10. Een nieuw begin

7.9K 323 19
                                    

  © Mari_em

___________________________________________________________

                                                               Dave

Er voelt iets ruws aan mijn wang... Het is nog hard ook... wacht er voelt ook iets ruws aan mijn handen en aan mijn knieën... wacht... ik voel gewoon overal iets hards en ruws.... 


Langzaam open ik mijn ogen en ik voel meteen een steek in mijn hoofd.  Shit ik lig op de grond... op het beton. Ik duw mijzelf omhoog en mijn hoofd begint steeds harder te bonken. Ben ik overreden door een vrachtwagen? Zo voelt het in ieder geval wel.

Ik moet mij aan de muur vast houden om niet om te vallen. Mijn tong voelt droog aan en mijn haar zit in een soort rare lok omhoog. Ik voel hoe mijn hersenen wanhopig alle restanten van gisteren bij elkaar proberen te grijpen om er een volwaardige herinnering van te vormen... En ik kan je zeggen dat voelt verdomde pijn met een kater ter grote van een klein dorpje. Ik strompel naar de badkamer waar gelukkig de wasbak nog staat. Ik laat het water lopen en wacht tot het extra koud is. Dan houd ik mijn handen in een kommetje er onder. Wanneer ik het over mijn gezicht klets trekt er een rilling van mijn kruin tot aan mijn tenen. Ik hou mij met beide handen aan de randen van de wasbak vast en kijk in de spiegel.

Jezus wie heeft die zwerver binnen gelaten?!

Mijn ogen zijn bloed doorlopen en ik lijk wel op een wasbeer met die donkere randen om mijn ogen. Mijn hoofd voelt alsof die elk moment kan ontploffen. Wat heb ik allemaal gedaan gisteren? Ineens verschijnt het beeld van Anne weer voor mijn ogen. Het lijkt wel een droom, alsof ik het mij niet goed herinner. Wat ik mij echter wel goed herinner is het beeld van haar borsten die door haar hemdje heen schenen. De donkere lijnen van haar tepels. Haar haren die er sluiks over heen hingen. Gepijnigd grijp ik naar mijn kruis.

Seriously Dave! Je krijgt toch geen harde van haar!

Ik gooi nog wat water in mijn gezicht en kijk mijzelf weer aan in de spiegel. Nadat ik buiten een sigaret gerookt heb, loop ik naar de woonkamer en ga op de vensterbank zitten. Mijn camera ligt schuin tegen over mij. Ik pak hem op en bekijk de foto's nog eens van gisteren. Langzaam komt mijn herinnering weer terug. Oh Oh wat was dat een feest zeg. Daar gaan ze het nog weken lang over hebben. Ik kijk op mijn mobiel en zie een paar gemiste oproepen en wat sms'jes. Die beantwoord ik later nog wel, als deze enorme kater wat gezakt is.

Iets buiten trekt mijn aandacht en ik kijk ernaar. Ik zie Anne richting haar auto lopen met haar hond. Woede borrelt in mij op. Hoe kan ik toch naast zo'n bitch wonen?! Ik pak mijn camera op en zoom op haar in. Nu ze haar haren weer zo opgestoken heeft zou je haast niet zeggen dat het zo lang was. Ze draait zich mijn kant op en haast als een natuurlijk reactie drukt mijn vinger op de sluiter knop. Een klikje geeft aan dat ik een foto gemaakt heb en tot die tijd had ik niet door dat ik naar haar aan het staren was. Ze stapt in en rijd langzaam weg, mij hier verward achter latend.

Ik kijk op de foto en zoom in op haar gezicht. Ze heeft een natuurlijke schoonheid over zich heen en zou menig mannen hoofd kunnen laten draaien als ze er wat moeite voor deed. Waar zit jij met je gedachten! Het is een trut die jou je leven zuur probeert te maken of ben je even vergeten wat ze je allemaal geflikt heeft! Nee hè?! Ze moet echt voelen dat ze geen spelletjes met mij moet spelen want dat gaat ze echt verliezen.  

Aangezien mijn auto nog bij Tom staat, neem ik weer een taxi naar hen toe. Als ik bij hen aankom is het nog stil. Nina is aan het werk en Tom ligt vast nog in coma op bed. Aangezien ik verder geen afspraken heb vandaag besluit ik ook maar naar bed te gaan. Ik zet de radio aan en plof vermoeit neer. Terwijl ik naar het plafond staar gaan mijn gedachte ongewild weer naar Anne. Toen ze daar zo stond... Ik had voor een moment gewild dat we elkaar niet haten...Voor een moment wilde ik... Het zal vast de alcohol geweest zijn. En niet te vergeten dat ik ook al aardig in de stemming was door die stripper. Het moet wel want ik heb echt alleen maar haat gevoelens voor haar. Ze haalt zo het bloed onder mijn nagels vandaan. Ik moet iets hebben om mij af te leiden, maar wat? 

Ik kan je niet uitstaan! [Deel 1]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu