8. Onder de gordel

8.7K 303 58
  • Opgedragen aan Marieke
                                    

 © Mari_em

___________________________________________________________

                                                               Dave

Woedend smijt ik de deur achter mij dicht en sluit daarmee een waardeloze avond achter mij af. 
Ik had nu mijn zinnen horen te verzetten op een bloed mooi naakt ding! En in plaats daar van lig ik hier in een 1-persoonsbed, niet te doen wat ik van plan was. Ik hoor geklop op de deur en ga rechtop zitten.

'Dave gaat het?' Nina's stem klinkt bezorgt. 

'Ja Nien. Ik had alleen een tegenvaller vanavond, maak je maar geen zorgen.' 

'Oh oké, als ik wat voor je kan doen hoor ik het wel hè.' Ik hoor hoe ze de trap weer af gaat naar beneden.

Ik laat de avond nog eens passeren in mijn gedachten. Hoe Amy schaamteloos met mij zat te flirten. Haar volle lippen die ze extra tuitte wanneer ze moest lachen om een grapje die ik maakte, de lange blikken die ze me gaf, de bovenste knoopjes van haar truitje die ze expres had open gelaten. Wat was ik op dreef zeg! Ze at echt uit mijn hand.... Nadat ze mijn gezicht vastpakte en een klein kusje op mijn wang gaf excuseerde ze zich om naar de toilet te gaan. Wat was ik zeker van mijn zaak. Haar kont zag er perfect uit in dat zwarte strakke rokje en die billen vroegen om in gebeten te worden. Toen ze terug kwam merkte ik al meteen een verandering. Oké, niet "meteen meteen", maar toch wel snel. Ze lachte wel maar ging steeds verder van mij af zitten. Ook bleef ze maar naar de deur kijken en nerveus op haar horloge. Toen ik haar vroeg wat er was zei ze dat ze zich niet zo lekker voelde en liever naar huis ging. Als er één ding is wat ik niet ben dan is het achterlijk. Ik voelde dat er wat was en bleef aandringen dat ze het mij zou vertellen. Geïrriteerd keek ze van mij weg en dit maakte mij zo pissig dat ik niet meer aardig kon blijven. 


'Best, ik weet niet wat er in de afgelopen vijf minuten gebeurd is waardoor je ineens in een frigide trut bent veranderd, maar ik denk dat ik maar eens ga kijken of ik ergens wat beter kan krijgen. Dat zal gelukkig niet al te moeilijk worden.'

'Pardon?!' zegt ze pinnig en staat op. 'Wat ben ik blij dat ik nu al je ware zelf zie! Niet te geloven! Goed dat ik dat meisje op de toilet gehoord had, want anders had ik nu waarschijnlijk ook syfilis!' Ze pakt haar tas en wil weg lopen. 

Wacht wacht wacht.... wat zei ze????

Ik pak haar bij haar arm vast en ze slaakt een klein kreetje. 'Waar heb jij het over? Welk meisje?'

'Laat me los!' begint ze te gillen en ik zie dat er mensen naar ons beginnen te kijken. Ik laat haar los en probeer haar tot zitten te manen. 

'Oké rustig! Wil je alsjeblieft vertellen wat je bedoeld, ik heb namelijk echt geen idee waar je het over hebt' 

'Ik ga helemaal niks anders dan hier zo snel mogelijk weg van jou!' Met grote passen maakt ze weg naar de uitgang en ik zie mijzelf nog verbaasd kijken terwijl ik de deur dicht zie vallen. 

Meisje op de toilet? SYFILIS?!?!?! Denkt ze dat ik een geslachtsziekte heb???

Ik heb nog nooit een geslachtziekte in mijn leven gehad. Verward wrijf ik mijn haar naar achter en zak weer neer naar achteren. Wat een gedoe... Ik kijk om me heen en zie nog een paar mensen naar mij kijken. 'Had je wat!?' zeg ik tegen een gozer die mij net iets te vuil aankijkt. Snel draait hij zijn hoofd weer om. Hoewel ik weet dat er mensen naar mij kijken bekruipt me toch nog een gevoel. Ook alsof ik bekeken word, maar dit keer anders. Mijn ogen gaan van de dansvloer naar de bar en dan zie ik wat in mijn ooghoek. Als ik haar aankijk draait ze snel haar hoofd weg en probeert achter haar hand te verstoppen... wat denkt ze dat ze is? Een struisvogel? 

Ik kan je niet uitstaan! [Deel 1]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu