6. De kleine lettertjes

8K 317 31
                                    

 © Mari_em

___________________________________________________________

                                                               Dave

Ik hoef mij geen seconden af te vragen wie de politie gebeld heeft. De Bitch! Nu moet ik echt wachten tot 9 uur! Phil verontschuldigt zich dat hij niet langer kan blijven, maar dat hij echt weer aan het werk moet. Hij zegt morgen wel terug te komen om de container te legen en verder te gaan met het afmaken van de muur.

Dit ga ik haar echt betaald zetten! Ik loop naar de slaapkamer waar alle dozen en papieren liggen. Het duurt niet lang voordat ik het gevonden heb, het koopcontract en de huisregels. In kleermakerszit ga ik op de grond zitten terwijl ik elke zin grondig lees. Er moet vast iets zijn waar ik haar mee terug kan pakken. Misschien iets over huisdieren! Nee, stel dat ze hem weg moet doen. Ik mag haar dan nog wel haten, maar ik ben absoluut een dierenvriend en ik zou het rot vinden als het beestje naar het asiel zou moeten.

Ik begin mij een beetje moedeloos te voelen en krijg het idee dat dit een stom idee was. Maar dan ineens! Hoofdstuk 7..... HA HA! Toen ik hier voor de eerste keer was, schrok de hal me nogal af. We delen een overloop en die hangt helemaal vol met bloemetjes en tierelantijntjes. Toch vond ik het huis te mooi om mij daardoor tegen te laten houden en ik had het best voor lief genomen. Nu, na wat ze mij geflikt heeft.......! Als je een hal deelt moeten dus beide partijen het eens zijn met de inrichting ervan. De feeks! Wil je een spelletje spelen met mij?! Ben jij zo op de regeltjes meid... Je gaat niet weten wat je overkomt! Ik kijk op de klok en zie dat het 3 voor 9 is. Mijn plan moet dus even wachten.

Ik wacht tot precies 1 over 9 en pak dan de moker en sla iets harder dan nodig is de laatste stukken muur er uit. Ze vallen met een knal op de grond en ik doe absoluut geen moeite om zachter te doen. Ze zal het weten ook! Als alle stukken er uit zijn begin ik in de keuken de kastjes er al uit te slopen. Ik smijt de deurtjes op de grond en ram de bovenste kastjes uit de muur. Normaal zou ik ze netjes er af halen, maar nu wil ik herrie! Na een uur kan ik tevreden zijn. De keuken is er voor het grootste gedeelte uit en de muur ook. Alleen het gedeelte met de wasbak staat er nog. 

Dan denk ik weer aan de hal... Ik kan niet wachten tot mijn plannetje van start kan gaan.  Kreng... Wat een pech dat ik naast haar ben komen te wonen. Dat gaat nog wat worden elke keer als we elkaar op de gang tegen komen. Ik ga bij het raam zitten, steek een sigaret op en kijk naar buiten. In de vensterbank ligt een bonnetje van de gamma en meteen komt Amy in mijn gedachten. Ja ik zal dat lekkertje eens een belletje geven. Wat afleiding is precies wat ik nodig heb. 

Als ze opneemt weet ik al precies wat ik moet zeggen. Ik kan zeggen dat ik al aardig wat ervaring heb met vrouwen.

'Hoi je spreekt met die lekkere gozer die jij zo bruut behandeld hebt bij de gamma.' Ze moet lachen. Eigenlijk zijn de meeste vrouwen best makkelijk. Je moet gewoon de juiste combinatie vinden tussen interesse hebben en afstandelijk zijn. Ik moet zeggen ik heb nooit echt moeite gehad met het regelen van een afspraakje, maar sommige vrouwen maken er niet eens een sport van. Jammer eigenlijk, ik vind het wel leuk als ze een beetje tegen gas geven. 'Ik bel je even om de tijd en locatie door te geven van je eerste les; Hoe begroet ik iemand op een eerste afspraak.'

Even denk ik eraan om in het restaurant van mijn buur-bitch af te spreken, maar die gedachte wuif ik snel weg. Haar kennende, zover dat mogelijk is in twee dagen, zal ze vast iets rots uithalen zoals spugen in het drinken bijvoorbeeld. Ik ken nog een leuk tentje in het centrum en geef Amy het adres en tijd door. Uiteraard zegt ze geen nee. Mooi.... over drie dagen heb ik weer seks. Amy begint iets te vertellen over haar werk, maar ik kan niet onthouden wat ze zegt. Ik word namelijk afgeleid door de kleine brunette van hier naast. Ik zie haar naar buiten lopen, in haar auto stappen en weg rijden. Mooi! Mijn wraak kan van start gaan! Snel wimpel ik Amy af. Ze klinkt teleurgesteld maar dat maak ik later wel goed. 

Ik kan je niet uitstaan! [Deel 1]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu