1.Bölüm

248 74 52
                                    

Buse'den

Heyecanlıydım. Yeni bir yere zorunlu görevim boyunca orada kalacaktım.Zorunlu görevim bittiğinde geri gelecektim.Hemen Kerem'e haber vermek için onu aradım.

''Alo. Efendim Busem.''
''Ben atandım aşkım.Belli oldu.Gidiyorum.''
'' Çok sevindim.Artık tamamen polissin.''dedi.

Gerçekten de artık polistim.
''Evet şimdi kapatıyorum canım.Konuşuruz yine''.
'' Tamam Busem.''

Telefonu kapattım.Bavulumu hazırlamak üzere odama gittim.Dolabımı açtım ama kıyafetlerimden sadece bazılarını aldım.Çünkü artık hayallerimdeki gibi polistim.Artık daha düzgün giyinmeliydim.

Alışveriş yapmaya gitmeliydim.Annem evde yoktu. Bu yüzden onu arayıp olanları ve alışverişe çıkacağımı söyledim.Hızlı bir şekilde pantolonumu giydim. Düz beyaz bir tişört alıp üzerime gecirdim.Çantamı da alıp çıktım.

Yolda Kerem'i arayıp Awm ye gelmesini söyledim.Durağa kadar yürüdüm.Hala da otobüslerde sürünüyorum. Güya polisim artık.Kafama yine deli sorular.Neyse ki otobüs çok bekletmeden geldi.Otobüs yeterince boştu.Boş bir koltuğa geçip oturdum.Benden sonra otobüs dolmaya başlamıştı.Kalabalıktan nefret ediyorum.Yaşlı bir amcaya yer verdim.Bu yüzden şuan ayaktayım ama ayakta durmak da hiç iyi değilimdir.İnşallah düşmem.Otobüs iyice dolmuştu.Dayanamayıp otobüsten indim.

Keremi bekletmemek adına hızlıca yürüdüm. Keremle beraber yeni kıyafetler aldık.Vedalaşıp beni eve bıraktı.Onu uzun süre göremeyecek olmak çok kötü.Keremle 3 yıldır sevgiliyiz ama hiç bu kadar ayrı kalmamıştık galiba.

Eve geldiğimde kapıyı çaldım.Annem meraklı gözlerle açtı kapıyı.İçeri geçip babama ve anneme ayrıntılı olarak anlattım.Odama geçip yeni aldığım kıyafetlerimi bavuluma yerleştirdim.Çok heyecanlıydım.Akşama uçak biletimi almıştım bile.Ailemle güzelce vedalaştım.Babamla beraber evden çıktık.Beni hava alanına o bırakacaktı.Onları çok özleyecektim. Ama yinede çok mutluydum.

Yıllar SonraWhere stories live. Discover now