-39- Secret Things

10.3K 1.3K 2.7K
                                    

⚠️-39- BÖLÜM ⚠️

Keyifli okumalar 💜

***

Delta Jung ve Omega Jimin, dışarıda halletmeleri gereken birkaç iş olduğunu söyleyip Miracle'ı kısa bir süreliğine kendi evlerinde bırakarak Taehyung'a emanet etmişti.

Mamasını yedirip, bir güzel uyuttuğu bebeğin mışıl mışıl uyuyuşunu huzurla izleyen amcasıysa karnından gelen gurultu ile bu sefer de kendisinin acıktığını anladığı gibi mutfağın yolunu tutarak atıştırmak için kurutulmuş meyve barlarından bir miktar ağzına atmış, tam da bu sırada kapı tıklatılmıştı.

Ağzındaki yanaklarını şişiren lokmasına aldırış etmeden dış kapıya yönelip kapıyı açtığında gördüğü manzara ile yutmak üzere olduğu parça ise genzine kaçar gibi olmuştu bir an.

Upuzun turuncu-kızıl saçlara sahip ve daha önce adada hiç denk gelmediği seksi bir kadın, elinde tuttuğu şişe ile öylece dikilmekteydi.

"Omega Jimin ya da deltası evde değil mi acaba? Onlara iletmem gereken bir şey vardı."

Taehyung, bu davetsiz misafir ile bir miktar afallamış olsa da dudağının kenarında kalan kırıntıyı hızla yok ederek boğazını temizleyip,
"Oh... Birazdan gelirler aslında, ben de yardımcı olabilirim. Konu neydi?" dediğinde,
kadından duyduğu koku onun kesinlikle bir omega ya da sıradan bir beta kurt olmadığını anlaşılır kılıyordu.

Ve haklıydı. Karşısında duran kişi tamamen Alfa kurdu olan bir kadındı...

Duruşu ve bakışlarındaki güçlü aura, türünün baskınlığını esmere karşı ortaya koymak ister gibiydi.

"Sen mi yardımcı olacaksın?"

Alfa, onu baştan aşağı şöyle bir süzdükten hemen sonra bir süre esmerin boynundaki mühür izine dikkatle göz gezdirmiş ve küçümser bir tonda "Sen kimsin ki?" diye eklediğinde, ona kurulan bu cümle ile kaşları çatılan Kim Taehyung'un dudakları sinirle aralanmak üzereydi ki, o sırada geri dönen çiftten Jimin'in sesi duyuldu.

"Ah Alfa Lisa! Omega Jisoo'dan süt mü getirdin Mira için?"

Hoseok ve Jimin de böylece tam zamanında gelerek kapıda dikilen ikilinin yanına vardıklarında aradaki gergin feromonları hissedip şaşırmışlardı bu tuhaf görüntüye.

Araya giren pembeli, Alfa'nın elindeki süt şişesini alıp esmerin yanına geçerken, "Teşekkürler tekrardan. Jiso'ya selamlarımı iletirsin." demiş ve Hoseok da bu sırada garip atmosferin ortasında kalarak Lisa'yı uğurlamaya girişmişti.

Dakikalar içerisinde gerçekleşen bu olay ile, üçlü artık evin içine girdiklerinde Taehyung da dişlediği dudağıyla, "Bu neydi şimdi?" diye söylenmiş, arkadaşı önce onu anlamazlıktan gelip sütü dolaba koymayı seçse de siyahlı yine eklemişti.

"Bana resmen alayla sen kimsin ded-"

"Tae tae..."

Dostunun elinden tuttuğu gibi onu sakince koltuğa oturtan Jimin, "Bebeğim sen bugün biraz alıngan ve agrasif misin, yoksa bana mı öyle geldi?" dediğinde, esmer dudaklarını bir şeyler söylemek için aralamış ancak gerisin geri kapatmakla yetinmişti o an.

Belki de gerçekten büyütüyordu. Yanlış algılamıştı ve bugün garip bir şekilde fazla hassastı.

"Ben sanırım... Gidip dinlensem iyi olacak..."

Pembeli, arkadaşından duyduğu sakin tını sayesinde memnuniyetle gülümserken onun kolunu sıvazlayarak "İstersen burada da dinlenebilirsin, odan hala olduğu gibi duruyor biliyorsun." diyip içtence diğer eliyle de siyahlının saçlarını minik bir kediyi sever gibi karıştırmıştı bu sırada.

Internity を Taekook ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin