-40- Misunderstanding

10.7K 1.3K 2.3K
                                    

⚠️-40. BÖLÜM- ⚠️

Evet 40. Bölüm ağağa şaka gibi 😭

Bölüme başlamadan önce söylemek istediğim birkaç şey var, öncelikle soru-cevap platformuna katılımın yoğunluğu için teşekkürler efenim :')

Sonrasında da bölümle alakalı olarak artık kulağımıza küpe etmemiz gereken şeylerden biri...

ONLAR SIRADAN BİR İNSAN DEĞİL ARKADAŞLAR, HANİ BU NASIL OLABİLİR VS TARZINDA SANKİ BİZİM ŞİMDİKİ DÜNYAMIZA AİTLERMİŞ GİBİ BİR MANTIK ARAMA DURUMUNA GİRERSEK, BİR 'OMEGAVERSE KURGUSU' OKUDUĞUMUZU UNUTMUŞ OLURUZ :)

Aktifliğiniz bol olsun canımlar,
salıyorum hadi, keyifle okuyun mjk 💜

***

Saatlerdir hareket bile etmeden mışıl mışıl uyuduğu o göğsün üstüne yaslı olan şişkin yanağı ile, uykulu gözlerini hafifçe aralayan esmer, nerede olduğunu sarıp sarmalandığı sıcak bedenin kurdundan hissettiği an hafifçe gülümsemişti dağınık saçlarıyla.

Parmak uçlarını, Jeon'un o kaslı gövdesinde yer edinmiş olarak bulduğunda, yüzeye belli belirsiz dokundurup okşayarak sürttüğü zarif elleriyle kendini bu hissin huzuruna bırakmıştı yeniden ağırlaşarak kapanıp gözkapakları ve kıvrılan dudağı eşliğinde

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Parmak uçlarını, Jeon'un o kaslı gövdesinde yer edinmiş olarak bulduğunda, yüzeye belli belirsiz dokundurup okşayarak sürttüğü zarif elleriyle kendini bu hissin huzuruna bırakmıştı yeniden ağırlaşarak kapanıp gözkapakları ve kıvrılan dudağı eşliğinde.

"Sanırım..." dedi içinden.

"Bu hisse ve... Sen gibi bir adama, asla doyamayacağım..."

Bu sırada siyahlının da ılık nefesi, omeganın mavi saçlarına doğru süzülüyorken o, güzel bir uykunun eşiğindeydi hala.

Soyunuk bedenlerinin anadan üryan hallerinden kalan o 2 ten rengi farklılığı birbirine geçmiş gibi harmanlanmış, mühür ise tüm bu detayları daha da iç gıdıklayıcı kutsallığıyla hissettirirken, omeganın kaşları içindeki beklenmedik bir hareketlenme yüzünden çatılmıştı aniden.

Jeongguk'u uyandırmadan usulca yatağın kenarında oturur pozisyona geldiğinde hala ne olduğunu anlayamadığı bir duyguyla eli midesi ve karnı arasında bir yeri bulduğu gibi genzine yükselen bulantıdan sonra, avuçlarını anında ağzını kapatmıştı hızla burada kusmamak için.

Seri bir hamleyle banyoya doğru koştuğu gibi ellerini lavabonun iki yanına koyarak eğmişti başını oraya. Ağzına yükselen sıvı ile yüzü ekşidiğindeyse saniyeler içinde minik bir öğürme ile lavaboya bırakmıştı onu rahatsız eden suyu.

Dün üşüttüğü için muhtemelen hastalandığını düşünen aklında başka da hiçbir düşünce gezmezken, en sonunda rahatlayıp yüzünü yıkamaya girişmiş, alnına düşen tutamları da ıslatarak soğuk bir su çarpmıştı yüzüne.

Internity を Taekook ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin