17. Bölüm

62 45 68
                                    

Arkadaşlar sizlerin yorumları benim için çok önemli.Kitabı sadece kendim için yazmış olmak istemiyorum. Okuyucularımın olmasını istiyorum. Umarım kısa süre içerisinde bunu başarabilirim.
İyi okumalar..

Multi:Nisa

Miray'dan

Ne demek hep beraber taşınıyorduk?
Kafayı yedi galiba. Ne saçmalıyordu?

" Ares sen ne dediğinin farkında mısın? Biz daha yeni Ankara'ya taşındık. Daha yeni atandık.Taşınacağız ne demek? Mesleğimizi mi bırakalım yani? Deliricem yağ."dedim.Sesim gayet soğuk ve sert çıkmıştı. Yani bence öyleydi.

Yanıma doğru gelmeye başladı. Ona o kadar sinirliyim ki, arkama bakmadan burayı terk etmek istiyordum.Aramızda bir adımdan az bir mesafe kala durdu.Ellerini omuzlarıma koydu ve "Bak ne desen haklısın.Daha anlatmam gereken çok şey var güzelim ama şuan anlatamam.Mesleğini bırakman benim için şuan çok iyi olurdu ama senin hayallerini yıkamam.Senin hep mutluluğunu sağlıyacağım,üzülmeni değil.Şimdi lütfen beni sakince dinle.Sen ve ben İstanbul'a gideceğiz.Nisa da bizimle olacak. Buse, Baran ve Asya'da Bursa'ya gidecekler.Bana öyle bakma güzelim.Buse ile seni ayırmak istemezdim. Zaten kısa bir süreliğine bu ayrılık." Dedi.

Dediklerini duyduğumda şoka girmiştim sanki. "Ne? Nasıl? Nisa kim? Biz nasıl orada göreve devam edicez? Neden gidiyoruz? Ares neden ya neden?" Çok fazla neden demiştim. Çünkü hiçbir şeyin nedenini bilmiyordum.Ares anlatmak zorundaydı.

"Sakin ol kedicik. Kulaklarımı tırmaladın.Hepsini anlatacağım. Nisa kız kardeşim gibidir. Areslife da çalışmaya başladığında tanışmıştık. Baran benim için neyse Nisa da o. Kendisini uzun zamandır görmedim ama sürekli haberleşiyoruz.Göreve orda devam etmenizi ben sağlayamazdım. Bu yüzden babamdan yardım istedim.Onlarla konuşmasam da bazen işim düşüyor işte.Hm başka ne sormuştun? Ha gidiyoruz çünkü babam öyle istedi.Babamları da açıklama lazım ama şuan değil. " Dedi.

Ares'in kollarını omzundan çektim.Dediklerinindüşündüm ve " Baban istedi diye bizim düzenimizin içine etsinler öyle mi ? Baban kim ya senin? Hiçbir bok anlatma sonra anlatacağim de. Kendine yalan söylemek için düşünme zamanı mı veriyorsun? Şimdi hangi yalan gelecek? Sırada ne var Ares?"

Fazla çemkirmiş olabilirim ama hak ediyordu. Baran'a dönüp baktım. Elinde büyük bir bardak vardı.Bacak bacak üstüne atmış bizi izliyordu."Sen nesin ? Adın da yalan mı ? Ev sahibimizin oğlu değilsindir sende. Asya'da kardeşin değildir." Dedim.

"Beni sevgilinle karıştırma. Benim tek yalanım Ares'le tanışma hikayemizdi.Yani Asya benim kardeşim ve ben ev sahibinin oğluyum."

Tek kaşımı kaldırarak dinledim onu.
"Yani Ares'in daha çok yalanı, bilinmeyeni var." Dedim ve Ares'e döndüm.

"Babam düzgün işlerle uğraşmıyor. Bu yüzden Areslife' ı kurdum. Babam gibi olmak istemediğim için.Annem de onun yanında. Ve babamın düşmanı sayılan adam benim peşimde.Beni yakalayamaz. Fakat beni yakalamak için seni kullanabilir.Ben senin saçının teline zarar vermesine izin vermem" dedi.

Çok güzel bakıyordu. Bu bakışı yüzünden hiç gitmesin isterdim. Hep böyle baksın bana.

"Saçımın teline zarar vermek mi? Bana ellerini bile uzatmak onları zorlar. Ha ha ha ayyh .Bak Ares, baban ne haltlar yiğiyor bilmiyorum.Sana sonsuz güveniyorum.Ben bir polisim,eğer baban dediğin gibi bir suç işliyorsa onu içeri atacağım. " Dedim de gülmeye başladım.

Ares çok tuhaf bakıyordu."Ee bu seneryo hangi filmden veya kitaptan? " Diye ekledim.

Baran masadan kalkıp yanıma geldi."Bak yenge,işleri zorlaştırma.Ares'in anlattıklarına koşulsuz inan ve güven.Şuan tek yaptığımız vakit öldürmek."

Yıllar SonraWhere stories live. Discover now