▪️Bucky Barnes #3▪️Part 2.

1.4K 87 5
                                    

Tankerista_2003 jóvoltából van folytatás

T/N = te neved
L/N = lányotok neve

A hónapok gyorsan repültek, és ahogy a kis csöppség növekedett, Bucky annál jobban vigyázott rám, s végül 2017. december 17-én megszületett a teljesen egészséges kis L/N Barnes, és én úgy láttam, hogy Bucky talán még soha nem volt ilyen boldog, és azon a négy napon, mikor meglátogatott minket a többiekkel, minden mozdulatunkat figyelte, és vigyázott, hogy nehogy baj legyen, én pedig nagyon aranyosnak találtam.

Huszonegyedikén pedig végre hazamehettünk, és mikor L/N-nel a karjaimban, és Buckyval az oldalamon beléptem a nappaliban, megláttam a karácsonyra szánt fenyőfát, de egyelőre még nem voltak rajta díszek.

– Na végre megérkeztetek! – csillant fel Natasha szeme.

– Szerintem pedig inkább azt vártad, hogy babázhass – nevettem.

– Ha már így emlétetted. Át vehetné egy kicsit a menő nénikéje?

– Persze – mosolyogtam, és óvatosan átadtam neki a jelenleg alvó L/N-t.

– Ki sajátítja a gyerekünket – nézett rám tettetett duzzogással Bucky.

– Ugyan. Tudod, hogy ő nem tarthatja majd a sajátját a kezében. Hadd élhesse ki a vágyait, mi pedig segítsünk díszíteni – pusziltam meg az arcát.

***

Az elmúlt két és fél órában, amíg díszítettünk, színét sem láttuk Natashának, így miután felkerült a csúcsdísz a fára, elindultam megkeresni őket. Nat szobájában találtam rájuk. Legjobb barátnőm éppen L/N-hez beszélt, aki a szép, nagy, kék szemeivel Natashát nézte.

– Sziasztok – mosolyogtam. – Ha nem probléma, elrabolnám tőled egy kicsit, mert ideje lenne enni, utána pedig biztos aludni fog.

– Persze, vidd nyugodtan – mosolyodott el, és átadta nekem L/N-t.

***

Szépen teltek az évek, L/N-en pedig egyre jobban látszódott, hogy bizony jobban hasonlít Buckyra, mint rám, de annak ellenére, hogy öt éves, a viselkedésében nagyon olyan, mint én. A többiek pedig egyenesen imádják, elvégre ő az egyetlen kisgyerek itt, viszont Clint gyakrabban jön családostul, mint egymagában, elvégre bár a gyerekei idősebbek, mint L/N, de annyira kedvelik egymást.

És bevallom, Buckynak igaza volt, mikor kiderült, hogy babát várok. Az oviban ahová L/N-t szoktuk elvinni, van, hogy csúfolják a gyerekek, amiért az apukája kicsit más, de olyankor leülünk, és elmagyarázzuk neki, hogy miért, valamint, hogy Bucky nem rossz ember, csak rossz dolgok történtek vele. Az pedig igen meglepő, hogy öt éves létére annyira okos, hogy ezt el is mondja azoknak akik piszkálják.

Azt kell mondjam, hogy mindent megkaptam az élettől amit akartam. Férjet, barátokat és egy tündéri kislányt.

Sebastian Stan oneshots [KÉRÉST ELFOGADOK!] Where stories live. Discover now