünde telefonumun mesaj sesiyle bakışlarımı telefonuma götürmüş ardından Harry'nin mesaj attığını görmemle açıp bakmıştım.



Bebeğimi çok fazla özledim, buluşalım mı?
- Harry

Yazdığı şeyle alt dudağımı ısırıp gülümserken Betty'nin huysuz bakışlarına maruz kalırken gülümsemem büyümüştü.

Bende seni çok fazla özledim ama dışarıda arkadaşımla beraberim, istersen sende gel?
- Grace

Olur bebeğim gelirim, hem arkadaşınla tanışmış olurum. Konum at.
- Harry

Attığı mesaja bakıp gülümsediğimde konumu atmıştım, o sırada Betty'nin, " Sakın onu buraya çağırdığını söyleme. " dediğinde yaramaz bir şekilde gülümseyerek konuşmuştum. " Tam da onu söyleyecektim. "






***




Harry'e şöyle bakıp durma Betty.
- Grace

Masanın üzerindeki Betty'nin telefonu titrerken Betty mesajı okuduktan sonra bana bakmış ve omuz silkmişti. Harry geleli neredeyse yarım saat oluyordu ve Betty, Harry geldiğinden beri ona sanki onu dövecekmiş gibi bakıyordu ve Harry'nin de bu yüzden gergin hali ise gözümden kaçmıyordu tabi.
Harry kolunu sandalyeme doğru koyduğunda ona bakıp gülümsedim ve elimi yanağına götürerek okşadım. O sırada Betty'nin, " Aşk kuşları sizi. " dediğini duymuştum, ne kadar suratı bunu belli etmesede sesinde ki mutlu tınıyı hissetmiştim.

Betty'nin bu dediğine benim gibi Harry'de gülümserken Harry kahvesinden bir yudum aldıktan sonra konuşmuştu. " Yarın bir davete katılacağım Grace, seninde benimle gelmeni istiyorum. " dediğimde Harry, ona bakmıştım. Betty'nin, " Orada şimdi bir sürü yakışıklı model olacaktır. " dediğini duyduğumda onun bu haline güldüm. Harry saçımı kulağımın altına sıkıştırırken yüzümü inceliyordu.
" Ne dersin? Geliyorsun, değil mi? " dediğinde başımı sallamıştım. " Gelirim. " dediğimde memnun bir ifadeyle gülümsemişti. Bu sefer de gözleri saçlarımda gezindiğinde yüzündeki hayran ifadeyle konuşmuştu. " Ve, saçların gerçekten çok yakışmış. " dediğinde kocaman gülümsemiş ve, " Teşekkür ederim. " demiştim. Bugün o her zaman ki kıvırcık saçlarımı bir değişiklik isteyerek düzleştirmiştim.
Biz birbirimize yoğun bakışlarla bakarken Betty'nin sesini duymuştuk.

Slowly || harrystyles.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin