-1- Genesis

45.9K 3K 5.2K
                                    

^^ 🐺🐺🐺 ^^

Omegaverse kurgusal evreni ile ilgili genel terimlerden olan kurtadam, alfa, omega ve beta ya da feromon kelimeleriyle ilgili az çok bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyorum.

⬇️⬇️⬇️

Eğer bu konuda eksik olduğunuzu hissediyor ve daha fazla aydınlanmak istiyorsanız lütfen bu satıra yorumunuzu bırakın, böylece gelecek bölümde arzunuz üzere sizlere detaylı bir açıklama sunabilirim bu tür için istek olursa😇

⬆️⬆️⬆️

Şimdilik diğerlerine göre daha az geçen bir çeşidi açıklayıp, bölüme geçiyorum.

🖤🖤🖤

Delta: Alfalardan bile daha güçlü ve baskın bir türdür, her yüzyılda bir dünyaya gelebilme olasılıkları vardır. Kendilerinden daha güçsüz türlerle eşleşmekten hoşlanırlar, feromon (cinsel hormonlar) salgıladıklarında gözleri yeşil olur. Kokuları okyanusu andırır.
...

Hikaye boyunca destek, yorum, vote ve fikirlerinizi eksik etmeyin lütfen 💪💪💪

İlk bölümü salıyorum 😈

~Keyifli okumalar~

Ozaman Lets get it!

🍷🍷🍷

***

"Efendi Jeon bugün ne yemek ister?"

Kapıyı çalıp boynunu yere eğerken içeri adımladığında, kurduğu ilk cümle bu olmuştu alfanın.

Seslendiği doktor, elindeki karmaşık formüller dolu kitabı parmaklarının ucuyla iki kapağı birbirine bastırarak kapatıp, yavaşça masanın üstüne dayalı bacaklarının yanına yerleştirmiş ve aynı anda da ayaklarını usulca yere indirmişti.

Laboratuvarın girişinde efendisinden cevap bekleyen alfanın çekingen bakışları eğdiği başının hemen altından, sandalyesinde arkaya yaslanıp, ince kemik gözlüklerini burnuna indiren Doktor Jeon'u bulduğunda, zihni için birer ilahi melodi taşıyan tınıya kulak kesildi.

"Alfa Min, gel bakalım."

Doktor, kurduğu cümlenin hemen ardından yerinden usulca kalkarken, parmak uçları ise masanın ahşap zemininden ilerliyordu şimdi kendisiyle beraber adım adım.

"Buyurunuz Efendi Jeon."

Duyduğu hitap ile dudaklarına tatminkar bir gülüş yerleşmiş ve sahip olduğu bu güç işte şimdi kanına karışan ego kırıntılarını birer yumru haline getirip büyütüyordu.

Kuvvetli alıcıları sayesinde odanın bir diğer ucundan, aralarındaki mesafeden bile hissedebildiği doktorun stabil olan kalp atışlarını duyabilen Alfa Min, efendisinin ona yaklaşan adımlarıyla, gözlerinin kırmızıya dönmemesi için ultra çaba sarfederken bir adım gerilediğindeyse Jeon, alfanın bu tepkisine sadece ukala bir sırıtış sunmuş ve sonunda aralı dudaklarının arasından,

Internity を Taekook ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin