15.Bölüm

76 46 103
                                    

Dünyanın nüfusu ikiye ayrılıyor,

Yarısı sen oluyorsun yarısı ben.

Sonra ikimiz bir bütün oluyoruz,

Kimseye sezdirmeden.

Özdemir Asaf...

O gece rahat bir uyku çektim.Sabah biraz erken kalktım ve hızlıca salona geçtim.Salonda Ares o kadar tatlı uyuyordu ki.Geçip yanına oturdum.Saçlarını oynamaya başladım.

O kadar yumşak ve o kadar yoğunlar ki o an yapacağım her şeyi unutmuştum.Ellerimi saçından yanağına doğru indirdim.Ya bu nasıl güzel bir uyumadır.

''Yarabbim sen neler yaratıyorsun.''diye kısık sesle mırıldandım.Elimin üzerinde hissettiğim eli ile birden yakalanmıştı.Panik hali ile elimi çekmeye çalıştı.

''Yanlış yerdesin''diyerek elimi kalbine götürdü.Kalbim yerinden fırlamak üzereydi.

''Senin yerin her daim benim kalbim.Bırak saçımı başımı sen ait olduğun yerlerde takıl.''

''Ah kalbim.Bu ne romantiklik yia.''dedim güzel gözlerine bakarak.

Parmaklarını kolumdan yukarı doğru gezdirmeye başladı.Gözlerimle her hareketini takip ediyordum.Yattığı yerden kalktı ve oturdu.Kolumda geziniyordu hala.Birden diğer kolumu da kaptı ve beni kendine doğru çekti.O an gözlerimi o kadar sıkı kapattım ki korkudan gözlerim acıdığını hissettiğim an açtım.

Ares'in kucağındaydım ve Ares dudaklarımı inceliyor ve her saniye biraz daha yaklaşıyordu sanki.Ayağa kalmalıydım.

''Iıı ben şey yap...''Cümlem yarıda kaldı çünkü Ares ellerimi hala tutuyordu.

''Hadi bırak beni de bir gideyim hı ne dersin?''gözlerine bakamıyordum.

''Bırakmak mı asla.Seni hiç bırakmayacağım.Hep benim olarak ve hep benimle kalacaksın.''dedi ve biraz daha çekti kendine doğru.

''Biriciğim, kuşum,kuzum,aşkım hadi bırak fazla vakit kaybettim ben.Burayı toplıyım,karakola gideceğim.''sevimli bir bakış attım.

''Öpersem bırakırım,yoksa bırakmıyıcam.Hadi bakim''tam bir şerefsiz gülüşü attı.

''Bu bana bir anımı hatırlattı.''

''Hangi piç sana öpücem dedi ?'' sinirlendiği için kolumun tekini bıraktığını fark ettiğim an ayağa fırladım.

''Kimse kim canım.Aaaa çok ayıp'' diyerek kaçtım.O da arkamdan koşuyordu.

Odama koştum kapıyı kapamayı denedim ama olmadı.Kasları işe yarıyor işte.İçeri gireceği anda odanın içine doğru koştum.Arkamdan koştuğunu biliyorum.Belime sarılan kollarla yatağa düşmem bir olmuştu.

Tabi benimle düşen Ares ile.Yanıma atlamıştı aslında ama sonra sol kolunu benim üstümden geçirerek yanıma koydu.Gözleri gölerimdeydi yine.

''Aa şekerim hadi kalk şuradan.''

''Dur sen dur.Seni bir öpeyim de kimse öpücem diyemesin.''diyerek yüzüme yaklaştı.Ellerimle itmeye çalıştım ama itilecek gibi değildi.Bende ne yapabileceğimi düşünüyordum.Ya öpemezdi, Öpmemeliydi. Ahiriyeti düşünüyordum ben . Haram haram 😂

O kadar yakınıma gelmişti ki o an panik halinden kafamı yana çevirdim.Amacım yanağımı öpmesini sağlamaktı ama istediğim gibi gitmedi planım.

''Napıyorsun Miray? Benimle öpüşmek istediğini daha önceden söyleseydin hiç düşünmez öperdim ama şimdi ne olacak ?Ben seni düşündüm cehennemde yanma diye yanağını öpeyim dedim.Ama sen kafanı döndürdün.Gel yarısını öpebildim sadece tamamlıyım bari.''

Yıllar SonraWhere stories live. Discover now