13.Bölüm(İlk Macera)

66 45 39
                                    


Miray'dan

Telefonuma ardarda gelen mesajların sesiyle uyandım.Normalde telefonum hep sessizde olurdu.Ama anlaşılan dün bir şekilde açık bırakmışım.

Mesajlar Ares'ten geliyordu.

-Günaydınn aşkımm.

-Saat kaç oldu.

-Hiç demiyorsun sevgilim ne yapıyor diye.

-Bir kampa gittin unuttun beni.

Sabah sabah aldığım ilk mesajlar bunlar olmamalıydı ya.Ben de aynı şekilde cevap yazdım.

-Aa birileri uyanmış mı agulugu dsnmndsds.

-Sana da günaydın aşkım,Aresim.

-Sabah sabah müq bir tirip yemişim karnım doydu.Acaba kahvaltı yapmasam mı? Ya ben atmıyorum sana buu kadar tirip . sdsdsdnhd

Görüldü attı.Ve bu bana görüldü ile olan bir anımı hatırlattı.O olayı hatırlarken ''O yüz ifadesi keşke böyle yapmasaydım ifadesi mi kanka?''diyen Buse'ye kafamı çevirdim.''Vayy kanka sen ne zamandan beri tespitler yapıyorsun?Ama evet keşke yazmasaydım ifadesi bu.''dedim.Kaşlarını hafifçe çattı.''Kime yazdın ki knk sen?'' diye sordu.''Ya Ares görüldü attı bana.''dedim. Anlamsız bakışla ''Ee görüldü attı diye yazmasaydım mı diyorsun?'' dedi.''Yok kanka benim görüldü çoccu işi var ya. Yani vardı ya. Ares görüldü atınca birden o geldi aklıma.''diyerek açıkladım.Buse gülerek ''Haaa,hatırladım görüldüyü değil sadece opss ! u  da hatırla bence ''diyerek gülmeye başladı.''Of Buse beni gıcık etmek için elinden geleni yapıyorsun.Var mı başka söyliyeceğin? Varsa söyle hiç çekinme yani.''dedim. Elini çenesinin altına koydu ve on saniye kadar sonra ''Ahaaa mami yi de hatırla.''dedi. Gözlerim birden büyüdü ve ''Yok artık Buse ya.Hala lisedemisin sen kardeşim.''dedim.Üstüne atladım ve boğuşmaya başladık.Çadır her an yıkılacak gibiydi.Bir sağa, bir sola hareketlerimiz beni yormuştu.Buseyi de tutup bir anda tutup yatırdım.Ama yatmayı bekleyen çadır, birden yan yattı.

Buse ile ilk önce birbirimize bakıp gülmeye başladık.Sonra da çadırımızın fermuarını açan kişiye doğru baktık.Ve o kişiyi gördüğümde birden şok oldum.Bir anda Buse'yi bırakıp Ares'in üstüne atladım.Evet gelen Aresti.Çadırdan çıkmadan fok balığı gibi hareketler sergilemem baya komikti açıkçası.Aresle sarıldıktan sonra çadırı düzelttik.''Sana nereye geldiğimizi söylemedim ki.Nasıl buldun ?''diye sordum.Yani en azından ben söylememiştim.Kafamı Buse'ye çevirdim.Olumsuz anlamda kafasını salladı.Kaşımın birini kaldırdım ve Ares'e döndüm.'' Alim,şeyh falan mıydın ya sen? Nerden biliyordun?Kim sana bunu söyledi ?''dedim. ''Yanına geldik diye bir dayak atmadığın kaldı.Bu ne ? Bir yolun sonunda sen varsa ben yolumu gözüm kapalı da bulurum.''dedi.Elleriyle yüzümü tuttu.Bir anda Aresle bizi ayıran kolların sahibine baktım.Buse ''Nisbet mi yapıyorsunuz lan bana ayrıl ayrıl. Yeter bu kadar romantiklik.Pis aşıklar.''dedi ve kollarını önünde bağladı.Kafamı olumsuz anlamda iki yana salladım ve göz devirmeyi de ihmal etmedim. 

Ares kolumdan tutup beni kendine çekti ve sarıldı.Sarılmayı çok seviyorum.Ama ona sarılmayı daha çok seviyorum.Onun kollarından ayrılıp Buse,Asya ve Baran'a döndüm.''Peki hanginiz köstebek?''dedim.Buse ''Ay ben niye söyliyim canım.Aşk olsun Miray ya.''dedi.Buse'nin olduğunu zaten düşünmüyordum ama Asya ve Baran nasıl ulaşabildi ki.Yine kafam da deli sorular vardı.Aras, Asya ve Baran'ın omzuna ellerini koydu ''Tanıştırıyim bu Baran benim üniversiteden arkadaşım.Bu da Asya arkadaşımın kardeşi olur.Tanışıyoruz yani.''dedi. Yani köstebek onlardı.''Ha ama ben bu bilgiyi onlardan almadım.Buse reis sağolsun.''dedi.''Aq bu nasıl iş lan böyle.O onla aslında tanışıyor.Bu ben yapmadım diyor.Ben bunlar söyledi diyorum.Ama bu söylemiş.Beyin yaktırıyorsunuz ya.''diye söylendim.Sonra Buse'nin üstüne atladım.Beraber yere düştük.Yerde yuvarlanmaya başlamıştık.''Hani sen söylememiştin lan.Güvenimi suistimal ettin pislik.''dedim.''Aaa pantolonumu batırmaaaa ! Sanki suç işledik mübarek.'' dedi. Biz konuşurken yerde şekilden şekle giriyorduk.Peki biz bunları yaparken Aresler ne mi yapıyordu? Hemen söyliyim kahkaha atıyorlardı.''Söylemen suç değil.Söylemedim diyip yalan söylemen suuç! Lan çekme kapşonumu! ''diye çemkirdim.Burası yeşillik bir alan olduğu için rahatça yerde yuvarlanıyorduk.Ama bir şeyi hesaba katmamıştık.Yerde böcek vardı.Ve ikimiz de böcekten korkuyoruz.Aniden ayaklanıp bizimkilerin yanına koştuk.Ben ''Aressss! ''diye ona sarılınca Buse'de ''Asyaaaa!''dedi ve sarılmak üzere kollarını açtı.Tabi bizim zeki kız Asya bir adım sola kaydı.Böylelikle Buse, Asya'nın arkasında duran Barana sarılmıştı.Ben Buse'yi o şaşkınlıkta görünce bir kahkaha atmıştım ki gülmekten yere yatacaktım da böcek vardı yatamadım.

Yıllar SonraOnde histórias criam vida. Descubra agora