22

7.2K 219 1
                                    

-" Prvi poljubac?"

Pitam znatiteljno...

-" Sa tobom..."
Iskovrnem ocima, je li se sprda sa mnom.

-" Nema pitrebe da mi se sprdas sto sam na tren pala na tvoj sarm..."

Kazem saljivo, a on i dalje ostaje ozbiljan.

-" Ne salis se... Spavas sa silnim zenama i nikad ih ne poljubis!?"

Pogledao me je u oci i malo nakrivio glavu.

-" Nemam pitrebu da ikog ljubim, vec imam potrebu da... i nisi silne zene vec par odabranih koje nemaju emocije prema meni vec samo potrebu."

-" Dobro, dobro, dobro nemoj dalje... Znaci ja sam te naucila da se dobro ljubis..."

Ovaj covek ce me ubiti svojom ozbiljnoscu i pogledom

-" Ja sam prvi poljubac imala na velikom soliteru, gore na krovu... Iskoristio je moj strah od visine i poljubio me. To mi je uvek smesno kad se setim koliki sam panicar bila"

-" onaj momak iz kafica?"

-" Da, on..."

-" Volis li ga?"

Hvala nebesima da i on nesto pita.

-" Ne, imali smo pauzu, nekako smo 2 sveta. Nista slicno nemamo. Svadjali smo se stalno."

Nastane tisina,dok on ne mice pogled od mene. Ovo postaje neugodno, ali prija. I sto je najace on provaljuje da se ja stidim blago spustajuci pogled ka usnama

-" je'l hoces vode, bas postaje toplo.."

Ustanem i napravim korak, a njegova ruka me povuce tako da zavrsim u njegovom krilu, prikovana za njegove usne. Ovo sam zeljela!? Znam samo da sam ruke uplela u njegovu kosu, i noge zakacila oko njegovog struka...
Po prvi put ne stvara tempo, njezno ljubi usne, nas poljubac se ubrzavao svakim novim pokretom usana. Dopustim da ruku zavuce ispod majice i da sara po mojim ledjima.

-" Ne treba ti..."

Govorio je zadihano, a ja hipnotisano pustim da povuce majicu preko moje glave. Nastavio je sarati ledjim, dok ja i dalje ne znam kako da dodjem sebi. Znam da treba da stanem, jer ovo postaje sve bolje i bolje i njegove ruke su sve slobodnije dok snazno pritiska moju zadnjicu.
Njezno predje na moj vrat praveci sitne poljubce.

-" Ne smijem nastaviti..."

Rekao je kada konacno opustim ruke...

-" Nedo..."

Kaze kroz izdah dok uvlacim njegovu kozu medju svoje zube praveci pecat na njegov vrat. Ne sad neces prestati kada je najljepse. Kad konacno shvatam da si covek. Namjerno nastavim ljubiti usne,nekim svojim tempom koji isprati bez problema.

-" Djevojcice ako nastavis ovako necu odgovarati za posledice..."

Blago me odalji od sebe, mrsteci se dok shvatam da sam i njemu napravila erupciju koliko i sebi. Dopustim da ustane, a na faci se moze procitati da hocu jos, trebam jos... vise nisam dijete...

Nauči me voljeti Where stories live. Discover now