-14- Fire On Fire

14.5K 2.2K 1.9K
                                    

⛔🚫⛔🚫HAYALET OKUYUCU🚫🚫⛔

***

Bir çift ıslak pembe leke birbirini usulca bir gece gibi örttüğünde, ikisi de hareketten yoksun ve telaşsızdı.

Bilmedikleri şey ise bir kurt adam, onları çok uzak bir mesafeden dikkatle izliyor ve sıktığı dişlerinin arasından hırlamamak için kendisini zor tutuyordu.

Çıkaracağı en ufak bir seste efendisi onu duyacağından önce tedbiri elden bırakmak istemese de, içinde bir yerlerde duyduğu bu acı dolu his, onun bu gece mantıklı kararlar almasını zorlaştırır gibiydi, o yüzden yine durmadı ve fevri hislerine teslim etti derindeki alfasını.

Hiçbir şeyi umursamadan ani bir hamleyle kurt formunu alıp eşyaları üzerinde gözle seçilemeyen bir hızla parçalanıp etrafa saçılırken, dolunay ışığının aydınlattığı tüyleriyle sıçrayarak kurdunu serbest bırakmıştı.

2 gözü de birbirine tezattı, mavi ve yeşil...

Yoongi, Min Yoongi.

10 yıl boyunca hayranı olup, feromonları karşısında titrediği Efendisi Jeon'u, bir yabancıya teslim etmiş, onu kaybetmenin eşiğindeydi. Toprağa saplanan pençelerinin çıkardığı tok sesle dört nala koşmaya devam edip, oradan olabildiğince uzaklaşmak istemiş, sızını örten öfkesi ile soluk soluğa birkaç kilometre boyunca hızını kesmemişti. Kalp atışları hızlı belki de bir kriz geçiriyor gibi bilinçdışı görünüyordu iri kurdu.

Gözlerinin neona benzeyen renkleri bir lazer gibi ışıldarken yaklaşan kızgınlık döneminin de etkisiyle, kontrolden çıkmasına ramak kalmıştı.

Öyleki geldiği yolun batı sürüsü tarafı olmadığının bile farkında değildi ve aniden önünden çıkan kişiye çarpmamak için zorlukla durabilmiş, dört ayağı da zemini kazıyarak rüzgarı uçuşan tüyleriyle hızını ancak kesebilmişti.

"Y-yunki?"

Tüm gün evde yatıp durduğu için miskinleşen Omega Park, sırf hava almak için çıktığı yürüyüşte karşısına beklenmedik bir anda çıkan alfanın kurt formu ile irkilmiş görünüyordu.

"Korkuttun beni, toprakların bu tarafında ne işin var bu saatte?" Demiş ve Yunki'nin uğuldayan kurdu ile alıcılarını iletişime sokmuştu.

Cevap olarak Alabildiği tek feromon, öfke ve kızgınlıkla deliye dönen o asi taraftan ibaret olduğunda, alfa, ona doğru bir adım atarak Jimin'in tedirgin hissetmesine neden olmuştu. Min'in aklından öylesine yoğun düşünceler geçiyordu ki, Omega bir an için tüm bu hissettiği karamsarlıkta bedeninin ağırlaştığını hissedip, istemsizce bir adım geriye doğru gitmişti.

Ardından da alfanın kurdu, pembe saçları alnına düşen ve kaşları endişeyle çatılmaya başlayan omeganın üzerine doğru ağır adımlarla yürümeye başladı.

Salyaları belirginleşip, aralık sivri dişlerinin arasından hırıltılarla beraber sızan kısık nefes gürültüleri ile dolan ortam birden iyice garipleşmiş, Jimin yutkunarak kuruyan dudaklarını ıslattığında konuşma hissiyatı hissetmişti.

"Ahh... D-deltam beni merak etmiştir, gitsem iyi olacak."

Cümlesi biter gitmez selamını verip eğilerek hızla arkasını dönmüş ve tam da yürümeye başlayacağı sırada önüne atılan renkli gözlü kurt ile önü kesilmişti.

Internity を Taekook ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin