-49- Together Till End

10K 1.1K 2.5K
                                    

⚠️⚠️-49. BÖLÜM- ⚠️⚠️

!!! !!! !!! !!! !!! !!! !!!
!!! LÜTFEN DÜN YAYINLANAN YB'Yİ ATLAMADIĞINIZDAN EMİN OLUN !!!
!!! !!! !!! !!! !!! !!! !!!

Bölümde lütfen doktorculuk hatası aramak yerine bunun bir kurgu ve doğan bebeklerin de kurt olduklarının (yani bu işin normali neyse %100 öyle olması gerekmediğinin) bilincinde olarak okuyalm,başımız ağırmasın ehe

Ve evet, 1 bölüm sonra final part 1 ile burada yeniden buluşalım, ama tabi ondan öncesinde beni bi besleseniz de final için bi doping olsa ::::)))

~ Oy vermeyi unutmayalım yorobun ~
💜 Sizleri seviyorum 💜

***

"Aaahhhggghh!!!"

Bacakları iki yana birden açık olan Omega sinir ve acıyla ahlarken, ameliyathanede dört dönen üçlü, her şeyi yalnızda birkaç dakika içerisinde hazır etmişti.

Cerrahi maske ve eldivenlerle, önlüklerini çoktan tam teçhizat olarak üstlerine geçirdiklerinde, Hoseok monitör ve aspire cihazını kontrol ediyor, Jimin ise alet masasındaki son kontrolü yapıyordu hızla.

Peki ya Jeon?

Ah o... Tam da şu an yanakları şişip inerek derin derin nefes almaya çalışan o esmerin eli tarafından sinirle çekiştirilen önlüğü ile, omeganın gazabına uğramakla meşguldu.

"Güzelim benim aşağı geçmem gerekiyor, artık hadi bırak beni de başlayalım. Sen şimdi derin derin nef-"

Sözü, Taehyung'un püsküren tiz sesiyle birden bölünmüştü.

"J-jeongguk ne n-nefesi?!!! Nabzım kıçımda atıyor burada!! Aih!"

Dudakları açıp kapanarak o halini alırken, bir yandan da solumaya devam ediyordu.

"Nefes a-alıyorum zaten görmüyor musun ahhm! Çıldırtma beni!!!"

Tüm bu cümleler, uzun zaman önce Miracle'ı doğurttuğu o gece delta ve omeganın davranışlarını Jeon'a hatırlattığında, sakinliğini korumaya çalışan thita, Taehyung onu hala salmazken tüm bunları duymazdan gelerek bakır saçlıya doğru,

"Hoseok, bu böyle olmayacak önce sen aşağı geç ve bana durumu söyle. Açıklık derecesi nedir, çabuk beyler haydi, herkes tempoyu arttırsın lütfen." demişti tek çırpıda sesini kontrollü tutmaya çalışarak.

Aslında öylesine endişeliydi ki, yine de onların karşısında tüm zırhını giyerek güçlü olmalıydı. Şu an, öncelikle profesyonelliğini takınan bir doktor olmalıydı, gizlice titreyen ellerine rağmen...

Kendine gelmesinden sonra hemen ardından, omeganın elini tutup onu sakinleştirmeye çalışmak için tam da Taehyung'a doğru eğilmişti ki yüzüne yediği bağırışla neye uğradığını bir kez daha şaşırmıştı Jeon.

"Bana kimse bu sancının böyle ağzıma sıçacağından bahsetmemişti Jeonggukahh seni s-"

"Ahgghhkh!"

Ağzını çoktan bozmuştu mavili ve ortam git gide trajikomik bir hal alıyordu.

Soluk sesleri her geçen saniye artarken, Delta Jung istenilen kontrolü bildirmek için incelediği bölgeden sonra tekrardan ayaklanarak profosyonellikle cevaplamıştı yaratıcısını.

Internity を Taekook ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin