𝘤𝘩𝘢𝘱𝘵𝘦𝘳 𝘴𝘦𝘷𝘦𝘯

1.8K 138 11
                                    

"BAYAN JOHANSSON, Direktör Fury sizi bekliyor." Carmen, hala alışamadığı mekanik sesi duyduğunda telefonunu alıp odadan çıktı ve hızlı adımlarla koridordan geçip ortak salona ilerledi.

"Hiçbir şey hatırlamıyor!" Natasha'nın sinirle konuştuğunu duyunca umursamadı, doğruydu.

"Bu işini yapmasına engel değil Natasha, ayrıca onu yalnız göndermiyorum. Sharon da onunla birlikte olacak." Natasha anında itiraz ettiğinde Fury'nin onu pek umursadığı söylenemezdi.

"Ben onunla giderim."

"İzindesin Natasha, bir oğlun olduğunu unutma." kızıl kadın daha fazla diretmek istese de haklı olduklarını bildiği için sustu.

Bir saatin sonunda tartışma sonlanıp Carmen kendi kararını vermeyi seçtiğinde gideceğini söylemişti. Sonra Direktör Fury, Sharon ve Carmen'i ayrıntıları vermek için S.H.I.E.L.D.'ın New York'taki merkezine götürdü.

"Öncelikle; bu görev hakkında konuşulan her ayrıntı burada kalmalı. Kimseye söyleyemezsiniz." ikisi de onu başıyla onayladığında adam devam etti.

"Son birkaç yıldır, Hydra'nın bir yeniden doğuş planı yaptığını düşünüyoruz. Birkaç yıl öncesine kadar bu çok düşük bir ihtimal bile olsa, şüphelerimizi doğrulayan bazı şeyler var." duvara yansıyan dijital ekranı işaret edip ilk resmi kaydırdı ve bir adamın birçok farklı açıdan çekilmiş fotoğraflarını gördüler.

"Bu Damian Valeri. Yıllar önce Hydra için çalıştığıyla ilgili güvenli bir kaynaktan istihbarat aldık." kadınlardan herhangi bir tepki gelmediğinde devam etti.

"Fotoğraflarsa geçen hafta çekildi, New York'un merkezinden. Bu ay içinde beşinci kez şehir değiştiriyor ve hepsinde de belli koordinatlarla ilerleyen bir noktayı takip ediyor."

"İşin ilginç kısmının burası olduğu söylenebilir; tüm koordinatlar eski Hydra üslerini işaret ediyor." ekranı tekrar kaydırdığında bu sefer yıkık dökük bir binanın yanında aynı adamı gördüler. Fotoğraflar adamın içeri elinde bir çantayla girip eli boş çıkmasına kadar uzanıp arabanın içine bindiğinde son buldu.

"Damian Valeri ile bir şekilde iletişime geçmeyi başardık, akşama doğru yapılacak bir teslimatla aralarına sızmanızı istiyorum."

"Ne kadar sürecek?"

"Muhtemelen 3 ay.Eğer plan doğru işlerse önce Clint Barton sonra diğer İntikamcılar da size katılacak." Fury, görevle ilgili diğer önemli ayrıntıları anlattıktan sonra sekizde merkezde olmalarını söyledi ve toplantıyı bitirdi.

İki saat sonra Carmen ve Sharon teslimat noktasına ulaştılar. Sharon arabadan inip Carmen'in ona uzattığı çantayı gülümseyerek alıp kapıyı kapadı.

"4 ay kalmış?"Damian konuştuğunda Sharon gülümseyerek çantayı uzattı, "Yıllar sonra yeniden başlamak için bir neden buldum."

"Nedenini öğrenmek için sabırsızlanıyorum." Damian çantayı alıp hızlı bir hareketle eline küçük bir not defteri verdi.

"Yaşa Hydra." Damian gülümseyerek onu tekrar edip Sharon'un arabaya binmesini izledi.

"Anladı mı?" Sharon siyah kapaklı not defterini sürücü koltuğunun altına atıp Carmen'e döndü.

"Konuştuğumuz gibi oldu, yarın yeniden buluşmak istiyor."

Bruce Wayne seviyorsanız 'nemesis' adlı kitabıma da bakabilirsiniz.

WE HAD TIME-TONY STARK [TAMAMLANDI]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin